Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Пил съм, деба...Иначе щях да ида да малко акъл на хората  :ninja:  Ма то не пречи.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Като гледам, никой не мисли да си ходи, ТВ7 "повръща" от терасата прогресивно (нЕкои хора нЕмат срам), така че може да идеш по сЕко време :). Примерно аз отивам сега за цигари, че адреналинът ми скочи. Тук нямаме такъв екшън, че да се джойнна, но ще дойде вълната - няма къде да бяга. 

Earlier on Tuesday, the European Union's justice commissioner, Viviane Reding, said she sympathized with the protesters who rallied against corruption and urged the government to reform its judicial system.

Аз ли не съм разбрал или протестиращите искат единствено оставката на кабинета. Това за реформите в съдебната система е 10 пъти по-важно, но не съм чул за подобни искания... или ако е имало някак са били между другото

Ники, живееш в обратния часови пояс и много спиш по време на живота тук. Съдебната система е някъде назад след ИЗБОРНИТЕ правила. Не можем адекватно да изберем тези, които вече да мислят за промени в съдебната система от наше име! Погледни ги какво правят! И после се чудят защо хората ги целят с предмети... Ами тия предмети са даже леки и безобидни на фона на безобразията им.

Чак толкова пък по-различно. Нашия кмет като е от ГЕРБ като че ли не се кани да изсече една хубава гора за да направи още една шибана локва и парк с ресторанти. Браво, много е умен и той... Не виждам какво по-конкретно искат да се промени точно пък за изборните правила. Даже имаше малоумници настояващи за мажоритарни избори, а това е най-голямата глупост. Докато не се оправи корупцията и съдебната система все едно кого избираме

И това по какъв начин отговори на това, което казах преди това?

LOL слушам радио FM+: "стотици полицаи изненадаха протестиращите като ги обградиха и извадиха депутатите от народното събрание"

Стотици... един вид протестиращите са били има-няма 50 човека по това време... то не че могат да съберат 10,000 полицаи или жандармерия щото трябва от цялата страна да дойдат всички до крак, ама все пак стотина полицаи обградили протестиращите звучи супер смешно

Тогава имаше СДС и изглеждаше като смислена алтернатива. Сега нещо не се вижда

Kой?

Не е нужна алтернатива, а силен страх и да се насади у всяка нищожество, което се осмели да става политик (понеже им е непознато уважението като чувство... все го бъркат с колоноскопията направена с език)!

Всички са маскари, Ники! Читав човек не става политик. Ей за тва е крайно време да ги превъзпитаме и от нагли боклуци да станат страхуващи се от хората такива.

Къде по-точно е напуснал, защото го показаха, че си кюта пред задния вход. Някак си нищо не е напуснал. 

Синузит не знам дали си развил, но защо Галицин се плаши от твоята ракия ?  :laughing:

ЕДИТ : Барикадата расте :)

Не ме е страх от нея, а от следващия работен ден ;) Знаеш, че си имам принципи, които никога до сега не съм нарушавал!

П.п. И тия приказки - Ама ние кротичко и по малко..., ги приказвай на някой друг :laughing:

Чак толкова пък по-различно. Нашия кмет като е от ГЕРБ като че ли не се кани да изсече една хубава гора за да направи още една шибана локва и парк с ресторанти. Браво, много е умен и той...

Не той, а... мама ;)

Не вменявай на Мамин Ваню подобни свръх сили, като - Собствено мнение и умение да разсъждава!

Е... За сметка на това, сега толупите имат официална благословия да не ходят на работа, докато има такива вълнения. На мен друго ми е много интересно... Покрай цялата дандания изобщо не стана ясно дали си гласуваха онзи милиард. Щот ако успяха да я свършат и тая...

П.п. Абе... Някой гледа ли какви ги говори Татяна Дончева в момента!? :lol:

Данданията се засили, щото го приеха на първо четене оня милиард....А мисля, че вече е време да отворя файловете:

"Изключително циничен в изказването си бе председателят на Народното събрание Михаил Миков, който заяви, че не е нормално Парламента да се намира под обсада, не е демократично и ако това продължи прекалено дълго, ще бъдат взети мерки, намеквайки, че срещу протестиращите ще бъде използвана сил

Read more:http://news.plovdiv24.bg/444650.html#ixzz2ZwCpiB3A"

Кво да говорим...

plovdiv24 е герберски сайт и не може да бъде използван за никаква достоверна информация. 

Ъхъ... Както и всички онези телевизии, които имат наглостта да показват дебелоочието, пълната откъснатост от реалността и подобните на това изказвания на разни отговорни другари, ефендита, херове и стандартни, но не до там редови мангали :))

В коя галактика пребиваваш в момента бе, Ванчо?

Само не разбирам... схемата Орешарски защо й трябват 2 милиона като проблема не е в приходната, а в разходната част на бюджета?

Само не разбирам... схемата Орешарски защо й трябват 2 милиона като проблема не е в приходната, а в разходната част на бюджета?

Сам си си отговорил.

===========

И тук е мястото на въпроса, който т.н. "журналисти" и умниците..., опс "експертите" от новосформираната коалиция на Меглена Кунева пропускат: А, те как ще се справят без заем и откъде ще вземат недостигащите пари? Може би ще сформират групи от просяци по улиците на европейските страни?

Б.Б., Я.Я и И.К хубаво клатят държавата и се кефят в момента, а утре? Това ли им е държавническото мислене? Ако не са на власт - потоп.

Идеята е да се промени избирателният кодекс. И да има избесени депутати.

Сам си си отговорил.

===========

И тук е мястото на въпроса, който т.н. "журналисти" и умниците..., опс "експертите" от новосформираната коалиция на Меглена Кунева пропускат: А, те как ще се справят без заем и откъде ще вземат недостигащите пари? Може би ще сформират групи от просяци по улиците на европейските страни?

Б.Б., Я.Я и И.К хубаво клатят държавата и се кефят в момента, а утре? Това ли им е държавническото мислене? Ако не са на власт - потоп.

На първото тримесечие сме били напред, би било добре да покажат къде са в момента с бюджета и тогава да се мисли за заеми и т.н.

На тримесечието сме били напред, би било добре да покажат къде са в момента с бюджета и тогава да се мисли за заеми и т.н.

Което не е сме, нали?

ГЕРБ досега да са давали отчет на някого за нещо? Но, изтеглиха 8 милиарда заеми, нали. Защо не питаш тях за какво са ги теглили и не са те питали? Или те могат, другите не могат?

Моя

Прочети си внимателно подписа, особено последната му част!:

Щом си решил да вървиш до края, върви сам. И не викай никого със себе си.

Което не е сме, нали?

ГЕРБ досега да са давали отчет на някого за нещо? Но, изтеглиха 8 милиарда заеми, нали. Защо не питаш тях за какво са ги теглили и не са те питали? Или те могат, другите не могат?

Как да ти кажа къде сме, когато не са дали това инфо ? Да хвърлям боб ли ?

ГЕРБ? Кой ти говори за тях ? В момента си имаме уникални кретени. Обещават 1500 лв пенсии до 2017 ... само се чудя колко ще струва хляба до тогава, 800 ? Та да в случая е нормално човек да се замисли, когато вижда, че става дума за пълни идиоти.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...