Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Да бе да. И ще успееш да паркираш на 20см.

Амиии...да :) Даже съм паркирал и на по-малко. А в крайна сметка - колко често ти се налага да го правиш това упражнение?

Виж, ако е фабрично и кара колата сама да паркира - ОК, много съм навит даже...но иначе съм съгласен с Host и Винила. Но тука пак стигаме до мерене на патки и въпрос на вкус...

That's what she said. :moon:

Те това е причината жените да не могат да карат - все ги лъжат колко точно са 20 санта :lol:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Не, просто човек трябва да знае къде може да успее да паркира. Като не можеш...подминаваш и си търсиш друго място. Аз винаги съм знаел, че не мога да паркирам в прекално тесни места назад. И за това като видя, че не е досатъчно голямо мястото за моя шоферлък си подминавам. Не е сложно.

Ама наемете си шофьори, бре. Тва с тия парктроници не мога да го схвана, някак си го приемам да го има заводски, но да дупча бронята, да прекарвам кабели от задната светлина, не мерси. Три дена и не си ли свикнал с габаритите но колата - слизай.

Има парктроници, които се слагат около номера и нищо не се дупчи. Има и някакви електромагнитни, които се слагат под бронята, та нищо не се вижда. Самоче в дъжд трудно се паркирало, че хващал капките. :)

Аз Голф-а го паркирам като пич. И други коли ги паркирам без проблем. Ама ако искате може да ви кача на Алфа-та да видите какво се вижда.

Както един приятел каза: "Абе тука отзад не ти трябва да е тъмно, за да правиш секс, то никва светлина не влиза.". На задните седалки е супер схлупено. Отпред пече страшно много слънце, но отзад е супер сянка. Задните прозорци все едно ги няма, а задницата е издадена отдолу, като през задния прозорец се вижда ръба на капака, а на огледалото се вижда - нищо. Страничните огледала са с променена перспектива и не може да се прецени по тях.

А да, и предницата не се вижда. Освен това хода на волана е супер малък.

Вчера на място за кола и половина спирах с 4 маневри на френски гараж. Втория ден като се качих, на задна в подземен паркинг се наврях на втория път и то с наместване. Хубаво, че и съседното място беше празно. С други коли се навирам от раз, ако ще и за първи път да ги карам.

То ако нищо не се вижда, ще спреш ама друг път. Ами разните му там колчета, повдигнати тротоари, саксии и т.н И те не се виждат като няма никва видимост никъде.

Ей тука колко приложение можеше да се намери на Google glass. нон стоп заснемане на психопатите използващи тълпата да си избият комплексите като налагат обикновените хора.

Хм,това Google glass ме заинтригува и след едно търсене с Google естествено изгледах следното видео от TED:

http://www.ted.com/talks/sergey_brin_why_google_glass.html

А бе много ме кефят тези момчета... :thumbs-up:

Хм,това Google glass ме заинтригува и след едно търсене с Google естествено изгледах следното видео от TED:

http://www.ted.com/talks/sergey_brin_why_google_glass.html

А бе много ме кефят тези момчета... :thumbs-up:

Е ти не го ли беше чувал до сега?

За някои шофирането е удоволствие, за други е необходимост, а за трети е и двете. 20 - 30 санта не са трудни, и то хич, просто е въпрос на преценка. ...

Цели 20 см?? Такова разхищение на място...заслушваш се кога бронята започва да се опира в бордюра, хващаш момента и връщаш 1 см назад. :)

От какви запушвания съм излизал, просто не е истина - вярно, с 20 маневри и разстояние по-малко от сантиметър от другите коли, но съм излизал без драскотина...търпение му е майката...и игра на полусъединител с газ.

П.П. Както е и вярно, че 1-2 пъти в такива моменти съм се заричал за града да си купя триметрова кола (най-много), че понякога 4 и половина идват в повече.. :))

Има. Защото 2 пъти се опита да ме наиграеш за 2 дни. Уж съм ти приятел, но ме заебаваш за рандом парти или рандом курва. Това го правят само Герб. Благодаря.

