Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Това, че не можете да намерите приложение на таблетите, не ги прави безсмислени. Най-малкото има има неща, които са по-добре да правиш на 7" дисплей вместо на 3-4", или пък са по-удобни вместо да ползваш 2кг лаптоп. Имат си своята ниша и приложение. Особено ако са подкрепени с Интернет :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Хм Злобил-е колко голямо е тва хеликоптерче,че гледам има някви за 30 евро ама са мега малки,а ми се иска някакъв среден размер :D 

10-15см е.
Среден размер, ако не си летят преди с хеликоптер, може да си сигурен, че на 2-рото излитане ще ходиш да си купуваш нов.

Вземи си един малък първо.

А възможно ли е да се играят игри през прокси.Имам само ип-то и порта нищо друго :( Или ще изтрая до четвъртък без lol

Тъпото е че и в twitch.tv не мога нищо да гледам :(

edit:http://www.amazon.de/AirAce-AA0170-Helikopter-Zoopa-Turbo/dp/B005BE6WNE/ref=sr_1_2?s=toys&ie=UTF8&qid=1374831044&sr=1-2&keywords=rc+helikopter горе-долу толкова голям ? 

Толкова са, но ако ти е първи си вземи някакъв силиконов, защото на тоя металния при първото падане ще му разкажеш играта, а повярвай ми - няма да можеш да го приземяваш доста дълго време. И имай предвид, че това е хеликоптер за закрито. Малко вятър и пада.

При теб са достъпни всички услуги на гугъл. В бг са само приложенията. Даже и икони няма тук

Смени на английски езика и няма да има проблем. Сега схванах защо ти не виждаш а при мен всичко е наред

kotor , незнам не съм го мерил но е около 10-15см

определено е много ламерски модел ..... 

ма нещо не виждам как ще дам 500-600лв за хубаво коптерче.

тва става за зарибявка докато се чудиш какво да правиш.

Аз след като почупих 5тия от тези по 40-50лв реших че не ми се дават повече кинти за глупости. А не съм убеден че тези по 500 няма да се чупят точно толкова лесно и те

Въпросът е че тия от 50-60лв няк'си не минават изобщо за сериозна техника.

Имам приятел моделист , занимава се с хеликоптери , яхти , колички ..... има няколко хубави хели-та ама са по 1К , разбираемо защо не ми дава да ги карам.

Тия от 50лв са ей така да ти мине мерака , моят новият е с жироскоп и е мааалко по лесен за управление но най-вероятно и той няма да издържи на малко по голямо падане.

Абе ташак работа. 

Който се зарибява с такива работи да си вземе нитро количка , по-евтини са като цяло от хелитата и доста по забавни , аз нямах време за моята но определено е голяма мания.

Е то тва беше ясно още като спечелиха на изборите...

Да и вместо 1 млрд окрадени до сега ще има поне още 2х толкова.

Какво им счупи? Дай да видим - може да е поправимо... :online2long:

Oтдавна са в кофата. Вервай ми - чупи ли се - нищо не става от тях. Обикновенно перките дават фира.

Ти земи влизай малко да фъркаме, че ми писна да цъкам само с идиоти..

Аз след като почупих 5тия от тези по 40-50лв реших че не ми се дават повече кинти за глупости. А не съм убеден че тези по 500 няма да се чупят точно толкова лесно и те

Чупят се, как няма да се чупят. Като го изпуснеш от 20 метра височина, ще се чупи и още как. Тия малките поне като се чупят, се чупят защото ги блъскаш по мебелите. Ако спреш да ги блъскаш са си ок.

На скъпите им се подменят частите, та като се счупи, може да си го оправиш.

В мебелите, в тавана... имах един голям не помня какво стана с него - май кибичи на вилата ако още е цял. Управлението му е кошмар обаче. Да го задържиш на 1 място си е направо майсторлък. Да не говорим че нямаш вдигане и сваляне а то или лети нагоре или пада, средно положение забравяш. Поне тези евтините, 500лв не ми се дават.

Мани добре че нашите влакове са на 100 години и не могат да вървят...В Испания се е помлял един влак.За сега 79 били умрелите.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...