Antares Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Абсолютно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Да бе...и аз забелязвам, че откакто замина, съвсем започна да подскача от тема в тема, ама пък чак "in the world history of forums"...има и по-тежки случаи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Явно е започнал да гледа немски новинарски емисии, а те са такива странни: Мятат те от държава в държава и винаги по повод някакви огромни трагедии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 А те щото тукашните само хубави неща показват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Тукашните са ориентирани основно към нашите си мизерии (които, всички знаем, не са малко), а тамошните включват доста ненемски трагедии, както в случая горната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Явно е започнал да гледа немски новинарски емисии, а те са такива странни: Мятат те от държава в държава и винаги по повод някакви огромни трагедии. Има общо. "Огромни трагедии". Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Чефо , кажи баре ти едно наздраве де Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Чефо , кажи баре ти едно наздраве де Епа ша кажа....НАЗДРАВЕ. След баня, тъкмо мислих да наглася мезето(нещо сухо) . И едно мало виски . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Аз съм на бира и честно липсва ми едно наздраве Звънях на разни приятели - всичките мега заети да ги **бибип** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Аз и Ангел сме свободни. Да идваме ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Аз съм на бира и честно липсва ми едно наздраве Звънях на разни приятели - всичките мега заети да ги **бибип** И на мен много ми липсва точно тоя момент + още няколко други, които правят голямата разлика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Ооо, как ми се ходи в дивотията...Само да станат домашните и издимяваме, ебал съм ти и смотаната София.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Аз и Ангел сме свободни. Да идваме ли? Абе вие двамата напоследък все сте заедно....охоооо....и в седем без десет в събота сутринта - много...ама много съмнително! Ооо, как ми се ходи в дивотията... До десетина дена съм там...даже ще се опитам да ловна някакъв далечен интернет, но не е сигурно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Абе вие двамата напоследък все сте заедно....охоооо....и в седем без десет в събота сутринта - много...ама много съмнително! Те отиват да ловят к*рви с Алфата. Мисля си, че навън е къмто 50+ на слънце, а аз трябва да пръскам. От злова съм забъркал такава химия, че не плевел, ами и мравка нЕма да остане да разкаже... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Аз и Ангел сме свободни. Да идваме ли? Ако го бях видял тогава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Шшш, не знаех, че Дедо налита на младежи с Алфи. Скоро видях две нежни души да се возят в Порше кайман ама и за алфа ли вече е така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Не бе пиеше ми се бира и ми липсваше едно наздраве да си кажа с някой Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Като стана дума за порше-та сами какви размисли и страсти ми предизвиква това Porsche Panamera ... Вече на два-три пъти го мяркам из улиците на Пловдив,вкл. веднъж паркирано пред Гранд-а Е за това чудо иде реч: Само някакви 100-150 к ме делят от него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Спира ми нета, гледа - ни дъхъцъпъ, ни нищо. И в момента, в който надниквам към кабелите - гледам как котката ожесточено воюва с окабеляването ми и щастливо си гризка FTP. Ако не беше на моя много добра приятелка щях да ѝ завра дръжката от мопа в г*за и да обърша пода с нея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Като стана дума за порше-та сами какви размисли и страсти ми предизвиква това Porsche Panamera ... ..... Само някакви 100-150 к ме делят от него Сакън - порше с 4 врати. Ни риба ни рак... Питай разбирачите за него - ще те накарат да съжаляваш, че изобщо си отворил дума Спира ми нета, гледа - ни дъхъцъпъ, ни нищо. И в момента, в който надниквам към кабелите - гледам как котката ожесточено воюва с окабеляването ми и щастливо си гризка FTP. Ако не беше на моя много добра приятелка щях да ѝ завра дръжката от мопа в г*за и да обърша пода с нея... Хахахахахахаха това беше добро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Днес беше толкова топло и естествено имах работа навън и после в неклиматизирано помещение. Изпотих се поне 200 пъти (Мидекс, завиждам ти, че не се потиш), като капак на всичко сутринта по радиорок1 или зрок (не помня кое точно радио) чух убийствена рок балада (поне на такава ми звучеше), запомних, че се пееше нещо "I'm in heaven...", скъсах се да я търся и нищо. Не е на Warrant, ATC, Фред Астера и Лед Цепелин. Мъж я изпълняваше. Предложения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 kotora - the most random forum member in the world history of forums. Да тва беше малко рандъм.Просто преглеждах евронюз и видях,че водещата новина е за катастрофирал влак в Испания и от там малко спам едит:Дам и аз така умрях от жега Пък и шапка не ми дават,защото за всяка глава била различна ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Те отиват да ловят к*рви с Алфата. Даа, бе... Пак са се извеждали един друг на някоя вечеря на свещички Изпотих се поне 200 пъти (Мидекс, завиждам ти, че не се потиш)...Че за кво да му завиждаш, бе!? Чукни и ти още има - няма, осем-девес'тин лазарника и кат са мумифицираш, и ти ще спреш да се потиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 на свещички Анални? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 27, 2013 Share Posted July 27, 2013 Сакън - порше с 4 врати. Ни риба ни рак... Питай разбирачите за него - ще те накарат да съжаляваш, че изобщо си отворил дума Мога да ги накарам да си бъркат в носа и в гъза и да сменят ръцете. Панамерата е УНИКАЛНА. Сотбисчо, някак не ми се вярва, но да не си чул TEARS IN HEAVEN на ERIC CLAPTON? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.