Antares Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Слаба ти е зрителната памет значи. Имам малко рам и съм си инсталирал един bullshit filter, който трие всичко излишно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Имам малко рам и съм си инсталирал един bullshit filter, който трие всичко излишно Колко е като големина? Марка? Какво DDR? Дай да ъпгрейдваме. Познавам един прекрасен израелски доктор, той ще помогне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Имам малко рам и съм си инсталирал един bullshit filter, който трие всичко излишно Не, не. Просто ти е слаба зрителната памет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Аха, значи тогава има проблем или с web камерата, или пък има повредени сектори на харда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Не бе, просто зрителната му памет е слаба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Рестартирайте Ангел. Забил е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Също като Виден в темата за F1 - засега е стигнал до 15-тото повторение на едно и също нещо, че даже и цветен фон започна да му слага...ама като гледам Чефо как му се увива при всеки отговор, май ще откара над 20... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Трябва да проверя една кола дали са й плащани данъците и дали има наложен запор... ? Някой да се занимавал до сега? И няма да проверявам в Плд, а в Димитровград. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Има. Защото 2 пъти се опита да ме наиграеш за 2 дни. Уж съм ти приятел, но ме заебаваш за рандом парти или рандом курва. Това го правят само Герб. Благодаря.Според мен проблемът е в теб, не в Ангел. Забелязах, че доста често ти се случва . Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Трябва да проверя една кола дали са й плащани данъците и дали има наложен запор... ? Някой да се занимавал до сега? И няма да проверявам в Плд, а в Димитровград. Хващаш един адвокат за ушите и отиваш първо в КАТ, след това в димитровградския съд. Човекът, който ми помага юридически е в отпуска, иначе щях да те пратя при него. Дали има запори срещу дадено имущество могат да ти кажат в КАТ. След това се обръщаш към ЧСИ, наложил запорите, защото само той може да ги махне..,.когато бъдат изплатени задълженията. Много внимавай, защото напоследък стана добра схема за измами с това. Ред. http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=59&t=141828 Хората добре обсъждат проблема, с някои евентуални странични неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 На мен адвокат не ми трябва, интересуваше ме дали ще ми дадат справка, при положение, че не съм собственик в тамошното данъчно. 10х иначе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Ще ти дадат. Няма значение, че не си. Ред. Тихомълком увеличиха тока. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Искаш да кажеш намалиха...С мизерните 4,9% средно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Според мен проблемът е в теб, не в Ангел. Забелязах, че доста често ти се случва . Явно, да. Благодаря за оная вечер. Много мило... Жив и здрав да си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Искаш да кажеш намалиха...С мизерните 4,9% средно. Да, извинявам се. Не съм в кондиция последния един час,вися покрай пещта и не ми бачка вентилацията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Ти пък, остана ли ти собствен сос, че да се пържиш в него...Ужасно топло е.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 btw Ся ша ядосате психара, ще спре да пише и той у форума... предлагам ако не бъдем бан-нати всички които се ебахваме , в срок до довечера...форОма да бъде закрит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Ей сега приключих. По време на цялото изпражнение съм изпил 7(!) литра вода и чай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Явно, да. Благодаря за оная вечер. Много мило... Жив и здрав да си!Нямаше как. А пък и ти първи ни заразя . Цял концерт сами ни остави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Не. Ти каза "Аз ще ти се обадя в 1-вата пауза."... и добре, че се обади. Висях сам като паяк на тъпата сцена. Мерси. Страхотен си. Както казах - живи и здрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Не. Ти каза "Аз ще ти се обадя в 1-вата пауза."... и добре, че се обади. Висях сам като паяк на тъпата сцена. Мерси. Страхотен си. Както казах - живи и здрави.Не си спомням, но пък и аз си имах и занимавка . И то по - хубава от теб. Не се класираш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 ИВАНЕ... ОЩЕ ЛИ НЕ СИ ЗАПИСВАШ РАЗГОВОРИТЕ ПО ТЕЛЕФОНА?!?!?!?! ИЗОБЛИЧИ ПОРОЧНАТА СХЕМА ПРЕД ВСИЧКИ КАТО ЕДИН НОВ ЯНЕ/МАЯ МАНОЛОВА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Какво е станало, че има сърдити? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.