Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Я двамата с него напишете по един отчет в алкохолната тема, с препоръки. Та ги приложа за другата реколта.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ъ...!

Тоя още не си е взел шишето и имам ужасно силното подозрение, че ще си остане без него ако се офлянква още малко ;)

(глей ся кви псувни и кръвни заплахи ще отнеса :lol:  )

Не мога да ви опиша какво се изля следобеда по пътя между Хвойна и Асеновград. Не ведро, водна стена направо. Движението беше невъзможно и колите просто спряха. Ако някой пътува по това направление да внимава - със сигурност ще има много камъняк.

Ъ...!

Тоя още не си е взел шишето и имам ужасно силното подозрение, че ще си остане без него ако се офлянква още малко ;)

(глей ся кви псувни и кръвни заплахи ще отнеса :lol:  )

Ахахаха!! Изпий го, че после и двамата да ни псува....

You MUST be shrooming....

Галицин, тази седмица се готви да изпием шишето заедно. С розови домати.  

Абе отделете ми в 1 шишенце към 50-100грама за мен? Мооооля

ПС: Верно едно друго се каних 6 месеца да ходя да го взема от Галин ама тоя път ще измисля кой да изпратя да го вземе и да ми го донесе :)

Дедо, вземи от Галин, неговата е по-мекичка(ако е останала де). Тая за Виден е по-люта...уж...

Абе да бе, да го еба. Минах първите библиотекари, даже убих 3(!). И се заврях в мазето...Убих два...И ся му ям главата..

Ммм дам накрая останах аз без патронки :( Гадно си беше с ножа да ги кълцам.Тия гадовете големите :lol:

От кога Timo Glock кара в DTM ? Като гледам и там е доста зле :lol:

Е, докато свършат всичките патрони..Ама има и гранати с пирони, така че...Пък и с помпата мрат от 5 изстрела, ако се целиш в главата и отблизо.

Варя ракия за втора година.

Не я обичам и не я пия , баща ми и той не пие ракия.... трупаме запаси че е грехота да гният толкова много сливи и грозде.

Някой ако иска мога да му дам 1 шише да я пробва , според казанджията горе долу става.

Миии спонсорски хави. Старае се момчето ама не стаа.

От началото на тоя сезон е в DTM.

Ще го видим какво ще направи на Нюрбургринг

Злобиле, дай едно :) Хем да ти дам съвети как да я подобриш, че да става за продаване. 

На темата за денонощните магазини в Пловдив - след като ни се приядоха палачинки в 1 посред нощ и установихме че нямаме нито достатъчно яйца нито мляко и се опитах да намеря магазина на колелото на гарата и не успях, а после бях насочен към въпросната БУДКА (защото магазин с размерите на будка за вестници за мен не е мегазин) от едно такси и почти умрях от миризмата на една тяхна клиентка (която или се беше напикала или не се беше къпала от началото на годината досега иначе си изглеждаше нормално), да кажа кои са ПРАВИЛНИТЕ денонощни магазини в Пловдив. Има една нова верига "Кореком" (нищо общо с онези от едно време) и единия е онзи магазин на ул. Победа малко след моста на Герджика, другия е до прелеза на 6ти септември (до маг. Берьозка). Имат още няколко магазина - дадоха ми визитна картичка. Успях да купя и бисквити, олио,  тоалетна хартия че и клечки за уши даже. Приличат на магазин за алкохол и цигари но се оказаха много добре заредени с всякакви неща и дори приемаха плащания с карта. Браво на тези хора, много съм доволен. 

До нас /бившия "Камел" в Кичука/ също има добър денонощен магазин - "Дандър" /и разбрах, че собственикът е отворил един и до Военна болница/. Магазинът е доста добре зареден - не само разнообразие откъм алкохол, но и хранителни стоки, захарни изделия, салати, козметика и т.н.  Също работи с карти, а аз ползвам и отстъпка 5% като бонус, защото е включен като търговски обект към компанията, с която се занимавам допълнително. Между другото, сега видях, че и веригата "Кореком" са включени, та и за там имам отстъпка, ама са ми далеч... :))

И-и-ий,дедо,че то голям мерак за палачинки  :laughing:

Пропуснал си заведението за катми на "Гладстон" в близост до бившия Синдикален дом.Решава бързи и многовариантно въпроса със среднощната закуска.

Дедовото, както ние си ги правим друг не може да ми ги направи, поне не заведение, гонещо цена. Нито толкова масло ще сложат (ако изобщо ползват масло) нито ще ми го залеят така с мед и по-добре да не питам за акациев или кленов сироп :)

avelina, камела в кичука ми идва мнооого далече - трябва да минавам през коматевския възел или покрай сточна гара - не става. Военна болница също. Аз видях че дам има някакви денонощни ама ми бяха далече. И на няколко пъти някой каза за магазина на гарата (май gado) а помня че корекомите имаха основно алкохол и реших, че яйца няма да намеря там въпреки че има една хладилна витрина с кисело, прясно мляко и сокове (това помнех). Затова и отидох на гарата, обаче едно че е доста по-малко и бедно заредено от този до нас (питах какви бисквити имат той направо ми дава - вика тези са) и второ от миризмата на тази жена дето беше влезнала направо ми се насълзиха очите. А там с такива субекти е пълно

Ама искаш палачинки в 1 през ноща нали. А сега си представи черен отпадък да те разкара на 7, 8 км в едната посока в 4 сутринта за сиромашка пица. То са псувни, то са клетви. Още не съм правил глупости, но и това време ще дойде :-D :-D

Псувните и клетвите пък що?

Ама искаш палачинки в 1 през ноща нали. 

И жена ми искаше... и си направихме. С много яйца, масълце и т.н. как си требе :)

На темата за денонощните магазини в Пловдив - след като ни се приядоха палачинки в 1 посред нощ и установихме че нямаме нито достатъчно яйца нито мляко и се опитах да намеря магазина на колелото на гарата и не успях.....

Басирам се, че всъщност си тръгнал да търсиш магазина на кръстовището на сточна гара :lol: 

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...