Grimjaur Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Тихо, ся Ваньо пак някой ще му даде наклон...Или пък ще се фане пак темата за 2-те Ка, че нали третото вече малко останаха да го разбират(и помнят)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Няма. Пих една проста Каменица Грейпфрут и ся не мога да говоря ебати. В рамките на 3 часа останах без глас. ВИНАГИ в офиса си пазех мед... е ся нямам. Ебахти ташака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Ползвай тва, дето само младите го имат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Лоша преценка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Наивитет? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Няма. Пих една проста Каменица Грейпфрут и ся не мога да говоря ебати. В рамките на 3 часа останах без глас. ВИНАГИ в офиса си пазех мед... е ся нямам. Ебахти ташака. Понякога така става като пиеш пикня... That's Nature's way of telling you THAT'S NOT BEER!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Наивитет? Лоша преценка? Ако е мъж - от млада булка пичи сок. Ако е жена...сещайте се кво..Не е бича сперма, във всеки случай... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Изотониците са толкова много, че ебали му мамата, батьовото Ако ти е кеф - пий го. Аз пия един калъфлендски - крейзи улф или нещо подобно, щото ми харесва вкуса. Ми и аз този го пия,защото има хубав вкус.Пък и като е студеничък е направо медец след работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Ама аз бира не пия. За мен това е фанта грейпфрут. Идеално безалкохолно е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 http://i180.photobucket.com/albums/x279/Kotora_91/IMG_20130731_083841.jpg Мега размазана,но бързах много да изляза Утре по-добра Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 http://i180.photobucket.com/albums/x279/Kotora_91/IMG_20130731_083841.jpg Мега размазана,но бързах много да изляза Утре по-добра И това е : ........ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Каси с писма и една раница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Благодаря Capt. Obvious. А дали можеш и да ме светнеш сега, защо ги е снимал и поради каква причина тези каси с писма и тази количка предизвикват дори бегъл интерес у него, че да ги снима, та даже да ги покаже и у форОма? ------------------- Към кого да се обърна за да изредактира нещо много дребно, но ужасно дразнещо нещо по форума: Става дума за файла editor.css , line 199 трябва да бъде "white-space: normal;" а не "white-space: pre;" за да пренася цели думи като не се събират а не до която буква събере редактора. Ето това е целия стил: .cke_skin_ips textarea.cke_source { font-family: 'Courier New' , Monospace; font-size: small; background-color: #fff; white-space: pre; } промяната е само в последния ред Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Егати! Тази вечер ще заспя с усещането, че вече съм по-малко непросветен, понеже вече знам как изглежда мястото на което работи Котора. Всъщност излъгах (ама неволно). Няма да мога да заспя заради вълнението което изпитвам поради перспективата утре да видя и по-детайлно изображение. П.п. ...но пък за усещането за по-малката непросветеност, не излъгах! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Ама и той казва, че все още не е получил...след 14 (ако не се лъжа) задавания на въпроса. само не искам да се притесняваш . аз съм го написал ясно и точно, но и шрифт 100 да използвам, като не се чете - няма да се види Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 А дали можеш и да ме светнеш сега, защо ги е снимал и поради каква причина тези каси с писма и тази количка предизвикват дори бегъл интерес у него, че да ги снима, та даже да ги покаже и у форОма? Свет! Това му е работата там. Едит: Я, не ми излезнаха последните 3 добавени поста...Гадо вече го е казал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Злета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Благодаря Capt. Obvious. А дали можеш и да ме светнеш сега, защо ги е снимал и поради каква причина тези каси с писма и тази количка предизвикват дори бегъл интерес у него, че да ги снима, та даже да ги покаже и у форОма? Това е kotora. Никога няма да ти просветне какво пише той. Той задава въпрос и като създаде дискусия, следващият му пост е на напълно различна тема. Тоя човек блуждае из пространството. Просто това е имало, това е снимал. Easy as pie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Абе и аз за същото си помислих ама то хубаво снима ама аз гледам и недоумявам... да каже "ей пичуи ей туй бачкам" да схване човек Ама верно си прав - тва има тва снима Иначе коментара ми беше към него по-скоро, ама w00x като пльосна очевидния отговор реших да се побъзикам още малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Просто това е имало, това е снимал. Easy as pee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Ми да нали съм зле И не съм го написал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 видиш ли сега каква драма стана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Направих едно от най-тъпите неща на света. Тъй като бях много уморен, заспах одеве към 8, сега се събудих преди малко. Главата ме цепи, гадно ми е, дедомраз е секссимвол и направо се замислям дали да не си купя една кола и да се свършва работата. ПС кофеинът под всякаква форма ме държи до много късно. Дори 2-3 чаши кола ми гарантират, че няма да заспя до 3 поне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 видиш ли сега каква драма стана Мхъм аз поне си го признавам докато другите не искат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Пий колата с ром. Или си направи грог с черен чай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.