Grimjaur Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Апнах сиринье, имаш ли вино.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 И тука бирата е така.Май ще муфтя една приятелка да ходим до реал да си купя каса бира за 8 евра Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Апнах сиринье, имаш ли вино.... грешна употреба на има...имаХ вино Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Аз от вино такъв махмурлук съм имал още като тинейджър че от тогава го отбягвам и винаги го пия с подозрение. Нито от бира нито от твърд алкохол не съм бил толкова зле. Единствено един леко менте коняк дето одумках цяла бутилка ми причини нещо подобно, но пак в по-слаба форма от виното. А вино след 3тата чаша почва да ми влиза като лимонада или по-скоро сок капи вишна Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Да не спамя другата тема.Тия дни пия http://www.odenwaldquelle.de/sortiment/iso-sport-citrus/ Има ли смисъл някакъв да се купува или да не си давам парите ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Казвали са ми, че при теб някои желания траели години... И то много години!!! Аз съм му отговорил много точно и съм го питал два въпроса...със звездички и то. Щото съм гадна майна И в тая тема ли ще се въртиш на шиша, батьовата? Айде задръж само в оная, че ще ти дойде множко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 И то много години!!! Тихо бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Има ли смисъл някакъв да се купува или да не си давам парите ? Изотониците са толкова много, че ебали му мамата, батьовото Ако ти е кеф - пий го. Аз пия един калъфлендски - крейзи улф или нещо подобно, щото ми харесва вкуса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Ако са братя си личи, кой яде повече в у тях Кльощавият мангал рулира! Всички сте станали ебахти шефовете. Наско шъ ми дава наклон. Гадо шъ ми дава наклон. Пешо ми дава наклон. Коста ми дава наклон. Сега и Пламен ми дава наклон. Неее...! Грешиш, Ваньо! На нещо де виси надолу, къв наклон мое да му се дава? Пък аз, като един прагматичен човек се не занимавам с небъдници Аз съм му отговорил много точно и съм го питал два въпроса...със звездички и то. Щото съм гадна майна Ей ся отивам. Имам един гмурец за потапяне....малко е кален ама туй то Най-сетне прие за естествено влечението си към онзи траверс, или? Щот ако ли не, тогава внимавай да не стане пак нЕкоя грешка, че да те не е срам да пишеш утре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Епа да. И то много години!!! И в тая тема ли ще се въртиш на шиша, батьовата? Айде задръж само в оная, че ще ти дойде множко. отговор още не съм получил, няма и да получа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Ама и той казва, че все още не е получил...след 14 (ако не се лъжа) задавания на въпроса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Я някой бързо да си признае откъде може да се намери уплътнение за газово котлонче, от тия, дето се завъртат на малка бутилка.... Ред. Ей такъв Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Железарията на петте кьошета в Капана? Иначе на Руския пазар навярно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Мен малко в София ми трябва...По железариите не намирам, гледат(ме) се като изтърван(и).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Че изрежи си сам, бе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Нямам гума под ръка...мисля от капут да оплета Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 А там където зареждаш бутилката нямат ли ? Аз като я зареждам в Пловдив са ми я сменяли на место . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Нямат, да ги иба...А не ща да си режа контейнера за карбид, че вътрешни автомобилни гуми вече не се намират... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Ми някой от тук да ти купи и да ти прати/донесе като има път за София. Там някви трампи за отлежали ракии и опушени сланини Даже 5-6 ще ти донесат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Гума ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Велосипедна няма ли да ти свърши работа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Вътрешна? Върши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Атанасе, имам една кофа вътрешни гуми, дето стават за всичко друго, освен за гуми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Гума ли? Да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Eгати... Драмата с на Танас гумата свърши и ся пак ще настане скука Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.