Curunir Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Цъкни тогава оригинала на туй изречение За проверка. Hyperinsulinemia of infancy (HI): HI, also known as familial hyperinsulinism and persistent hyperinsulinemic hypoglycemia of infancy, is inappropriate oversecretion of insulin despite hypoglycemia. High five, motherfucking high five. Знам, че е направимо, просто от месец съм заровен в био-информатика, гени, анализ, мутации и простотии и вече почва да ми писва на дедовия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FitnesManiac Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Най лошото е че нищо не ми минава през главата,пълно зацикляне. Висна в офиса по 8 часа и си преусмислям живота,както и се чудя какво точно ще тренирам после във фитнеса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Diebold voting machine key copied from photo at company's owns online store Познайте чии гласове ще са повече в районите, където са машините на Diebold... No shit, Sherlock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Надчовеците по правило са комплексари... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Може да ми го олигавиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Чудя се как ще преведете на английски "Изпедепцвам се" , ...стержени! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 За да се преведе е добре да сме наясно какво е на български ... А също много живо се интересувам какво е "стержен", просто досега не съм питал. Също така, свръхчовеци, не надчовеци. [Edit] Повече канела! Призовавам за повече канела във всички видове тестени сладкарски изделия! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Надчовек? WTF? Стерженът е свещен орган на плодородието, почитан и използван от древното племе Хуатуту Намуту Буту. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Идва ми да си изям един куп лекции.... Кому е нужно да изучавам неща, които са от съвсем друга сфера и няма да ми свършат никаква работа, а дори и за обща култура не стават. Пълен абсурд и загуба на време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Чудя се как ще преведете на английски "Изпедепцвам се" , ...стержени! Както го каза така в един пост за изпедепцването и стержените, първото, дето се сетих за превод, е "to polish oneself"... Айде нема нужда... А стержен, драги, е класически пример за красотата на тази работа. След като превеждах регулации за строеж на ТЕЦ и се справях mighty fine, дойде глупавият му стержен, който не фигурираше в нито един от речниците, които ползвах (включително и кръстоски с руски и немски) и накрая му ударих един google search и първото нещо, което излезе е пост във mountain bike форум..."световното да му бара стоманения стержен". След дълго ровене по mountain bike site-овете на български и английски и сравняване на части и термини, стержен се оказва обикновен прът, на прост английски rod. Е те това е органът на плодородието на племето Хуатуту Намуту Буту. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 For Thou art with me; and Thy rod And staff me comfort still - Psalm 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Нещо днеска форума много се върти около тая думичка... Чудя се дали четенето на книжки на нглийски се брои за учене за изпит по английски.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Минава ми през главата, че в Парк-хотел Москва има служебно барче, което е един резерват на комунизъма. Като започнеш от това, че ИМА ОБЕДНА ПОЧИВКА-ХА-ХА-ХА-ХА!!!, че за по-засукан обяд (картофени кюфтаци) трябва да се запишеш от предния ден (съвсем сериозно); че има желязна отварачка с ръкописен кирилски надпис "Швепс 0,20 лв"; продават се около 10 артикула общо; микровълновата им е руско производство!!!; на стената висят странни живописи и едно платнено знаменце "Парк-хотел Москва, 1974"; обзавеждането на столовата е като прекопирано от български филм от 1981 г.; и обикновено чакаш доста, за да ти обърнат внимание. Обаче, леличката (Катето), която продава кафето там, е най-приятният служител на хотела. В понеделник сутрин ми пожелава "спокойна седмица", а какво по-подходящо пожелание може да има? :smile: Така. Сега вече си тръгвам от работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Новото поколение не разбира нищо от жица, майка му стара! И дори когато се пъне да слуша жица, слуша фантастични глупости. В знак на протест ще слушам Сабат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 смешно е как се опитват да ми продадат ДДР2 видео карта, като ме убеждават, че разлика между ДДР2 и ДДР3 практически няма, и че дори да има тя е незабележима Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Пфу...Как да намаля количеството екипировка.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 След хиляди пингове се оказа че проблема ми не е в мен, не е в ЕКК а в "някакви трасета след БТК"... пинга ми към какъвто и да е БГ сървър е айляк..а като цъкна гугъл майна компа ражда с пакети загуби скоро ще им кажа чао.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Още 2 седмици съм в България и после няма да ме има дъъълго време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Последна нощ, а утре ме очаква път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Цикля. кючек Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 ...последен ден. После ще има - 'за студентите има само 3 празника - 8 дек., Нова Година и...Всеки ДЕН' Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Почнах да свиквам да ставам рано за първа смяна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Отивам на изпит по кормуване. Какво ли се притеснявам и аз, Най - много да ми кажат "Опитай пак" , ама се надявам да успея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Успех на изпита и след това не карай пил! Минават ми странни мисли през главата, както е темата точно.... Пия кафе и се чудя дали няма да ме докара пак до сърцебиене Дали ще мога да си свърша работата днес и едновременно с това да науча Винарството Пожелавам на всички много слънце в душите, усмивки на лицата, щастие в сърцето и мезе в шкембето Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Brother bought a coconut, he bought it for a dime His sister had another one, she paid it for the lime She put the lime in the coconut, she drank 'em both up Put the lime in the coconut, she called the doctor, woke him up, and said Doctor, ain't there nothin' I can take, I said Doctor, to relieve this bellyache и пак и пак и пак и пак и пак и пак и пак и пак и пак и пак и пак и пак и пак и пак и пак и пак ... [+безкрайност] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.