djadomraz Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Ами точно за един магазин на колелото на гарата си мислех но май не беше сточна. И там ли има? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Ами аз ти бях казвал за онзи на сточна гара, срещу... Плазма (май така се казваше) на самото кръстовище. Щот пък гледам, че ми вменяваш да съм ти казвал нещо за колелото на ЦГ, пък аз такова не съм правил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Псувните и клетвите пък що? И жена ми искаше... и си направихме. С много яйца, масълце и т.н. как си требе защото е 4 сутринта, а аз съм на работя и ходя на крака при няква утайка и то за без бакшиш. най-слабата клетва е диария с кашлица....суха и то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Спи ми се...И ми се пие... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 А ака ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 да кажа кои са ПРАВИЛНИТЕ денонощни магазини в Пловдив. Има една нова верига "Кореком" (нищо общо с онези от едно време) и единия е онзи магазин на ул. Победа малко след моста на Герджика, другия е до прелеза на 6ти септември (до маг. Берьозка). Имат още няколко магазина - дадоха ми визитна картичка. Успях да купя и бисквити, олио, тоалетна хартия че и клечки за уши даже. Приличат на магазин за алкохол и цигари но се оказаха много добре заредени с всякакви неща и дори приемаха плащания с карта. Браво на тези хора, много съм доволен. Дедо - денонощни магазини има колкото искаш: 1. На прелеза на 6ти септември - това е Корекомче 2. След моста на герджика, посока бул. България, в дясно - другото Корекомче 3. Срещу църквата Св. Иван Рилски 4. На бул.Дунав, отсечката между Победа и Васил Левски, по средата 5. Между двете колела на Панаира, на пешеходния светофар, в дясно - таман 2 броя един до друг 6. Срещу Сточна гара, на кръстовището на Плазма 7. Срещу 2-ро РПУ - като тук имам малко съмнения дали предлагаха хранителни продукти Сигурно пропускам някой, но това се сещам в момента. Описаните магазини са такива, които освен цигари и аклохол, предлагат и хранителни стоки. Тези, които са само за цигари и алкохол, са около 10 броя отгоре на вече описаните и всичките в Кършака или Мараша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Eeeee, лоши хора, оставете дядката да мрънка. Това му е едно от малкото удоволствия (заедно със сапуна за мъдя)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 А ака ли? И дупката забърсах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Ами точно за един магазин на колелото на гарата си мислех но май не беше сточна. И там ли има? На сточна гара в рамките на 100 метра има 3 денонощни магазина. В двата продават всичко, а в третия продават предимно алкохол, цигари и сладки неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Ванка, гръм да те тресне с тая краста, ся мисля олово да крада Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Тва за дупката ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Ами аз ти бях казвал за онзи на сточна гара, срещу... Плазма (май така се казваше) на самото кръстовище. Щот пък гледам, че ми вменяваш да съм ти казвал нещо за колелото на ЦГ, пък аз такова не съм правил... Ъмммм моя грешка. Аз сигурно съм си мислел за колелото на ЦГ Онзи там обаче е зле Дедо - денонощни магазини има колкото искаш: 3. Срещу църквата Св. Иван Рилски 4. На бул.Дунав, отсечката между Победа и Васил Левски, по средата 5. Между двете колела на Панаира, на пешеходния светофар, в дясно - таман 2 броя един до друг 6. Срещу Сточна гара, на кръстовището на Плазма -- този си мислех че е онзи на ЦГ незнам що - явно поради заплес 7. Срещу 2-ро РПУ - като тук имам малко съмнения дали предлагаха хранителни продукти Браво! Евала! Не ги знаех тези. Мерси! Eeeee, лоши хора, оставете дядката да мрънка. Това му е едно от малкото удоволствия (заедно със сапуна за мъдя)... Тихо бе, не предавай четата. Я кажи, ти против сапунчето какво имаш? Да знаеш къф кеф е да почешеш мъдурите докЪт' се къпеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Я кажи, ти против сапунчето какво имаш? Да знаеш къф кеф е да почешеш мъдурите докЪт' се къпеш Че от кога ти трябва специален сапун само за топкочесането? И то под душа? Искаш ли акъл? Пробвай с ягодов детски шампоан да си насапунисаш мъдурките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Я кажи, ти против сапунчето какво имаш? Да знаеш къф кеф е да почешеш мъдурите докЪт' се къпеш Ама вие къпете ли се?! Баси хората :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Не, Пешо, сапуна го