djadomraz Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Ми да вземем да ги изхвърлим тогава... Брат ми сега подари на дъщеря ми Галакси Таб 2 и лично аз съм очарован от него. Единственото, което съм видял да липсва е диод на камерата, но много важно.... Не съм видял колко струва, но хвала на Бога, че не се набутах миналата година с Айпад за 1300 лева. Добре че не направих тая мегапростотия... Tочно галакси таба е съпоставима цената му с iPad При мен за детето е много полезно, защото се учи на техниката и отделно си реди пъзъли, рисува, оцветява.... Иначе за мен лично грам ненужно е това нещо освен за игрички евентуално... Основно за игри или специализиран софтуер стават. То и компютрите не стават за всичко като се замислим. Но е по-лесно и удобно да носи един търговски представител примерно таблет отколкото малък лаптоп. Пък и на крак застанал някъде само с таблет можеш да се оправиш с 1 ръка да го държиш с другата да цъкаш нещо по него. Телефона е прекалено малък в случая. @таблет-диалога: МОЕТО мнение, и не задължавам никого с него, е, че таблетите и смартфоните ще претърпят крах. Епичен и скандален. Не знам кога ще е, но за таблетите ще е скоро. За мен това не е бъдещето. Не го чувствам така, не го усещам така. МОЖЕ БИ холограмната технология на Тошиба ще спаси смартфоните, но не съм сигурен дали в близките 5 години, ще е достатъчно малка и ЕВТИНА, че всеки да си я носи в джоба. Всичко си има приложение. И таблетите и телефона стават за някои неща по-добре отколкото лаптопите примерно или поне са по-удобни за носене. Но честно казано и мен ме дразни че всички телефони станаха буквално еднакви. Тези дни търсех нов телефон за майка ми и като я знам как не може да се оправи с техниката искам телефон който се сгъва или свива - ами не мога да намеря. Освен някоя nokia 8800 да и взема друго не остана на пазара егати. Последната подобна nokia е нейната 6600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 ако щеш ми вярвай баща ми има рожден ден след 10тина дни и съм решил да му подаря телефон,проблема е че не иска да ползва телефон с тъч....голЕм проблем с клавиатура почти няма от новите освен сапунерките по 30-50лв които някси не могат да заменят сегашната му нокия....в момента търся нокия 8800 карбон...без особен успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Пристрастих се към фъстъци обвити с шоколад Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 отварям страницата на гоогъл плей и какво да видя - нов облик. Да ама менюто в дясно е изрязано. Виждам само първия ред и половина. Викам си нещо ФФ се ебава. Отварям Хром. Нали е на гугъл викам поне за него са си направили сайта. Дедовия( не нашия) и там рязнато. Викам ще пробвам с ИЕ - същата простотия. И това и в нас и в офиса. И нямам обяснение. Не може на 3 браузъра на 2 машини да го дава по един и същи орязан и бъгав начин. А да седи така вече седмица, две без да е оправено е .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Не ти е от браузъра. Някой се е осрал грандиозно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Таблетите са 2 вида - iPad и останалите. Останалите се делят на хубави (като Галакси Таб) и евтини. За съжаление си прав. В тон с казано на дядо - таблетите са два вида - излишни и безполезни Напълно подкрепям. Таблетите бяха заместител на ония малки недоразумения нетбуците, които бяха по 7-10 инча, но не може да е заместител на лаптоп. Таблета може да се ползва единствено от хора, които работят с него и на телефона не им е удобно. Таблици в движение, презентации, постоянен поток от мейли, графики, офис документи, синхронизация на всичко тва. За останалите е просто някъв тъп имидж, който ми е смешен. Особено като си го сложат на ухото да говорят по него. Направо падам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 ако щеш ми вярвай баща ми има рожден ден след 10тина дни и съм решил да му подаря телефон,проблема е че не иска да ползва телефон с тъч....голЕм проблем с клавиатура почти няма от новите освен сапунерките по 30-50лв които някси не могат да заменят сегашната му нокия....в момента търся нокия 8800 карбон...