Grimjaur Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Краят е, когато ме видиш на площада с обемиста раничка, протектори и противогаз. Ред. Тук се продават армейски, с добро качество. http://www.weapons-trading.com/product_list.php?idcategories=74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Как да ти кажа къде сме, когато не са дали това инфо ? Да хвърлям боб ли ? ГЕРБ? Кой ти говори за тях ? В момента си имаме уникални кретени. Обещават 1500 лв пенсии до 2017 ... само се чудя колко ще струва хляба до тогава, 800 ? Та да в случая е нормално човек да се замисли, когато вижда, че става дума за пълни идиоти. Приходната част от бюджета, за разлика от разходната е динамично число. Да не би да искаш да ти направят табло като на фондовата борса, със рефреш на секунда? Между другото, добра идея е. Може да я предложиш на Европейският съюз да я въведат първи. Краят е, когато ме видиш на площада с обемиста раничка, протектори и противогаз. Защо си мислиш, че си толокова важен или значим, та да искам да те гледам? Айде самочувствието малко надолу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Приходната част от бюджета, за разлика от разходната е динамично число. Да не би да искаш да ти направят табло като на фондовата борса, със рефреш на секунда? Между другото, добра идея е. Може да я предложиш на Европейският съюз да я въведат първи. Правят се отчети .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Защо си мислиш, че си толокова важен или значим, та да искам да те гледам? Айде самочувствието малко надолу. Ти ли ще ми кажеш? Всичко знам и всичко мога, само че не искам. Може би наистина съм важен и значим. И не смятам, че нещо зависи от теб. Особено пък самочувствието ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Правят се отчети .... На кое? На инфлацията, дефлацията, нивото на контрабанда, приходите от акциз, ДДС и прочие? И всичко това ежесекундно? Ти ли ще ми кажеш? Всичко знам и всичко мога, само че не искам. Може би наистина съм важен и значим. И не смятам, че нещо зависи от теб. Особено пък самочувствието ми. На фона високоентелигентното ти държание, особен патос има в друго, твое изречение от подписа ти: Морален тероризъм е, когато човек с две висши образования е принуден да рови в кофите за боклук, за да има какво да яде. Ако си визирал себе си, изобщо не си далеч от истината, но само в последната част. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 На кое? На инфлацията, дефлацията, нивото на контрабанда, приходите от акциз, ДДС и прочие? И всичко това ежесекундно? Ти не четеш или нарочно пробваш да се заяждаш ? Отчет за тримесечието. Както имаме такъв за първото тримесечие. Тамън ще се види къде се е появила тази дупка от 1 млрд лева. Само да не се окаже, че всъщност сме на плюс. Тогава за какво ли ще им е заема ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Гугъл ит, Калитко. Публикувани отчети има във всяко едно ведомство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Ти не четеш или нарочно пробваш да се заяждаш ? Отчет за тримесечието. Както имаме такъв за първото тримесечие. Тамън ще се види къде се е появила тази дупка от 1 млрд лева. Само да не се окаже, че всъщност сме на плюс. Тогава за какво ли ще им е заема ? А ти не четеш ли? Първото тримесечение, което си цитирал е отдавна история. Сега сме в края началото на второто третото, (сори за объркването). Какъв отчет искаш за нещо, което не е свършило? А данните към момента ти ги казаха. И никой не ги отрече, забележи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 И между другото, що не кажеш нещо за първата част от подписа ми?Калитко. Може и аватара ми да споменеш, в темата на разговора. Надушвам чисто заяждане. И не, не визирам себе си във втората част на подписа си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 И между другото, що не кажеш нещо за първата част от подписа ми?Калитко. Може и аватара ми да споменеш, в темата на разговора. Надушвам чисто заяждане. И не, не визирам себе си във втората част на подписа си. Защото ме е срам да направя съпоставка между теб и тези, които наистина заслужават почит и уважение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 А аватара? Ред. Според графика за публикуване на отчети на МФ, ще бъде публикуван на 30-то число. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 А ти не четеш ли? Първото тримесечение, което си цитирал е отдавна история. Сега сме в края началото на второто третото, (сори за объркването). Какъв отчет искаш за нещо, което не е свършило? А данните към момента ти ги казаха. И никой не ги отрече, забележи. Тримесечните отчети се правят в края на март, юни, септември и декември. И аз говоря за второ тримесечие, което е крайно време да се пусне като отчет и ще покаже къде сме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 футуре, имам едно конструктивно предложение - защо просто не си удариш главата със засилка в някоя стена?