ползваме да леем тежести за въдици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Ама вие къпете ли се?! Баси хората :O Така, де! Според философията на фигълите, човек никога не може да стане до там мръсен, понеже когато мръсотията се натрупва една върху друга, тя започва да се самооткъртва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Че от кога ти трябва специален сапун само за топкочесането? И то под душа? Искаш ли акъл? Пробвай с ягодов детски шампоан да си насапунисаш мъдурките Не си пробвал, нали? Ей за такова нещо говоря: https://dl.dropboxusercontent.com/u/84239814/20130723_183515.jpg Ама вие къпете ли се?! Баси хората :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Имаме ли някой във форума занимаващ се/познаващ някой занимаващ се с внос на коли или с автоморга? Щото ми обявиха 800лв само за ламарината от едно е36... което както и да го гледам е 800лв за голи ламарини на над 15г (няма майтап, без нищо, без салон, без ходова част... само стъкла и ламарини)?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 сапун за топки Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Стига бе, това със светофарите беше закачка към тия със скъпите газифицирани коли. Истината е, че така както ми е настроена седалката, ключът ми идва доста напред и за капак - трябва да си завъртя китката на 90 градуса. Абе не е болка за умиране, ама като се хвана с колана и стегна по тялото си седалката, вече ми идва малко ташкън да се протягам когато се наложи да загася/запаля, а същевременно трябва да съм си в колата и по тая причина отдясно между ръчната и скоростния лост има едно празно и много удобно местенце (то май е и единственото празно изобщо), което достигам без никакво усилие и реших там да хакна един такъв бутон. А иначе аз и сега чат-пат гася на светофари по-дълги от 2 минути (примерно на сточна гара), нямам представа дали се пести нещо, защото принципно никога досега дори не съм събирал мерак да засека колко изобщо ми гори във или извън града....а и никога не съм гонил икономия, когато съм с колата...даже това ми е последното нещо, върху което ще се замисля, освен ако не ми свети лампата за бензина. П.П. За някой, дето се кани да ме пита защо, обяснявам - за мен колата не е средство за придвижване от точка А до точка Б, това всъщност се явява вторичен ефект, който няма как да бъде избегнат и може да бъде използван покрай другото. Ти хубаво искаш да си сложиш такъв бутон, но запознат ли си в детайли със старт/стоп системите в съвременните автомобили? Далеч по сложни са от само един бутон. Доста от тях не използват стартера за да стартират. С гасене на всеки светофар ще смъкнеш и заряда на акумулатора. Да не говорим за натоварването което ще е върху стартера. Ванка, гръм да те тресне с тая краста, ся мисля олово да крада Вземи повече. Все ще му намерим приложение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 сапун за топки Ти видя ли го? Пробвай какъв кеф е Майтапа настрана - подариха ми един такъв преди време и се чудех какво да го правя - един ден си викам - бе дай ще се изкъпя - жули такова, обаче в същия момент ме засърбяха нещо топките и пробвах да ги почеша с жулещия сапуна - ебаси кефа. Само трябва внимателно да не се протриеш. Аз тогава споделих де, гледам някои хора още го помнят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Пробвай с обикновен ексфолиращ - на Dove са качествени. С тях също е голям кеф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 После в00кса бил метросексуален....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Ти хубаво искаш да си сложиш такъв бутон, но запознат ли си в детайли със старт/стоп системите в съвременните автомобили? Далеч по сложни са от само един бутон. Доста от тях не използват стартера за да стартират. С гасене на всеки светофар ще смъкнеш и заряда на акумулатора. Да не говорим за натоварването което ще е върху стартера. Запознат съм, но нямам възможност да го направя по този начин, защото се искат доста инвестиции, пък и не мисля, че точно тази кола се нуждае от такъв тип система. Натоварването на стартера не ме притеснява, а и далеч не смятам да гася и паля на всеки светофар...просто ми трябва да си приближа до по-удобна позиция паленето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 После в00кса бил метросексуален....... Ми на мен в работната биография фигурира и фирма за продажба на едро и дребно на санитария и козметика, ма за разлика от Аню, аз не парадирам с тези си познания. И кво лошо има в драпането на мъдури? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.