host Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Що не иде Доган паша да ги забере с хиликоптера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Ники, да не тече газ някъде у вас? Първо, Виденов беше кукла и второ - комунист свестен нЕма!Жан Виденов беше пикльо, който сложиха и той си мислеше, че нещо зависи от него. В момента в който разбра се уплаши и си подаде оставката, иначе не е лош човек и това имах предвид. Лека полека ще станат нещата. Бавно, но сигурно боят настава! Тука сме на различни мнения. Бой не трябва да има. И до нищо хубаво няма да доведе. Съгласен съм че някои хора трябва да изчезнат от политиката и че тези дето са пуснали дълбоки корени трябва да ги натикат обратно в дупката, от която са изпълзели, но размириците до нищо хубаво няма да доведат. Може и да бъркам, но предпочитам мирния начин на действие. Ей ся искам да го видя онзи палячо, дет главата му е болна от всякъде, как размахва смешната си палка малко преди да му я наврат от зад. И как се пеняви за българските ценности, ред и законност Обаче мишката си е мишка! И на предстоящите избори искам да видя как някой отново ще гласува за него Гласуват и ЩЕ гласуват. Мога да те запозная със заблудени хора, гласували за него. И защитаващи пламенно соц каузата, русофили и т.н. Хора, употребяващи фраци като "загнил капитализъм" и прочее, изкопани от учебниците по полит-икономия от 80та година Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Ей ся искам да го видя онзи палячо, дет главата му е болна от всякъде, как размахва смешната си палка малко преди да му я наврат от зад. И как се пеняви за българските ценности, ред и законност Обаче мишката си е мишка! И на предстоящите избори искам да видя как някой отново ще гласува за него Абе верно бе!!! Де е Сидер Ходжа!?!?!? Атрактивно,но неефективно.Не ми се пише тази вечер ама шепа участници без ресурси не правят промяна.И да спомена още нещо-всички представлящи уж правосъдие и съдебна власт ПАК минават гратис.А там е такава воня и гнилост,че аз лично не мога не мога да се начудя как все им се разминава.Това прокурори,адвокати,съдии-голяма част са за наритване.Имам и преки впечатления от тези боклуци. ПОдозирам някаква глупост в тоя изказ, но няма да се ангажирам с квалификации. Какво искаш да кажеш? Жан Виденов беше пикльо, който сложиха и той си мислеше, че нещо зависи от него. В момента в който разбра се уплаши и си подаде оставката, иначе не е лош човек и това имах предвид. Тука сме на различни мнения. Бой не трябва да има. И до нищо хубаво няма да доведе. Съгласен съм че някои хора трябва да изчезнат от политиката и че тези дето са пуснали дълбоки корени трябва да ги натикат обратно в дупката, от която са изпълзели, но размириците до нищо хубаво няма да доведат. Може и да бъркам, но предпочитам мирния начин на действие. Гласуват и ЩЕ гласуват. Мога да те запозная със заблудени хора, гласували за него. И защитаващи пламенно соц каузата, русофили и т.н. Хора, употребяващи фраци като "загнил капитализъм" и прочее, изкопани от учебниците по полит-икономия от 80та година За Жан ще ти кажа някои неща от първа ръка, но като се видим и си БУДЕН, евентуално, и ми сипеш нещо по-старо ако не то жените, то поне от дъщерите. И си го набий в главата, че без бой няма да мине! Хората вече строят барикади. Сега ми е интересно да видя откъде донесоха толкова много плочки, че и нЕкои знаци... БРАВО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Що не иде Доган паша да ги забере с хиликоптера? Щот от много скоро е на власт тоя път и още не е спестил от закуските за тунджата. Пък и повечето от тия са дебели, грозни и тъпи, а е всеизвестен факт, че въпреки, че не държи да са умни, човеко си има принципи и не вдига хеликоптера за нещо дет не е на осемнаесе и няма цици! Жан Виденов беше пикльо, който сложиха и той си мислеше, че нещо зависи от него. В момента в който разбра се уплаши и си подаде оставката, иначе не е лош човек и това имах предвид. Тука сме на различни мнения. Бой не трябва да има. И до нищо хубаво няма да доведе. Съгласен съм че някои хора трябва да изчезнат от политиката и че тези дето са пуснали дълбоки корени трябва да ги натикат обратно в дупката, от която са изпълзели, но размириците до нищо хубаво няма да доведат. Може и да бъркам, но предпочитам мирния начин на действие. Гласуват и ЩЕ гласуват. Мога да те запозная със заблудени хора, гласували за него. И защитаващи пламенно соц каузата, русофили и т.