За останалите - отдавна е доказано, че с този индивид няма смисъл да се правят и опити за нормален спор, та не виждам защо въобще си правите труда да му отговаряте... Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Тримесечните отчети се правят в края на март, юни, септември и декември. И аз говоря за второ тримесечие, което е крайно време да се пусне като отчет и ще покаже къде сме. Досега не съм видял да се прави отчет на период, който не е свършил. Така, че отчетите се правят след март, юни, септември и декември. Отчети ще има, със сигурност, но въпросът ми беше друг: Защо никой досега, от началото на 1990-та не поиска такова нещо? Защо никой не поиска такова нещо и от последните управляващи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=n1gvadz1oD0 Непрофесионално, непрофесионално.... Напомням - пуснал съм учебници. методики и напътствия за употреба в тракера. Ползвайте на собствена отговорност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Досега не съм видял да се прави отчет на период, който не е свършил. Така, че отчетите се правят след март, юни, септември и декември. Отчети ще има, със сигурност, но въпросът ми беше друг: Защо никой досега, от началото на 1990-та не поиска такова нещо? Защо никой не поиска такова нещо и от последните управляващи? Знаех си, че не трябва да пиша докато съм изнервен... Периода е свършил, погледни си календара, 24ти юли сме днес. Отчет няма, бързат да вземат някакъв огромен заем, защо да не е след отчета, че да има по-голяма прозрачност? Въпроса ти е идиотски. Ако всичко беше прекрасно през последните 23 години, и сега нямаше да питат за такива неща, но ако не си забелязал на хората им писна от простотиите на едни и същи дебили. Като се замисля - не са дебили, все пак се иска някакъв скил за да се задържиш в управлението и да не спираш да доиш една държава Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 plovdiv24 е герберски сайт и не може да бъде използван за никаква достоверна информация. Аз го чух как го казва в ефир по телефона, точно това. А тая сутрин, Станишев каза, че били сърдити и нямало да работят пък! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Робърт Шекли имаше утопичен разказ за една планета, на която царяло мир, благополучие и народът бил щастлив. Оказва се, че в столицата, в една централна сграда има бутон, с който можеш във всеки момент да убиеш властоимащите."Билет за Транай" май се казваше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Ти го чуваш, защото и ти си от Герб, Ангеле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Ауе той го казва в прав текст по телефона бе. Кво значение има от кой съм? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Има. Защото 2 пъти се опита да ме наиграеш за 2 дни. Уж съм ти приятел, но ме заебаваш за рандом парти или рандом курва. Това го правят само Герб. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Абе фак ю бе, много разбираш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Всички са маскари, Ники! plovdiv24 е герберски сайт и не може да бъде използван за никаква достоверна информация. Има не един ...24 сайт и дори и да е герберски или педалски, не му пречи да показва верни неща. Фактите са си факти, през чийто и поглед да се кривят. Момчета, толкова сте тесногледи и късогледи и всичко, че чак ме е страх за бъдещето... Да не дава Господ твоето гледище да се взема предвид. НИКОГА! (прекръствам се) Идеята е да се промени избирателният кодекс. И да има избесени депутати. Абсолютно!!! Но второто няма да се случи поради ред некадърни причини. А бе толкова наложително още в началото... Има. Защото 2 пъти се опита да ме наиграеш за 2 дни. Уж съм ти приятел, но ме заебаваш за рандом парти или рандом курва. Това го правят само Герб. Благодаря. Точно ти нямаш никакво право да говориш така на когото и да било, ако трябва да сме точни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Баси, минах метрото...100000000000000 пъти скачаш от тая тъпа кула Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Много си проЗД. Защо трябва да разказваш какво и как се случва? Като си келеш и не мо'еш го мина, що разваляш кефа на другите? Слагай раницата и хуквай към площада! Между другото, ако наистина имаше сериозна подривна дейност, като ги гледам колко са зУе, досега можеха да ги отнесат както си поискат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.