Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

После в00кса бил метросексуален.......  :gayviolet:

Какво му е метросексуалното на чесането не схващам?

Пробвай с обикновен ексфолиращ - на Dove са качествени. С тях също е голям кеф.

слаба работа е той. не може да почеше качествено :) ти пробвай с един от тези дето съм показал после ще ми благодариш :lol:

Фък спряха ми нета и сега съм през прокси...Шибани 30гб кога ги издумках...

Проксито пак използва Интернет връзка, та не съм сигурен за какво говориш точно..

канал 3!

То и по Нова е същото... Взе да става интересно :))

Народното събрание е цялостно блокирано от протестиращи, а мазните свине започнаха да въртят палките.

Ебаси тъпата репортерка на нова...Колко ли дудука е врътнала,че да стане репортерка :lol:

Ти колко кадърни и свестни журналисти познаваш? Щото аз само за Иван Бедров се сещам.. При това карам по спомени от гимназията...

Ти колко кадърни и свестни журналисти познаваш? Щото аз само за Иван Бедров се сещам

Иво Инджев. Има и още няколко.

Общо взето - десетина души с пукнати глави, още толкова тъпкани и наритани, автобуса - с потрошени стъкла, депутатите - с кафяво на дупенцата.

Горе-долу се повтори '97-ма.

Общо взето - десетина души с пукнати глави, още толкова тъпкани и наритани, автобуса - с потрошени стъкла, депутатите - с кафяво на дупенцата.

Важното е, че не допуснаха автобуса да мине.

Разликата е, че тогава Министър Председател беще Жан Виденов, а той беше доста по-свестен човек

Нищо общо с 97-а!

Иво Инджев. Има и още няколко.

Силно противоречива личност, но това тази вечер няма значение. 

Разликата е, че тогава Министър Председател беще Жан Виденов, а той беше доста по-свестен човек

Ники, да не тече газ някъде у вас? Първо, Виденов беше кукла и второ - комунист свестен нЕма!

Нищо общо с 97-а!

Абсолютно!!! Наско, да не ти е бил развален кус-куса днеска??? 

Обсадата продължава, харесва ми каке нЕкои медии с гоУеми претенции не могат да се свържат през пусти мобилен скайп и как ТВ7 снимат само от прозореца... 

Лека полека ще станат нещата. Бавно, но сигурно боят настава! 

ЕДИТ: ОТЛИЧЕН за БНТ1!!! Единствени със стабилна връзка отвътре и между другото - единствените от "големите", които продължават да излъчват директно. Всички други вече бълват обичайните помии. Само Сашо Чепа не съм поглеждал, но не ми и требе..  

Ами според мен не е нито 97-ма, нито 90-та. Просто защото няма ясен лидер зад протестите и средствата за масова дезинформация вече не играят чак толкова важна роля. Чак ме е яд, че крака ми не е като за такива събития...

Силно противоречива личност, но това тази вечер няма значение. 

Ники, да не тече газ някъде у вас? Първо, Виденов беше кукла и второ - комунист свестен нЕма!

Абсолютно!!! Наско, да не ти е бил развален кус-куса днеска??? 

Обсадата продължава, харесва ми каке нЕкои медии с гоУеми претенции не могат да се свържат през пусти мобилен скайп и как ТВ7 снимат само от прозореца... 

Лека полека ще станат нещата. Бавно, но сигурно боят настава! 

ЕДИТ: ОТЛИЧЕН за БНТ1!!! Единствени със стабилна връзка отвътре и между другото - единствените от "големите", които продължават да излъчват директно. Всички други вече бълват обичайните помии. Само Сашо Чепа не съм поглеждал, но не ми и требе..

Нова също не са спирали директното предаване! При това от вън и сред самите протестиращи.

Започват да ми се издигат в очите.

Ами според мен не е нито 97-ма, нито 90-та. Просто защото няма ясен лидер зад протестите и средствата за масова дезинформация вече не играят чак толкова важна роля.

Което всъщност е най-хубавото нещо, което се е случвало до сега!

Нова също не са спирали директното предаване! При това от вън и сред самите протестиращи.

Започват да ми се издигат в очите.

Което всъщност е най-хубавото нещо, което се е случвало до сега!

Спряха за момент, но пък се усетиха и продължиха. Но имат жестоки проблеми с комуникациите. Босфор ТВ пък ми изкарали еврейката... БНТ 1 са номер едно тая вечер, за което се радвам. 

Ей ся искам да го видя онзи палячо, дет главата му е болна от всякъде, как размахва смешната си палка малко преди да му я наврат от зад. И как се пеняви за българските ценности, ред и законност :lol:  Обаче мишката си е мишка!

И на предстоящите избори искам да видя как някой отново ще гласува за него :sick

Атрактивно,но неефективно.Не ми се пише тази вечер ама шепа участници без ресурси не правят промяна.И да спомена още нещо-всички представлящи уж правосъдие и съдебна власт ПАК минават гратис.А там е такава воня и гнилост,че аз лично не мога не мога да се начудя как все им се разминава.Това прокурори,адвокати,съдии-голяма част са за наритване.Имам и  преки впечатления от тези боклуци.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...