Когато стане дума за еВане....грешната глава взима решенията и се получават малко сърдити физиономии. И аз съм ставал от маса...ама кво да се прави - зор. :D :D

Ама наемете си шофьори, бре. Тва с тия парктроници не мога да го схвана, някак си го приемам да го има заводски, но да дупча бронята, да прекарвам кабели от задната светлина, не мерси. Три дена и не си ли свикнал с габаритите но колата - слизай.

Принципно съм съгласен, но докато карах онова изчадие Приуса НЕ успях повтарям НЕ успях да видя цяла Акюра(седан) докато се движех назад. Колегата ме заобиколи и вика кво става. Викам яла седни и ми кажи дали виждаш нещо. Успоредното паркиране  беше химера. Субаруто ми е по-голямо от Приуса, а го паркирам където си искам.

И да - огладнЕх...хубаво си отркаднах тирамису, ми открадни си и крилца бе келеш :D :D :D

Когато стане дума за еВане....грешната глава взима решенията и се получават малко сърдити физиономии. И аз съм ставал от маса...ама кво да се прави - зор. :D :D

Принципно съм съгласен, но докато карах онова изчадие Приуса НЕ успях повтарям НЕ успях да видя цяла Акюра(седан) докато се движех назад. Колегата ме заобиколи и вика кво става. Викам яла седни и ми кажи дали виждаш нещо. Успоредното паркиране  беше химера. Субаруто ми е по-голямо от Приуса, а го паркирам където си искам.

И да - огладнЕх...хубаво си отркаднах тирамису, ми открадни си и крилца бе келеш :D :D :D

В Приуса има по-голяма видимост отколкото в моята Алфа. :D Поне задни странични стъкла има Приуса.

Не се оплаквам де. Само се оправдавам.

Нещо подобно на метрото? Че самолетите съм ги оставил малко да почиват(геймпада вече 20-тина пъти летя в стената)...

В Приуса има по-голяма видимост отколкото в моята Алфа. :D Поне задни странични стъкла има Приуса.

Не се оплаквам де. Само се оправдавам.

Мда, може би всичко щеше да е така ако....нямаше лепенки Сарпинос по цялото джам :Д

Виж ти какъв голям джам имаш отзад. И страничните ти са завити към задницата. Сигурно моята е по-лоша. :)

Ти не гледай големината на джама, а ъгъла на стъклото, така че от тази големина отвътре аз виждам само едно малко прозорче, че и тонирано на всичкото отгоре...аз затова отзад смених крушките за задно с CREE-диоди, понеже в гаража мога да влизам само назад и със завой, а като е тъмно си е бая зор с мижаво осветление да я прибирам в тесен гараж през тонирано стъкло.

Нещо подобно на метрото? Че самолетите съм ги оставил малко да почиват(геймпада вече 20-тина пъти летя в стената)...

World of Tanks ти казах, момче, зарежи тия шутъри...  :laughing:

Пламене, по принцип като паркирвам оставам място на хората отпред/отзад да излизат без проблемно, няма никакъв смисал да си долепен плътно. Въпреки това няма да забравя на втория ден след като си вземах колата паркирвам пред денонощното магазинче на Седмочисленици (форума 1 феновете от форума го знаят, там се събираме като ходим към имението на Виден) та паркирвам зад една кола на доста по-голямо разстояние с мисълта, че взимам квото зимам и тръгвам. Преди мен на бутката явно беше патката, която подкара колата пред мен. Качва се в колата дава на заден и не спря докато моята кола не я спря. Да, леко ме чукна ама WTF между нас имаше място за автобус. Само изивках "Кво прайш, ма пача" изгледа ме мръсно и потегли. Нямах проблеми по колата, но както казах по-рано, карти и шоферлък не ги ли научиш до седмица 2...няма да стане.

