Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Тихо, ся Ваньо пак някой ще му даде наклон...Или пък ще се фане пак темата за 2-те Ка, че нали третото вече малко останаха да го разбират(и помнят)...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Няма. Пих една проста Каменица Грейпфрут и ся не мога да говоря ебати. В рамките на 3 часа останах без глас. ВИНАГИ в офиса си пазех мед... е ся нямам. Ебахти ташака.

Няма. Пих една проста Каменица Грейпфрут и ся не мога да говоря ебати. В рамките на 3 часа останах без глас. ВИНАГИ в офиса си пазех мед... е ся нямам. Ебахти ташака.

Понякога така става като пиеш пикня...

That's Nature's way of telling you THAT'S NOT BEER!!!

Наивитет?

Лоша преценка?

Ако е мъж  - от млада булка пичи сок. Ако е жена...сещайте се кво..Не е бича сперма, във всеки случай...

Изотониците са толкова много, че ебали му мамата, батьовото :D Ако ти е кеф - пий го. Аз пия един калъфлендски - крейзи улф или нещо подобно, щото ми харесва вкуса.

Ми и аз този го пия,защото има хубав вкус.Пък и като е студеничък е направо медец след работа :) 

Благодаря Capt. Obvious. А дали можеш и да ме светнеш сега, защо ги е снимал и поради каква причина тези каси с писма и тази количка предизвикват дори бегъл интерес у него, че да ги снима, та даже да ги покаже и у форОма?

-------------------

Към кого да се обърна за да изредактира нещо много дребно, но ужасно дразнещо нещо по форума:

Става дума за файла editor.css , line 199

трябва да бъде "white-space: normal;" а не "white-space: pre;" за да пренася цели думи като не се събират а не до която буква събере редактора.

Ето това е целия стил:

.cke_skin_ips textarea.cke_source

{

font-family: 'Courier New' , Monospace;

font-size: small;

background-color: #fff;

white-space: pre;

}

промяната е само в последния ред

Егати!

Тази вечер ще заспя с усещането, че вече съм по-малко непросветен, понеже вече знам как изглежда мястото на което работи Котора. Всъщност излъгах (ама неволно). Няма да мога да заспя заради вълнението което изпитвам поради перспективата утре да видя и по-детайлно изображение.

П.п. ...но пък за усещането за по-малката непросветеност, не излъгах!

Ама и той казва, че все още не е получил...след 14 (ако не се лъжа) задавания на въпроса. :grin:

само не искам да се притесняваш :D. аз съм го написал ясно и точно, но и шрифт 100 да използвам, като не се чете - няма да се види

А дали можеш и да ме светнеш сега, защо ги е снимал и поради каква причина тези каси с писма и тази количка предизвикват дори бегъл интерес у него, че да ги снима, та даже да ги покаже и у форОма?

Свет! Това му е работата там. :)

Едит: Я, не ми излезнаха последните 3 добавени поста...Гадо вече го е казал.

Благодаря Capt. Obvious. А дали можеш и да ме светнеш сега, защо ги е снимал и поради каква причина тези каси с писма и тази количка предизвикват дори бегъл интерес у него, че да ги снима, та даже да ги покаже и у форОма?

Това е kotora. Никога няма да ти просветне какво пише той. Той задава въпрос и като създаде дискусия, следващият му пост е на напълно различна тема. Тоя човек блуждае из пространството. Просто това е имало, това е снимал. Easy as pie.

Абе и аз за същото си помислих ама то хубаво снима ама аз гледам и недоумявам... да каже "ей пичуи ей туй бачкам" да схване човек :) Ама верно си прав - тва има тва снима :)

Иначе коментара ми беше към него по-скоро, ама w00x като пльосна очевидния отговор реших да се побъзикам още малко

Направих едно от най-тъпите неща на света. Тъй като бях много уморен, заспах одеве към 8, сега се събудих преди малко. Главата ме цепи, гадно ми е, дедомраз е секссимвол и направо се замислям дали да не си купя една кола и да се свършва работата.

ПС кофеинът под всякаква форма ме държи до много късно. Дори 2-3 чаши кола ми гарантират, че няма да заспя до 3 поне.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...