Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аз от вино такъв махмурлук съм имал още като тинейджър че от тогава го отбягвам и винаги го пия с подозрение. Нито от бира нито от твърд алкохол не съм бил толкова зле. Единствено един леко менте коняк дето одумках цяла бутилка ми причини нещо подобно, но пак в по-слаба форма от виното. А вино след 3тата чаша почва да ми влиза като лимонада или по-скоро сок капи вишна :)

Казвали са ми, че при теб някои желания траели години... :lol:

И то много години!!!  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Аз съм му отговорил много точно и съм го питал два въпроса...със звездички и то. Щото съм гадна майна :D

И в тая тема ли ще се въртиш на шиша, батьовата? Айде задръж само в оная, че ще ти дойде множко. 

Има ли смисъл някакъв да се купува или да не си давам парите ? 

Изотониците са толкова много, че ебали му мамата, батьовото :D Ако ти е кеф - пий го. Аз пия един калъфлендски - крейзи улф или нещо подобно, щото ми харесва вкуса.

Ако са братя си личи, кой яде повече в у тях :D

f104b01c_FatBlackKidDance.gif

Кльощавият мангал рулира!

Всички сте станали ебахти шефовете. Наско шъ ми дава наклон. Гадо шъ ми дава наклон. Пешо ми дава наклон. Коста ми дава наклон. Сега и Пламен ми дава наклон. 

Неее...! Грешиш, Ваньо!

На нещо де виси надолу, къв наклон мое да му се дава? Пък аз, като един прагматичен човек се не занимавам с небъдници :)

Аз съм му отговорил много точно и съм го питал два въпроса...със звездички и то. Щото съм гадна майна :D

Ей ся отивам. Имам един гмурец за потапяне....малко е кален ама туй то :D

Най-сетне прие за естествено влечението си към онзи траверс, или? Щот ако ли не, тогава внимавай да не стане пак нЕкоя грешка, че да те не е срам да пишеш утре! :lol:

Епа да.

И то много години!!!  :laughing:  :laughing:  :laughing:

И в тая тема ли ще се въртиш на шиша, батьовата? Айде задръж само в оная, че ще ти дойде множко. 

отговор още не съм получил, няма и да получа ;)

Я някой бързо да си признае откъде може да се намери уплътнение за газово котлонче, от тия, дето се завъртат на малка бутилка....

Ред. Ей такъв

product_491.jpg

Мен малко в София ми трябва...По железариите не намирам, гледат(ме) се като изтърван(и)....

А там където зареждаш бутилката нямат ли ? Аз като я зареждам в Пловдив са ми я сменяли на место .

Нямат, да ги иба...А не ща да си режа контейнера за карбид, че вътрешни автомобилни гуми вече не се намират...

Ми някой от тук да ти купи и да ти прати/донесе като има път за София. Там някви трампи за отлежали ракии и опушени сланини :) Даже 5-6 ще ти донесат :D

Eгати... :unhappy:

Драмата с на Танас гумата свърши и ся пак ще настане скука :wtf:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...