RaptoR Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Самолетите са пълен боклук, но не ми се спори за глупости Наско, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Ей ся свърших метрото на рейнджър...за хардкур рейнджър немам нерви...Ще я видя тая Античеймбър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Сега ни трябва само някой, който да наплюе самолетите и танковете и да предложи игра с подводници и сме супер. @мосю Мидекс, оригинална я купих бре, от някъв индиец, ама бяха сбъркали и вместо Кокулин, бяха сложили Дуфалакс, та лошо не ми стана, ама за сметка на това се насрах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Сега ни трябва само някой, който да наплюе самолетите и танковете и да предложи игра с подводници и сме супер. @мосю Мидекс, оригинална я купих бре, от някъв индиец, ама бяха сбъркали и вместо Кокулин, бяха сложили Дуфалакс, та лошо не ми стана, ама за сметка на това се насрах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Има и с подводници. Трябва да си спомня как се казваше. Сложничка беше, само това съм запомнил.. Silent Hunter Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Silent Hunter Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Единственият свестен, който съм виждал и играл. Но е от времето, когато сте били невинни душици в началното училище. ЕДИТ: Това горе ме заинтригува! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Когато бях в началното училище компютри имаше ама не ни пускаха да си играем щото бяха много голяма рядкост. В 5ти клас чак имаше ама само Правец 8 и най-яката игра беше каратека, lode runner и diamond mine... За това дето си показал трябва PC при това доста сериозно, нормално 8086 със зелен монитор няма да помогне май Пффффф тая игра е излезнала 97ма година бе... аз тогава и университета съм бил завършил при това от няколко години даже, че и казармата бях отбил и само за жени си мислех даже избягах от 1-2 щото взеха да ми говорят за деца... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Когато бях в началното училище компютри имаше ама не ни пускаха да си играем щото бяха много голяма рядкост. В 5ти клас чак имаше ама само Правец 8 и най-яката игра беше каратека, lode runner и diamond mine... За това дето си показал трябва PC при това доста сериозно, нормално 8086 със зелен монитор няма да помогне май Абе говоря на Наско и на Сотбис бре, ДЯДКА! Сега ще дойде Пламен да си спомни с носталгия как са рисували с въглени лодки по стените на пещерата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Сега ще дойде Пламен да си спомни с носталгия как са рисували с въглени лодки по стените на пещерата... Те когато са открили огъня и въглените Midex е бил вече на възраст, в която не са го интересували вече игрите С баба Лили вече са правили записи на албумите и Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Рисувахме я...само че по мое време тебеширите вече бяха познати на човечеството и ръцете ни след рисуването не бяха мръсночерни, а чистобели. Виж...що се отнася до разни правец-и 8, те дойдоха доста по-късно от ученическите ми години, а навлизането на ай-би-ем-ското PC с процесор 286 вече беше в зрялата ми възраст. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Хм.. тоя новия таблет на Гугъл Nexus7 ми хвана окото ама като гледам у бг никой не предлага, пък от сайта на гугъл ми викат "махай са що си българин, ние на такива не продаваме"?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Хм.. тоя новия таблет на Гугъл Nexus7 ми хвана окото ама като гледам у бг никой не предлага, пък от сайта на гугъл ми викат "махай са що си българин, ние на такива не продаваме"?! ъъъъъъъъм. Технополис, PIC на първо четене. От коледа съм с един такъв. Даже технополис ме изненадаха с ниските си надценки спрямо цените на Гугъл. Примерно Нексус 4 телефона е само 60 или 70 лв отгоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Нем, аз исках да видя дали предлагат новият им вариант който е резолюция 1920х1200, четири ядрен и т.н. В САЩ почва от 230долара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Е новият тамън го пуснаха де. В сащ е на pre-order, в Англия още го няма. Може би септември ще се появи по нашите географски ширини Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Таблетите са 2 вида - iPad и останалите. Останалите се делят на хубави (като Галакси Таб) и евтини. Откак гледах на андроидкия браузъра как ми показва dropdown list-oвете не ща да видя повече андроид таблет. Елементарно нещо, но основно и мега дразнещо. Имаше и още, но това с визуализацията на падащите списъци още ми държи влага Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Дядо, това е като да кажеш, че windows не струва заради IE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 В тон с казано на дядо - таблетите са два вида - излишни и безполезни Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Таблетите са 2 вида - iPad и останалите. Останалите се делят на хубави (като Галакси Таб) и евтини. Откак гледах на андроидкия браузъра как ми показва dropdown list-oвете не ща да видя повече андроид таблет. Елементарно нещо, но основно и мега дразнещо. Имаше и още, но това с визуализацията на падащите списъци още ми държи влага Ми да вземем да ги изхвърлим тогава... Брат ми сега подари на дъщеря ми Галакси Таб 2 и лично аз съм очарован от него. Единственото, което съм видял да липсва е диод на камерата, но много важно.... Не съм видял колко струва, но хвала на Бога, че не се набутах миналата година с Айпад за 1300 лева. Добре че не направих тая мегапростотия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 По-голямо недоразумение от галакси шит 10 инча не съм виждал. Най-бъгавото нещо на света. Чисто нов, от кутията само докато му кача навигация, офис, плеър за филмчета със субтитри и заби 4 пъти!!! Това за мен е недопустимо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Таблетите са 2 вида - iPad и останалите. Останалите се делят на хубави (като Галакси Таб) и евтини. Откак гледах на андроидкия браузъра как ми показва dropdown list-oвете не ща да видя повече андроид таблет. Елементарно нещо, но основно и мега дразнещо. Имаше и още, но това с визуализацията на падащите списъци още ми държи влага +1 за дядото и +100 за Скорпиона на моя айпад така и не му намерих приложение при наличието на лаптоп... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 При мен за детето е много полезно, защото се учи на техниката и отделно си реди пъзъли, рисува, оцветява.... Иначе за мен лично грам ненужно е това нещо освен за игрички евентуално... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 И аз в началото бях така. Аз не можех нито едно. Споко, все от някъде се почва. Леле толкова зле ли си бил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 @котора, не, по-зле. Не можех да се увисна на собствената си тежест. Не трябва да има човек на планетата, който да се зарязва до толкова. @таблет-диалога: МОЕТО мнение, и не задължавам никого с него, е, че таблетите и смартфоните ще претърпят крах. Епичен и скандален. Не знам кога ще е, но за таблетите ще е скоро. За мен това не е бъдещето. Не го чувствам така, не го усещам така. МОЖЕ БИ холограмната технология на Тошиба ще спаси смартфоните, но не съм сигурен дали в близките 5 години, ще е достатъчно малка и ЕВТИНА, че всеки да си я носи в джоба. !НО! вчера, докато тренирах, се обадих през скайп по телефона на 1 приятел в САЩ, и той ми правеше компания, защото нямаше кой да дойде с мен. И това се случи, докато бях на Альоша. На открито място. Ако преди 10 години някой ми го беше казал това, щях да го соча с пръст и да му се смея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Ебаси тъпите реклами... Вчера си нарязах ръцете от тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.