w00x Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Poco Loco? Там сервитьорките си говореха на български последния път като бях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Шъ ида пак, но с гугъл транслейт. И то, само за да опитам и лазанята. И то не аз, а женичката, щот каза, че пицата била мноо добра (ко? нье. Аз на пицата искам мезето да е по-дебело от блата.). И шъ дам пак изявление. Ква женичка ма мръсницо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Не, не е това зад нас. В капана е някъде. Хосте, нова, бе. Ти кат нищеш да вляниш у форма за мен, аз си намерих друга. Омръзна ми да те чакам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Коста, ти па не знаеш ли - нова жена е хванал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Той няма FB и няма как да следи събитията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Снощи бях 1 скандален италиански ресторант, където никой не говори BG. Беше особено забавно, защото едвам се разбирахме какво кой да поръча. Ето какво се случи: Аз исках пиле. Нямаше значение какво ще е в общи линии. И му обяснявам Поло! И той ми вика "Поло, Поло... Хм, Поло Моцарела! Оке?" Викам си... Оке, ко да прайм. Женичката му вика няква пица. Оня пита италианска или българска, тя естествено си поиска италианооо. ХХ на брой часа по-късно носи пицата. Тя представляваше една голяма тънка брускета с много доматен сок и напълно random нахвърлени няколко парченца месо и моцарела. Беше фрапиращо. А след още ХХ часа ми носи..... Пиленцето. Донесе ми една кокошка, която беше натъпката с моцарела и магданоз. И най-скандалното - беше пържена. А аз, щот шъ ставам Аполон, не ям таквиз работи. Обаче пича седна до мен! Разряза кокошката, сложи и на двамата (мен и него!) и ме чака да я опитам... И седя до мен, докато не я изям. И ни разказваше някви скандални неща! (Скандални, щот грам не разбирах за к'во говори).... Чудничко! Иване... Според мен не е добра идея дори да пристъпяш вече в тоя ресторант, щот тоя май ти е фърлил очото и иска да му ставаш женичка. Демек, иска да та оножда тоя, Ваньо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Една мърша се опита да ме блъсне тая сутрин.Кухи лейки са жените Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Егати, толкова много табове имам горе в браузъра, че ми изчезнаха иконките и не мога да си намеря табовете, които търся. Почти съм сигурен, че имам отворени 3 Булфорума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Егати, толкова много табове имам горе в браузъра, че ми изчезнаха иконките и не мога да си намеря табовете, които търся. Почти съм сигурен, че имам отворени 3 Булфорума. Конгратулиерен! И айде поздрав. Специално за Раптора, че знам, че ги слуша такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Много приятно. Аз не смея да прегледам новите неща на TSFH, защото почна ли, няма да спра много дълго време. Миналата седмица заслушах Соларис и не го спрях цял ден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 TSFH са направили чудеса. Must try. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Една мърша се опита да ме блъсне тая сутрин.Кухи лейки са жените За жените шофьори съм съгласна. Ама за другото... Ай си мерим малко приказките. Нали знаеш, че и майка ти е жена... Надявам се, разбирачо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 влязох да се бръсна спря тока и сега стоя тъпо наполовина обръснат и чакам да дойде да им еба майката гнусна на тия мръсни шибаняци от евн-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Искаме снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 За жените шофьори съм съгласна. Ама за другото... Ай си мерим малко приказките. Нали знаеш, че и майка ти е жена... Надявам се, разбирачо!!! Има жени и жени Разлика от тука до луната и обратно.Ти пък що се засегна все едно ти си се опитала да ме блъснеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Нали знаеш какво е общ знаменател... И естествено, майка ти е от добрите жени, ама ти профилактично си категоризираш за всички... За по-лесно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Ми не.Само за този случай ставаше въпрос както и да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 влязох да се бръсна спря тока и сега стоя тъпо наполовина обръснат и чакам да дойде да им еба майката гнусна на тия мръсни шибаняци от евн-то И къде е проблема? Не си познаваш лицето? Нямаш обикниовена самобръсначка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Какво разочарование.... Нищо свято ли няма за тия бозаджии, ве!? http://www.youtube.com/watch?v=j1p0_R8ZLB0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 За жените шофьори съм съгласна. Ама за другото... Ай си мерим малко приказките. Нали знаеш, че и майка ти е жена... Надявам се, разбирачо!!! Днес видях една много мъдра мисъл: Видите ли, че една жена е раздразнена, кажете й колко е хубава. Ако продължава да ръмжи - отдръпнете се на безопасно разстояние и я замервайте с шоколади въпреки че не се разбра много по-скоро доволен/недоволен или възбуден си останал Хахахахаха това ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Днес видях една много мъдра мисъл: Видите ли, че една жена е раздразнена, кажете й колко е хубава. Ако продължава да ръмжи - отдръпнете се на безопасно разстояние и я замервайте с шоколади Шоколади? Защо? За да те обвини после теб, че ѝ се е "лепнало"? Тая книжка с детските приказки веднага да започваш да я ползваш по предназначение и да четеш без запомняне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Не, не е това зад нас. В капана е някъде. Хосте, нова, бе. Ти кат нищеш да вляниш у форма за мен, аз си намерих друга. Омръзна ми да те чакам. Правилно. Винаги трябва да се има резервен план, макар и хетеросексуале . :-D edit: Много мръсна рускиня имам в курса по английски. Като каже Р и усещам, че се възбуждам :D. Оказа се омъжена....сефте. Не, че ме бърка, ама явно е проблем за нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Най мразя да пия и да готвя...Бирата ми изби през порите, за втори прът пращам съпружеското тяло до магазина.. Поне манджата е с мерак... Дъхнах на един комар и умря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Давам на майка ми една ламинирана табелка и казвам "закачи го това на вратата"... Дори не ми дойде на ум че би могла да го закачи това ОТ ВЪТРЕШНАТА страна на вратата. Каква е логиката да ти дават табелка за врата и ти да я закачиш така, че да не се вижда!?!?!? И да.. майка ми е блондинка.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Ама пишеше ли нещо на тая табелка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.