Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Какво е станало, че има сърдити?

Имах уговорка са едни да ме закарат до концерта на Рамщайн в петък. На няколко пъти обаче си смениха мнението за часа на тръгване и се уговорих с адаша да пътувам с него. В София обаче се разделихме. Аз отидох да гледам концерта, а той някъде се запиля. На концерта обаче се намерих и с тези които по принцип трябваше да пътувам. За да няма сърдити реших да се прибера с тях до Пловдив.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Какво е станало, че има сърдити?

Горещините не понасят явно....а и Иван лесно се обижда. Ти да видиш в един друг форум дето посещавам, какви драми и караници стават от една седмица насам....и то между хора, които десетки пъти са сядали на една маса заедно.

П.П. Уточнение, че много станаха Ивановците: "Иван" = малкия Иван

Заряза ме в непознат град, сам, без да знам къде съм и как да стигна до колата. А и аз не съм се сърдил на никого. Ти по такъв начин цитира мнението ми по-горе, че излезна, че АЗ съм виновен, че си ме заебал. Щом съм виновен аз - виновен съм. Живот.

Заряза ме в непознат град, сам, без да знам къде съм и как да стигна до колата. А и аз не съм се сърдил на никого. Ти по такъв начин цитира мнението ми по-горе, че излезна, че АЗ съм виновен, че си ме заебал. Щом съм виновен аз - виновен съм. Живот.

Не беше сам. Теди беше с теб ;). А щом ти се случва толкова често може би има някаква причина.

И продължаваш да не казваш. Добре, благодаря. ;) BTW, Ангел заеба мадамата и тръгна с мен. Не мога да кажа същото за други хора. Така че... Причината не е в мен. :))

И продължаваш да не казваш. Добре, благодаря. ;) BTW, Ангел заеба мадамата и тръгна с мен. Не мога да кажа същото за други хора. Така че... Причината не е в мен. :))

Вие с Ангел изпитвате други чувства един към друг :effemine3:  :effemine2:. Не мога да ви се меся в отношенията. Аз съм си хетеросексуален ;).

:popcorn-and-drink-smiley-emotic

А кво пушено месце даде един познат, таман си беше направил нова пушилня...Ся ше го пробвам с душени картофки.

Бахти пак ми мрънкаха,че съм работил повече от 10часа и 45мин :lol: Ми как да работя по-малко като ги чакам 20 минути да ми донесат писмата по средата на района...Днеска аха да се вместя и пак чакане и пак дъжд... 

Всички сте станали ебахти шефовете. Наско шъ ми дава наклон. Гадо шъ ми дава наклон. Пешо ми дава наклон. Коста ми дава наклон. Сега и Пламен ми дава наклон.

Аз да напомня че имах желание да пием бира. При мен основно с желанието си оставам но важен е жеста казват :)

Бахти пак ми мрънкаха,че съм работил повече от 10часа и 45мин :lol: Ми как да работя по-малко като ги чакам 20 минути да ми донесат писмата по средата на района...Днеска аха да се вместя и пак чакане и пак дъжд...

Ако ти плащат на час вкл. чакането - нормално да помрънкат :)

Аз да напомня че имах желание да пием бира. При мен основно с желанието си оставам но важен е жеста казват :)

Казвали са ми, че при теб някои желания траели години... :lol:

Ако ти плащат на час вкл. чакането - нормално да помрънкат :)

Да плащат ми на час,но не могат да ми платят повече от 60 часа седмично.Което пък прави 6 дена по 10 часа.Добре,че с почивката 1 ден ги правя 55 :D 

Горещините не понасят явно....а и Иван лесно се обижда. Ти да видиш в един друг форум дето посещавам, какви драми и караници стават от една седмица насам....и то между хора, които десетки пъти са сядали на една маса заедно.

П.П. Уточнение, че много станаха Ивановците: "Иван" = малкия Иван

bgmama? :moon:

После ще те питам нещо на лс, че е дълго и нямам време сега. :notify:

bgmama? :moon:

Тц...в момента евентуално бих посещавал като guest мамите единствено с користни цели към по-младите от тях...а като се пенсионирам и започна да търся рецепти за мусака - чак тогава ще се регна. :FU:

Ана Мърфи разправяше тия дни, че вече са готови с нов албум ли, че са на финалните записи ли...

Мне...за нейния солов албум стаало въпрос.

http://www.kickstarter.com/projects/1435699754/cellar-darling-anna-murphys-first-solo-album

Мишо Лайнара пак изригна с нови простотии.. Няма такъв боклучарник като тоя продажник... 'ебати шибания президент вика'.. боклука му с боклук...

Става ли ясно на всички поддръжници на орешака, сватанака и ортака какво правят, освен, че крадат като за световно - къде що има ръководен пост, който е зает от 'не наш' човек, бива уволнен и на негово място се назначава ортак от номенклатурата.. Еб*си, драйфа ми се от скапаната държава.

Казвали са ми, че при теб някои желания траели години... :lol:

Абсолютно. Бързата работа срам за майстора

Да плащат ми на час,но не могат да ми платят повече от 60 часа седмично.Което пък прави 6 дена по 10 часа.Добре,че с почивката 1 ден ги правя 55 :D

Ами освен да се хилиш доволно и да им кажеш, че ако кажат в момента в който направиш 8 часа и заебаваш всичко кое както е пък недовършените неща на другия ден и гледаш опулената физиономия насреща си :)

Абсолютно. Бързата работа срам за майстора

Ами освен да се хилиш доволно и да им кажеш, че ако кажат в момента в който направиш 8 часа и заебаваш всичко кое както е пък недовършените неща на другия ден и гледаш опулената физиономия насреща си :)

Ако засера нещо.Без да искам го направих миналата седмица вместо да свърша в 4 свърших в 6 файда няма.Така или иначе си ги правя тия часове :lol: Пък барем не се направят и ми дадът най-високата възможно заплата 1900 евро ;)

Едит:А къв си го набих с тоя бадминтон немам думи.Утре едва едва ще си държа вилицата :( 

1900 евро

Бахти,тук такива пари ако не си близък на някой ще ги вземеш само ако си спец в IT сектора,както и някои други редки случаи...говоря за свободния трудов пазар.

Също като Виден в темата за F1 - засега е стигнал до 15-тото повторение на едно и също нещо, че даже и цветен фон започна да му слага...ама като гледам Чефо как му се увива при всеки отговор, май ще откара над 20... :)

Аз съм му отговорил много точно и съм го питал два въпроса...със звездички и то. Щото съм гадна майна :D

Я олабете жилите, че нещо мноо сте се напрегнали!

Ей ся отивам. Имам един гмурец за потапяне....малко е кален ама туй то :D

Бахти,тук такива пари ако не си близък на някой ще ги вземеш само ако си спец в IT сектора,както и някои други редки случаи...говоря за свободния трудов пазар.

Еми пак е блъскане.Германците на тая позиция взимат повече заради категорията...Един българин ит специалист взима 5000евро,но му одържат 50% данъци.

Значи взима 2500. Нещото което ми пили нервичките са цените тука....кой миндил ги е изучил да пишат цените БЕЗ такси...бе да еВа ваща мамица гадна....напишете ми крайната цена, че ми бъркате в дупето всеки път като си купя нещо.

Другите ги взима Меркел :D :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...