Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Когато имам кола ще си изместя номера в дясно. Вече съм си купил нужната лайсна за това. Много добре се получава на е36 >

578989_10151213691494885_751693870_n.jpg

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Много си е добре номера в средата. Сега като давам лекичко напред някой път опирам, като знам че ще опре номера хич не ми пука, другата пластмаса е гъвкава, но боята се драска, номера нищо му няма

Кой е този журналист?

969034_10201337442576702_1359851783_n.jp

Същият този тъпанар направи една от най-грозните сцени, на които съм присъствал някога - крещеше на журналистката от Ал Джазира(вляво) с възможно най-противен тон "Get out!", като преди това изтъкваше, че е журналист от БНТ. Поне и мацката го нахрани, когато си поговорихме(каза, че е малък мъж ;) )

Когато имам кола ще си изместя номера в дясно. Вече съм си купил нужната лайсна за това. Много добре се получава на е36 >

Грозно, по-грозно, най-грозно, тая кола, зверски осрана по този начин с парчето тенеке. 

Същият мизерник. След сцената(бяхме свидетели около 20 човека) отидох да се извиня на мацката от името на България, и да и обясня, че имаме такива индивиди доста...Нейната версия беше, че този тиквеник от вчера и ходи по петите и само се опитва да и вземе местата за снимане. Беше се изплашила, защото беше сама в момента(операторът и беше отишъл някъде и този дребнопишковец се възползвал от момента, за да ги избута от позицията им на снимане). По-склонен съм да вярвам на нея, познавайки родните журналисти....

Коя е журналистката-изправената или клекналата?И да оставя нещо ,което гледах току що-свидетелство за някои развилнели се индивиди от полицейските "сили":

този заслужава да се идентифицира и да му се случат някои коригиращи психопатичната му същност действия  :angry1

В стил Декстър.

Клекналата. Изправеният е операторът на БНТ.

А ето как си почива жандармерията, преди да види, че ги снимам.

1069960_10201337470817408_874717816_n.jp

И минута по-късно.

521635_10201337471777432_528858463_n.jpg

Тоз в това беемве ми замяза на Стефчо :D

Верно. Същия. :D Ако не беше БМВ щях да съм го объркал.

Много си е добре номера в средата. Сега като давам лекичко напред някой път опирам, като знам че ще опре номера хич не ми пука, другата пластмаса е гъвкава, но боята се драска, номера нищо му няма

Да, за това си прав. Направо си е буфер. Тая алфа с 10 маневри я паркирам. Голям зор. Дано свикна, че лошо иначе. На място на което паркирам от раз по принцип, едва, едва влизам. Никаква видимост. Трябва да сложа парктроник.

Кой е този журналист?

Същият този тъпанар направи една от най-грозните сцени, на които съм присъствал някога - крещеше на журналистката от Ал Джазира(вляво) с възможно най-противен тон "Get out!", като преди това изтъкваше, че е журналист от БНТ. Поне и мацката го нахрани, когато си поговорихме(каза, че е малък мъж ;) )

Защо е искал да я гони?

Коя е журналистката-изправената или клекналата?И да оставя нещо ,което гледах току що-свидетелство за някои развилнели се индивиди от полицейските "сили":

този заслужава да се идентифицира и да му се случат някои коригиращи психопатичната му същност действия  :angry1

В стил Декстър.

Тва е жалко. Просто жалко. И после се оправдават, че изпълнявали дълга си, иначе щели да бъдат до протестиращите. На майка им п*тката, нещастници!

Ама наемете си шофьори, бре. Тва с тия парктроници не мога да го схвана, някак си го приемам да го има заводски, но да дупча бронята, да прекарвам кабели от задната светлина, не мерси. Три дена и не си ли свикнал с габаритите но колата - слизай.

Ама наемете си шофьори, бре. Тва с тия парктроници не мога да го схвана, някак си го приемам да го има заводски, но да дупча бронята, да прекарвам кабели от задната светлина, не мерси. Три дена и не си ли свикнал с габаритите но колата - слизай.

Да бе да. И ще успееш да паркираш на 20см.

Те хората се радват на автоматичното паркиране даже ти парктроника не харесваш. Що да ти е лесно като може да ти е по-трудно.

А кабелите - ми хвани някой да го свърши, кой те кара лично да го правиш?

Афтърмаркет парк сензор да си набия в колата... никога. Да си нарежеш борнята, после боя на датчиците (или още по-зле да ги зарежеш чернички), и после вътре  дисплея да ми седи като подарен върху таблото... в моята кола... не. На служебна, да. На жена ми ако има, да. Ама за мен като няма фабрично колата място за дисплея вътре ... това е ужасно. Или пък под огледалото некви лед-ове... мечтата на всеки в шекермахала.

И аз в началото бях така. Аз не можех нито едно. :lol: Споко, все от някъде се почва. 

Не бе, няма място. Аз си ги правя, нямам проблем със 100-те кила, ама не може да се вреди човек...

Де*а, преди няколко месеца бях сигурен, че като събера някой лев - ще си взема някоя бракма. Сега имам парите, но нещо желание ми липсва...

Мицубиши спейсрънър 4х4 (постоянно)... разход 8.5 в Плд без да може да включва 2ра и при 0.5л масло разход на месец и крив капак на мотора. Уникален добитър. Само миналата година 4 пъти прегрявана. Нз как е живо това животно, но още върви и няма намерение да умира.

За някои шофирането е удоволствие, за други е необходимост, а за трети е и двете. 20 - 30 санта не са трудни, и то хич, просто е въпрос на преценка. Както казаха по-горе афтер маркет китайски датчици за 30 лева в колата нещем. Ако го вкараш в някой carpc проект съм по-склонен. Лично на мен този парк асистент би ми пречил вместо да помага, както казах, лично мнение - мерси съм.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...