Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Съгласен. Може би най-добрата лимузина със спортех характер пускана евър - след е39 м5, но от сегашните е no. 1.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Анални?

Ам'чи... Може... Те обичат да си ходят така. Не става ясно кой, кого извежда, ама щом им е сладичко, нека пък...

Днес беше толкова топло и естествено имах работа навън и после в неклиматизирано помещение. Изпотих се поне 200 пъти (Мидекс, завиждам ти, че не се потиш), като капак на всичко сутринта по радиорок1 или зрок (не помня кое точно радио) чух убийствена рок балада (поне на такава ми звучеше), запомних, че се пееше нещо "I'm in heaven...", скъсах се да я търся и нищо. Не е на Warrant, ATC, Фред Астера и Лед Цепелин. Мъж я изпълняваше. Предложения?

Златен мамин :) Да не е "Heaven" на Bryan Adams?

Последната надежда на Земята е смелият екипаж от осем мъже и жени, които поемат на мисия да запалят отново угасващото слънце с мощно атомно оръжие

Тия дали са наясно колко абсурдно е това като идея и каква пръдня би била атомна бомба в сравнение с произволна звезда. Подозирам то е измилено от същите хора, учудващи се, че слънце изгрява и над марс или смятайки, че ако пробиеш достатъчно дълбока дупка може да изтече гравитацията от планетата..

По скоро ще се гледа от такива...

Ами к'во да говорим за това - океански чудовища нападат хората. Какво да измислим, хм, ами нека построим огромни хуманоидни роботи, сигурно ще е далеч по ефикасно от един залп катюши, примерно...

Тия дали са наясно колко абсурдно 

Квойтуй?(в стил Гаврош). Поредната измислена боза? Само на дедо резюмето ми стигна, за да си изградя мнение :D

Мога да ги накарам да си бъркат в носа и в гъза и да сменят ръцете. Панамерата е УНИКАЛНА.

Сотбисчо, някак не ми се вярва, но да не си чул TEARS IN HEAVEN на ERIC CLAPTON?

Златен мамин :) Да не е "Heaven" на Bryan Adams?

Вие двамата направо ме обиждате :). Това са двете най-явни песни и не са те. Да допълня към групата, дадена от мен го, още заглавия. Не са: Touch of Class - I'm in Heaven, The Cure - Just like Heaven, Barry Manilow - Sweet Heaven, Vodoo Circle - I'm in Heaven, N-Trance - I'm in Heaven, Fall out boys - 7 minutes in Heaven, Jason Nevins - I'm in Heaven, Kenny Loggins - Heaven helps the man, Dexy's Midnight Runners - I'm in Heaven when you smile...

Така и така днес и утре съм пред компа целия ден, че имам да правя една много дълга сватба, та съм решил да пусна като леко фонче радок рок 1, та белким я пуснат пак :).

Вие двамата направо ме обиждате :). Това са двете най-явни песни и не са те. Да допълня към групата, дадена от мен го, още заглавия. Не са: Touch of Class - I'm in Heaven, The Cure - Just like Heaven, Barry Manilow - Sweet Heaven, Vodoo Circle - I'm in Heaven, N-Trance - I'm in Heaven, Fall out boys - 7 minutes in Heaven, Jason Nevins - I'm in Heaven, Kenny Loggins - Heaven helps the man, Dexy's Midnight Runners - I'm in Heaven when you smile...

Така и така днес и утре съм пред компа целия ден, че имам да правя една много дълга сватба, та съм решил да пусна като леко фонче радок рок 1, та белким я пуснат пак :).

Е хайде сега, ясно съм написал "някак не ми се вярва"... :)

Какво ще да я правиш тая сватба? Парчето най-добре го "чуй" с телефона, я с Шазам, я с нещо подобно... 

Вие двамата направо ме обиждате

По Радио 1 рок ги повтарят доста, така че имаш голям шанс да я чуеш :)

Не те обиждам, ти си душка :)

Е хайде сега, ясно съм написал "някак не ми се вярва"... :)

Какво ще да я правиш тая сватба? Парчето най-добре го "чуй" с телефона, я с Шазам, я с нещо подобно... 

Ще я обработя :). От груб запис до нормален такъв, ставащ за ДВД с всичките си там гъзарии - шапки, ефекти, озвучение и т.н. Иначе да, приготвил съм таблета до мен, Шазам и той е готов :).

Галче - (мече)* :D

мече = хъг у скайпа :moon:

Мога да ги накарам да си бъркат в носа и в гъза и да сменят ръцете. Панамерата е УНИКАЛНА.

Сотбисчо, някак не ми се вярва, но да не си чул TEARS IN HEAVEN на ERIC CLAPTON?

Готово :D. Аз като чуя Порше се сещам само за Турбо и Карера ГТ....Панамера е за богати лиглоьвци :D

Неее, няма такава краста като флашнат фотоапарат с гига-супер-дупер-мега-много нови функциии...4 чифт батерии слагам за презареждане(а моите държат). :D

Галче - (мече)* :D

мече = хъг у скайпа :moon:

Мече и на теб. То аз съм си мече де :grin:  Хубавото е, че още не съм баба меца :P

Вчера ходих във Франкфурт и се запознах с няколко българи,които живеят в Германия от 10 години.За това време не са постигнали почти нищо освен да вземат немски паспорт.Бачкане,спане,бачкане евентуално биропиене е такива интересни забавления през седмицата.Събота и неделя евентуално някъде се ходи.

Бачкане,спане,бачкане евентуално биропиене е такива интересни забавления през седмицата.Събота и неделя евентуално някъде се ходи.

Добре дошъл в реалния свят. Ти к'во искаш - нощем да ходят с костюм на батман и да воюват със силите на злото ли!?

Или да серат павета?

Бахти, източих си всичките акумулаторни батерии...сега ще си гриза ноктите, докато се заредят...

Басии...След три години доживях да видя моя статия из Фейсбук... Ще си сипя едно по тоя повод :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...