без особен успех http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3427/cat-b25 Едно стабилно предложение Относно таблетитие и аз съм на мнение, че са безполезни. До сега съм видял един единствен човек да го ползва реално за да работи на него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Относно таблетитие и аз съм на мнение, че са безполезни. До сега съм видял един единствен човек да го ползва реално за да работи на него. Можеш да добавиш още един в бройката. Аз също го ползвам за работа, която изисква ровенето в куп документация и четенето на безброй идиотски PDF-и. Това на лаптоп НЕ става нормално и човешки (равносилно е почти на чистенето на ориз с боксови ръкавици). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Но тука пак стигаме до мерене на патки и въпрос на вкус...Мойта е най-голяма! Щот паркирам директно странично с по кутийка малка стюардеса (на една страна) отпред и отзад Па за на вкус ква е..., не знам, ама мога да питам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 отварям страницата на гоогъл плей и какво да видя - нов облик. Да ама менюто в дясно е изрязано. Виждам само първия ред и половина. Викам си нещо ФФ се ебава. Отварям Хром. Нали е на гугъл викам поне за него са си направили сайта. Дедовия( не нашия) и там рязнато. Викам ще пробвам с ИЕ - същата простотия. И това и в нас и в офиса. И нямам обяснение. Не може на 3 браузъра на 2 машини да го дава по един и същи орязан и бъгав начин. А да седи така вече седмица, две без да е оправено е .... Не виждам нищо такова. Да не би да се е оправило междувременно? ако щеш ми вярвай баща ми има рожден ден след 10тина дни и съм решил да му подаря телефон,проблема е че не иска да ползва телефон с тъч....голЕм проблем с клавиатура почти няма от новите освен сапунерките по 30-50лв които някси не могат да заменят сегашната му нокия....в момента търся нокия 8800 карбон...без особен успех има според mobilebulgaria.com 2 от моделите 8800 но има ли ги наистина не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Таблетите са 2 вида - iPad и останалите. Останалите се делят на хубави (като Галакси Таб) и евтини. Откак гледах на андроидкия браузъра как ми показва dropdown list-oвете не ща да видя повече андроид таблет. Елементарно нещо, но основно и мега дразнещо. Имаше и още, но това с визуализацията на падащите списъци още ми държи влага Никога не съм ползвал таблет...скоро няма и да се случи(предполагам). Но моето Галакси 2 почва ми лази по нервната с-ма. Писна ми да вървя със зарядните на всякъде и да хвърлям боб, за да видя пропуснатите повиквания. Ако не бяха игричките(аз дори нямам пуснат нет още - нормален). До сега да съм го пратил за БГ и за да си взема някой телефон с копчета дето му кара батерията по 3, 4 дни(минимум) и пей сърце. едит:. Мислих нещо за Галакси 4, но е прекалено голям, а като му сложиш и кейс и става като миниТВ в джЕба. Накрая дядо коледа ще ми подари един айфон и да се свършва с тва прасе :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Защо пък не можеш да си видиш пропуснатите повиквания? На мен ми излизат даже на екрана отпред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Никога не съм ползвал таблет...скоро няма и да се случи(предполагам). Но моето Галакси 2 почва ми лази по нервната с-ма. Писна ми да вървя със зарядните на всякъде и да хвърлям боб, за да видя пропуснатите повиквания. Ако не бяха игричките(аз дори нямам пуснат нет още - нормален). До сега да съм го пратил за БГ и за да си взема някой телефон с копчета дето му кара батерията по 3, 4 дни(минимум) и пей сърце. едит:. Мислих нещо за Галакси 4, но е прекалено голям, а като му сложиш и кейс и става като миниТВ в джЕба. Накрая дядо коледа ще ми подари един айфон и да се свършва с тва прасе :D Ако искаш само ме свържи с твоите хора - ще им измислим някаква програма за таблети моментално Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Стефчо, не ти е виновен телефона, че не можеш да работиш с него. С Айфон още повече ядове ще береш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Според мен ще му е по-лесно. iPhone е направен за по-нетехнологично насочен потребител. