host Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Когато имам кола ще си изместя номера в дясно. Вече съм си купил нужната лайсна за това. Много добре се получава на е36 > Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Аз па викам вече да отпущам каиша.... http://www.youtube.com/watch?v=OpQnU2iabhg Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Тоз в това беемве ми замяза на Стефчо Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Много си е добре номера в средата. Сега като давам лекичко напред някой път опирам, като знам че ще опре номера хич не ми пука, другата пластмаса е гъвкава, но боята се драска, номера нищо му няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Тоз в това беемве ми замяза на Стефчо И как така :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Само баките ти липсват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Кой е този журналист? Същият този тъпанар направи една от най-грозните сцени, на които съм присъствал някога - крещеше на журналистката от Ал Джазира(вляво) с възможно най-противен тон "Get out!", като преди това изтъкваше, че е журналист от БНТ. Поне и мацката го нахрани, когато си поговорихме(каза, че е малък мъж ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Когато имам кола ще си изместя номера в дясно. Вече съм си купил нужната лайсна за това. Много добре се получава на е36 > Грозно, по-грозно, най-грозно, тая кола, зверски осрана по този начин с парчето тенеке. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Това същия ли е? Иво Никодимов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Същият мизерник. След сцената(бяхме свидетели около 20 човека) отидох да се извиня на мацката от името на България, и да и обясня, че имаме такива индивиди доста...Нейната версия беше, че този тиквеник от вчера и ходи по петите и само се опитва да и вземе местата за снимане. Беше се изплашила, защото беше сама в момента(операторът и беше отишъл някъде и този дребнопишковец се възползвал от момента, за да ги избута от позицията им на снимане). По-склонен съм да вярвам на нея, познавайки родните журналисти.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Коя е журналистката-изправената или клекналата?И да оставя нещо ,което гледах току що-свидетелство за някои развилнели се индивиди от полицейските "сили": този заслужава да се идентифицира и да му се случат някои коригиращи психопатичната му същност действия В стил Декстър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Клекналата. Изправеният е операторът на БНТ. А ето как си почива жандармерията, преди да види, че ги снимам. И минута по-късно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Тоз в това беемве ми замяза на Стефчо Верно. Същия. Ако не беше БМВ щях да съм го объркал. Много си е добре номера в средата. Сега като давам лекичко напред някой път опирам, като знам че ще опре номера хич не ми пука, другата пластмаса е гъвкава, но боята се драска, номера нищо му няма Да, за това си прав. Направо си е буфер. Тая алфа с 10 маневри я паркирам. Голям зор. Дано свикна, че лошо иначе. На място на което паркирам от раз по принцип, едва, едва влизам. Никаква видимост. Трябва да сложа парктроник. Кой е този журналист? Същият този тъпанар направи една от най-грозните сцени, на които съм присъствал някога - крещеше на журналистката от Ал Джазира(вляво) с възможно най-противен тон "Get out!", като преди това изтъкваше, че е журналист от БНТ. Поне и мацката го нахрани, когато си поговорихме(каза, че е малък мъж ) Защо е искал да я гони? Коя е журналистката-изправената или клекналата?И да оставя нещо ,което гледах току що-свидетелство за някои развилнели се индивиди от полицейските "сили": този заслужава да се идентифицира и да му се случат някои коригиращи психопатичната му същност действия В стил Декстър. Тва е жалко. Просто жалко. И после се оправдават, че изпълнявали дълга си, иначе щели да бъдат до протестиращите. На майка им п*тката, нещастници! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Трябва да сложа парктроник. Задължително. И с монитор за показване на разстоянието и посоката Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Ама наемете си шофьори, бре. Тва с тия парктроници не мога да го схвана, някак си го приемам да го има заводски, но да дупча бронята, да прекарвам кабели от задната светлина, не мерси. Три дена и не си ли свикнал с габаритите но колата - слизай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Три дена... Малко изсилено. Ако имаш солиден опит зад себе си - ОК... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 bahti nacepenite batki v toq park,chovek ne moje da si napravi nabiraniata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Ама наемете си шофьори, бре. Тва с тия парктроници не мога да го схвана, някак си го приемам да го има заводски, но да дупча бронята, да прекарвам кабели от задната светлина, не мерси. Три дена и не си ли свикнал с габаритите но колата - слизай. Да бе да. И ще успееш да паркираш на 20см. Те хората се радват на автоматичното паркиране даже ти парктроника не харесваш. Що да ти е лесно като може да ти е по-трудно. А кабелите - ми хвани някой да го свърши, кой те кара лично да го правиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 bahti nacepenite batki v toq park,chovek ne moje da si napravi nabiraniata... И аз в началото бях така. Аз не можех нито едно. Споко, все от някъде се почва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Афтърмаркет парк сензор да си набия в колата... никога. Да си нарежеш борнята, после боя на датчиците (или още по-зле да ги зарежеш чернички), и после вътре дисплея да ми седи като подарен върху таблото... в моята кола... не. На служебна, да. На жена ми ако има, да. Ама за мен като няма фабрично колата място за дисплея вътре ... това е ужасно. Или пък под огледалото некви лед-ове... мечтата на всеки в шекермахала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 И аз в началото бях така. Аз не можех нито едно. Споко, все от някъде се почва. Не бе, няма място. Аз си ги правя, нямам проблем със 100-те кила, ама не може да се вреди човек... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Де*а, преди няколко месеца бях сигурен, че като събера някой лев - ще си взема някоя бракма. Сега имам парите, но нещо желание ми липсва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Мицубиши спейсрънър 4х4 (постоянно)... разход 8.5 в Плд без да може да включва 2ра и при 0.5л масло разход на месец и крив капак на мотора. Уникален добитър. Само миналата година 4 пъти прегрявана. Нз как е живо това животно, но още върви и няма намерение да умира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 За някои шофирането е удоволствие, за други е необходимост, а за трети е и двете. 20 - 30 санта не са трудни, и то хич, просто е въпрос на преценка. Както казаха по-горе афтер маркет китайски датчици за 30 лева в колата нещем. Ако го вкараш в някой carpc проект съм по-склонен. Лично на мен този парк асистент би ми пречил вместо да помага, както казах, лично мнение - мерси съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 20 - 30 санта не са трудни, и то хич That's what she said. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.