За някои шофирането е удоволствие, за други е необходимост, а за трети е и двете. 20 - 30 санта не са трудни, и то хич, просто е въпрос на преценка. Както казаха по-горе афтер маркет китайски датчици за 30 лева в колата нещем. Ако го вкараш в някой carpc проект съм по-склонен. Лично на мен този парк асистент би ми пречил вместо да помага, както казах, лично мнение - мерси съм.

Ми не знам на мен ми помага. Кофти е да се предовериш, но аз спокойно си паркирам гледайки само огледалата и слушайки бибиткането. Само 1 път успях да опра и то точно защото се бях предоверил... и защото бях навил волана до край, а единия датчик трябваше да е с 5 см по-в страни (тогава не го знаех това) и се разбибитка чак като опрях колоната.

Пламене, по принцип като паркирвам оставам място на хората отпред/отзад да излизат без проблемно, няма никакъв смисал да си долепен плътно.

От какви запушвания съм излизал, просто не е истина - вярно, с 20 маневри и разстояние по-малко от сантиметър от другите коли, но съм излизал без драскотина...търпение му е майката...и игра на полусъединител с газ.

Винаги оставям поне половин метър отзад/отпред, когато съм паркирал надлъжно между 2 коли. Визирах, когато са ме запушили по най-идиотския начин и то не когато колата ми се е намирала надлъжно между 2 коли - при надлъжното няма проблем...и с 20 маневри все ще я изкарам, но в случаите, когато съм спрял на паркинг перпендикулярно с предницата към бордюра, а точно зад мен някой е решил, че ще си остави колата "за малко" (разбирай няколко часа) надлъжно...тогава да направя завой на заден без да одера моята и неговата кола (а също и другите две коли, които нормално са спрели отляво и отдясно като мен) понякога ми се е струвало практически невъзможно...затова казах, че се иска доста търпение докато я изкараш безпрепятствено.

А за "ослушването" кога бронята ти се опира в бордюра и връщането малко назад - това е само в случаите, когато си перпендикулярно към бордюра и не затапваш никого (и не става с всички видове броня...моята е доста гъвкава и при лек натиск се огъва). В тези случаи винаги гледам да е приближена максимално към бордюра, защото колата ми е сравнително дълга и не искам задницата да излиза така, че някой маневриращ (или най-вече "маневрираща") да се спре в стърчащата част, както ми се случи веднъж преди години с една от старите ми коли :))

А за "ослушването" кога бронята ти се опира в бордюра и връщането малко назад - това е само в случаите, когато си перпендикулярно към бордюра и не затапваш никого. :))

Определено, на моята даже на края на броянята има едно гумирано парче по цялата дължина от около 5-7 санта, което е точно за туй измислено, ест ако има стандарт за височината на бордюрите :) 

World of Tanks sux! :thumbsdown:  Самолети рулз! :thumbsup:

Гримьоре, я кажи какви игри харесваш, за да ти се препоръча нещо. Преполагам двете Метра си ги ги изиграл? Stalker поредицата?

Последното по-различно, което играх, е Antichamber. Игра, изпълнена с парадокси. Някои хора ги хващала морската болест и повръщали. Сериозно.

Иначе Half-life 2, Mirrors edge - това се сещам на прима виста, тези са ми едни от любимите ФПшутъри.

...ако има стандарт за височината на бордюрите :)

Забелязал съм, че общо взето спазват стандарта на височината, защото където паркирам напречно, на повечето места бронята ми успява да мине над него точно на няколко милиметра с двама човека на предните седалки. Разбира се има и изключения тук-там или пък на места където корените на някое дърво са издигнали бордюра заедно с плочките около него.

@Sothbiss, спри да ползваш пиратски игри, ако си беше купил легално Antichamber, към него върви безплатно и опаковка Кокулин. :woot

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...