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Защо пък не можеш да си видиш пропуснатите повиквания? На мен ми излизат даже на екрана отпред. Ама ти си сменял ромове сигурно. Това при мен ще се случи, когато Адриана Лима ме покани у тях на боб със зеле Аз мога, но трябва ръчно да стигна до най-отгоре на екрана, че да го видя. Ай сиктир. Нокията ми дето ще стане на 10 години е в пъти по-добре с пропуснати, отхвърлени и набирани повиквания. Еми малко през кръста да се стегнат. Стефчо, не ти е виновен телефона, че не можеш да работиш с него. С Айфон още повече ядове ще береш. Като телефон за една шапка пари(когато излезна), някои неща са особено дразнещи. А, че си бъгва и накъсва си е по дифолт. И при това аз съм човека с най-малко приложения от всички вас + стандартен ром. Дори нямам понятие кво е тва ром...ако не става дума за циганин Ако искаш само ме свържи с твоите хора - ще им измислим някаква програма за таблети моментално е тука блокирАх, сериозно Според мен ще му е по-лесно. iPhone е направен за по-нетехнологично насочен потребител. и аз така мисля...особено като гледам колегите. И писането е по-лесно. При мен е цяло чудо да нацелвам правилните букви. А на компа майна пиша без да гледам, на куц крак и на челна стойка...да ГЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Лигловци! Я питайте бате ви Пламен, кога последният писък на комуникационните технологии са били димните сигнали! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Връчиха ми да гледам временно котка. Сега трябва да издържим заедно четири дни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Връчиха ми да гледам временно котка. Сега трябва да издържим заедно четири дни... Котешкото било съвсем като заешкото казват. Само я издебни и после прас и във фурната Ама ти си сменял ромове сигурно. Това при мен ще се случи, когато Адриана Лима ме покани у тях на боб със зеле Аз мога, но трябва ръчно да стигна до най-отгоре на екрана, че да го видя. Ай сиктир. Нокията ми дето ще стане на 10 години е в пъти по-добре с пропуснати, отхвърлени и набирани повиквания. Еми малко през кръста да се стегнат. Нещо се бъркаш. Още на lock screen-a се виждат пропуснатите повиквания и смс-и: https://community.verizonwireless.com/servlet/JiveServlet/showImage/2-909233-2683/IMG_3466.jpg Като това, което трябва да направиш е да си сложиш пръста на някое от тези 2те кръгчета и да го сурнеш в произволна посока, но важното е да си почнал от него Същото е ако искаш да се обадиш - слагаш си пръста на зелената слушалка и почваш да я влачиш нагоре. Като телефон за една шапка пари(когато излезна), някои неща са особено дразнещи. А, че си бъгва и накъсва си е по дифолт. И при това аз съм човека с най-малко приложения от всички вас + стандартен ром. Дори нямам понятие кво е тва ром...ако не става дума за циганин Хм не би трябвало. Я влез в about и виж има ли някакви updates. По едно време имаше такива но ги оправиха. е тука блокирАх, сериозно Хахаха абе не се натискам за още бачкане щото и без това ми е отгоре, но ако си с предприемачески дух може да измислим нещо взаимно изгодно особено, ако твоите хора не бързат и аз така мисля...особено като гледам колегите. И писането е по-лесно. При мен е цяло чудо да нацелвам правилните букви. А на компа майна пиша без да гледам, на куц крак и на челна стойка...да ГЕ Баш с писането пък как ще е по-лесно като iPhone е даже по-малък. Пробвай да си сложиш SwiftKeyX - за мен това е най-удобната клавиатура Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Дедо, орязаното меню в гугъл плей си седи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Само да вметна, че имах предвид менюто в ляво. В предишноот мнение съм писъл дясно. Добре, че като показвам посоите, соча и с ръце, та хората се ориентират коя посока имам предвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Като баджанака ми...И той така навигира. На 2 пъти да катастрофираме с него Linux, помислил си Щирлиц. Щирлиц, помислила си телеграмата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 ПРи мен май е добре http://gyazo.com/3aef76be177545c92909a35fd3b8049a Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 При теб са достъпни всички услуги на гугъл. В бг са само приложенията. Даже и икони няма тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 HTC-то ми не е забивало нито веднъж досега! Таблетите са за деца, с много малки изключения. Ако обикаляш да правиш презентации, например, е по-добре с таблета, защото не го чакаш да зарежда, а има всичко необходимо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.