н. Хора, употребяващи фраци като "загнил капитализъм" и прочее, изкопани от учебниците по полит-икономия от 80та година Ники, аз самият нямам нищо против социалистическата идеология, братче. Въпросът е в това, че това нашенското е някаква гротеска. Всъщност цялата ни политика е абсолютна пародия и подходяща хранителна среда за всякакви еволюционни недоразумения в която да могат да се развиват и да се почувстват като нещо значимо. Лошото обаче е, че хората допускат две шепи измет да трови цялата държава и да ни ебава майката. Нищо, де... След още двадесет и четири години може и да започнем да ги бесим и пребиваме с камъни когато стъпят на криво..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=123952 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Изкараха ли депутатите с полиция? Изкараха ги. Накараха ли ги да се посерат? Накараха ги. Освободиха ли човек от арестуване? Освободиха. Ей по това ГОРЕ-ДОЛУ доближи '97. Яка снимка...След цялото буйстване... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Изкараха ли депутатите с полиция? Изкараха ги. Накараха ли ги да се посерат? Накараха ги. Освободиха ли човек от арестуване? Освободиха. Ей по това ГОРЕ-ДОЛУ доближи '97. Яка снимка...След цялото буйстване... Пак ще повторя - Нищо общо с 97 - ма! Нещата в момента са на съвсем друга плоскост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Хубу, аз пък виждам доста общи неща...Например, Къцолин пак е в ефир... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Пак ще повторя - Нищо общо с 97 - ма! Нещата в момента са на съвсем друга плоскост. Тогава имаше СДС и изглеждаше като смислена алтернатива. Сега нещо не се вижда Хубу, аз пък виждам доста общи неща...Например, Къцолин пак е в ефир... Kой? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Къцко бе, Къцко. Геният на хумора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 И нищо не е приключило все още. Ще става само по-напрегнато. Ангелчо, превърнахте ОТНОВО в кенеф темата за КРАТКИ въпроси, но нямам вече нерви да повтарям - като се почисти там, ще се преместим и ние. Капиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Докато гледах одеве репортажа си мислех - един да се беше сетил да отърчи за бутилка водка или някакъв спирт(наблизо има 3 магазинчета за алкохол), тоя автобус щеше да гори красиво.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 И нищо не е приключило все още. Ще става само по-напрегнато. Ангелчо, превърнахте ОТНОВО в кенеф темата за КРАТКИ въпроси, но нямам вече нерви да повтарям - като се почисти там, ще се преместим и ние. Капиш? Ако обичаш. Аз имам точно 2 мнения, та няма какво да си чистя. Можеш да се обърнеш към който трябва. Айде стига аз съм ти бил за езика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Само това липсва. Повечето бутилки бяха празни. Сега обаче барикадата ще има по-голяма стойност. Аз да попитам "Депутати, министри и т.н. са ЗАКЛЕЩЕНИ в парламента" дрънкащи журналисти ... Довчера имаше заклещени миньори, в зона без СТОЛ, КРЪЧМА, КАФЕНЕ и прочее екстри. Аз мога ли да им го нафупкам в задниците "заклещени" ?!?!? И вътрешният министър да ми дрънка тъпотии под носа си. Ми няма да стане - гъзът е насран - хората строят мощно барикади. Утре да ви видя, калъфи. И се чудя - тия полицаи нямат избор и изпълняват дълг, но не разбраха ли, че блъскат и себе си и собствените си семейства... Ако обичаш. Аз имам точно 2 мнения, та няма какво да си чистя. Можеш да се обърнеш към който трябва. Айде стига аз съм ти бил за езика. Не - не обичам. Не се обаждай, когато най-малко трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Не