Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Трябва да забранят на жените да описват щети по колите...И броят на нервните сривове и прочие негативизми ще падне драстично...

Силно заинтригуван съм относно подробности :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Седя си аз снощи в един приятел, гледаме "Нитро-цирк" и лочим джин. Звъни жената:удариха колата! Добре, викам, кво и има, как стана, зле ли е? Много е зле, бронята е потрошена, калника си е заминал, фара е спукан, боята е одрана и дясната гума е мека. Хубу, викам, като се прибера, ще видя...Като се прибрах, бях вече на бая джинчета, та не ми беше до колата. Слизам одеве да видя - малко остърган калник, на бронята е откачена лайсната и фара леко е одран в единия ъгъл...Нищо страшно - в София да имаш кола и да се оттървеш без "козметични" катастрофи е невъзможно. Е, и гумата е мека...Псувни под нос за цялото женско племе...Довечера ще ида до някоя гумаджийница да видя тая гума що спада така...

Да бе, мека беше...Пешо, отслабвам бе. Активно отслабвам, че Ванката няма да може да намери толкова олово за мен септември месец :D

Ангеле, ако мислиш, че ще си направя труда да помня твой рандъм пост от преди месец... 

Ванчо, не си в положение да ми говориш на умалително ;)

Всички сте станали ебахти шефовете. Наско шъ ми дава наклон. Гадо шъ ми дава наклон. Пешо ми дава наклон. Коста ми дава наклон. Сега и Пламен ми дава наклон. 

Дам, не е лошо Ангел и Одисей ... но все пак Ангел и Мойсей вече е наложена марка поне.

ЛЯТО Е БРЕ ИВАНЕ! СКУЧНО НИ Е ПО ОФИСИТЕ.

Ся е момента да се регне юзер като Тритри или каквото беше там... да заредим с пуканки и да се почва.

Факт. :lol: Особено такива с BMW-та и Алфи. Няма ко да ги бараш.

Аз вече БМВ нямам, има купчина скрап :D :D :D

Аз понеже съм си задръстен, не се сетих за връзката Ангел-Мойсей, ама смисъла на поста ми само Пешо го вдяна. :beerchug

@Ванчо, отговорих на хоста (и то грешно) ; тебе изобщо не съм те отразил, камо ли да ти давам наклони.

Ангеле, ако мислиш, че ще си направя труда да помня твой рандъм пост от преди месец... 

Ванчо, не си в положение да ми говориш на умалително ;)

Слаба ти е зрителната памет значи.

"аз съм един от водещите IT специалисти в България. любимата ми фраза е: Ай Ти да свършиш тая работа"

като сте се почнали с мохабетите.....

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...