съм видял графика/скицата/правилата за обажданията. Прощавай. Бих желал да се запозная, ако не е проблем. Все пак, не обичам да повтарям грешките си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 https://twitter.com/15MBcn_int/status/359785497322721281/photo/1 Това не е барикада. Барикада ще бъде утре. И между другото, който го интересува как се прави молотовка, каква е тактиката на полицията и прочие - да пита смело Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Не съм видял графика/скицата/правилата за обажданията. Прощавай. Бих желал да се запозная, ако не е проблем. Все пак, не обичам да повтарям грешките си. Верно ли ще включваш? Кажи на коя степен, да знам как да реагирам превантивно. Сега вече си италиански вентилатор, та не знам... Едно е сигурно - няма да се занимавам. Като за малоумни - тази тема за какво е и онази тема за какво е? Отговаряш си сам наум и би трябвало да се сетиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Нищо нямам намерение да включвам. На мен темите са ми ясни за какво са, но не става за едните да е едно, а за другите друго, нали така? Тва да не ти е управлението на Република България? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 https://twitter.com/15MBcn_int/status/359785497322721281/photo/1 Това не е барикада. Барикада ще бъде утре. И между другото, който го интересува как се прави молотовка, каква е тактиката на полицията и прочие - да пита смело Танасе, преди малко вече беше над половин метър и се твърди, че всичко е подпряно с кофи за боклук. Последната я дотикаха от Дондуков и съм сигурен, че ще дотикат още. А зад всичко това стоят ХОРАТА. ХА да ги видя да минат Нищо нямам намерение да включвам. На мен темите са ми ясни за какво са, но не става за едните да е едно, а за другите друго, нали така? Тва да не ти е управлението на Република България? Ангеле, тъп ли си? Все си мисля, че не си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Да, знам за кофите. Но само така, за разговора, автобусът напусна отдавна сцената. П.С. Бахти, синузит ли развивам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Да, знам за кофите. Но само така, за разговора, автобусът напусна отдавна сцената. П.С. Бахти, синузит ли развивам... Къде по-точно е напуснал, защото го показаха, че си кюта пред задния вход. Някак си нищо не е напуснал. Синузит не знам дали си развил, но защо Галицин се плаши от твоята ракия ? ЕДИТ : Барикадата расте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Ами последното, което аз видях, е как автобуса мина в "сигурна зона"(някъде към Военния клуб) и повече никой не го видя. Да не гледаш стари кадри? А, отде да знам що се плаши, нищо и няма. Ред. Даже в момента си доливам от нея в бирата, за подобряване на вкуса и възприятията.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Ами последното, което аз видях, е как автобуса мина в "сигурна зона"(някъде към Военния клуб) и повече никой не го видя. Да не гледаш стари кадри? А, отде да знам що се плаши, нищо и няма. Не знам какво си видял, автобусът НЕ Е НАПУСКАЛ периметъра, върнати са назад с пилотната на жандармите. Кесят пред задния вход. Току що виждам барикадите как достигат човешки ръст. БТР ще трябва да се вика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 И къде това го гледаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 БНТ1. Белото рейсче, с чупеното стЪкло, не е напускало зоната. И вътрешният министър го знае, само ти не си разбрал. Тоя рейс не е излизал оттам! И няма да излезе. Искам да поздравя момчето с военната (като разцветка, меки китки) риза, чиято ръка е счупена. Страхотен младеж. Както и мъжката девойка с многото надписи по кожата, която не се възползва от кръвта по главата си, а просто продължи. Невероятни хора. вярно е, че има такива, които не са за това и не са си на мястото в тоя момент, но няма начин - това е.Утре барикадата ще е по-голяма. ПОзволиха на кретените да не ходят на работа официално... Сериозен "героизъм" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.