sandman Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 И по-труден за детонация! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Четвъртък....Мда.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 да ида или да не ида, това е въпросът... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Вече си имаме два питбула ама нашето не понася новия , а новиа си е съвсем спокоен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 за 5-6-ти път в последните 2-3 месеца виждам Гаро от ББ да си разхожда кучетата из различни части на града... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 With 17 million copies of Brain Age sold since it release, Dr. Kawashima is due to earn $22 million in royalties. The shocker? He doesn't want a single penny, and instead puts his royalties towards funding other research projects. "Everyone in my family is mad at me but I tell them that if they want money, go out and earn it", he said. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Защо все аз се раздавам до безобразие когато трябва или имат нужда от мен, а когато АЗ имам нужда, отсреща няма никой ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Защо все аз се раздавам до безобразие когато трябва или имат нужда от мен, а когато АЗ имам нужда, отсреща няма никой ? Защото си добър човек? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Защото си добър човек? Или глупав?... Искам поне за ден светът да се върти около мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Искам поне за ден светът да се върти около мен Егоизмът ще спаси света!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Егоизмът ще спаси света!! Понякога е жизнено необходим, за да си напомниш или да ти напомнят, че и ти си човешко същество със собствени желания, нужди и страдания Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Не търсиш правилните хора изглежда Човек доста често пропуска важни неща, като това да разбере кога и към кой може да се обърне за помощ. Случвало се е многократно, нормално е и на тебе да се е случило Другия път да гледаш внимателно Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Не търсиш правилните хора изглежда Човек доста често пропуска важни неща, като това да разбере кога и към кой може да се обърне за помощ. Случвало се е многократно, нормално е и на тебе да се е случило Другия път да гледаш внимателно Прав си, но аз винаги се обръщам към човека до себе си по инстинкт /по презумпция той е ми е най-близък/ и умирам от мъка и болка, защото почти винаги не ме разбира от раз, а аз мразя да се обяснявам след това... Понякога хората чуват, но не слушат и изпускат момента! Ама утре ще ми мине и егото пак ще тържествува, моето или чуждото - това е изборът!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Добре, бе, бива ли да съм толкова разсеяна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Може би си влюбена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Не тряаше да пия толкова кафе... прилив на енергия.. I've got tha powaaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 И въпреки моментното ми разстройство накрая денят ще завърши повече от добре, не егоизма, а любовта ще спаси света Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 ЖЕНА = MOODSWINGS (без дамите да се обиждат) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 6 часа път.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 "so sry yorin,no ne staam za taq raota" Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Яхуууу след 5 часа стаам на 19 ... ще си близна малко алкохол днеска след 24:00 часа , позволени ми е и си имам повод . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Ами то тогава трябва да обиколите навсякъде дето са ти отказвали вход поради години... То си е в реда на нещата и си е традиция... Нещо ме домързява да се изкъпя. В момента съм хепи щото си изработих наема за месеца и квото спечеля нататък си ми е +, . Освен това най-накрая се записах за шибания Тойфел(да се чете "шибанияТ"). Освен това ме мързи да влена у банята. едит: оф и аз съм блион. Искаш да кажеш 88 нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Аз и ся можех да си ходя по дискотеки ... роден съм 89та на 5ти февруари и просто чакам , хех . Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Аз и ся можех да си ходя по дискотеки ... роден съм 98та на 5ти февруари и просто чакам , хех . Koй ти е бил придружител Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonbonco Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Koй ти е бил придружител Че то на детска дискотека пускат и без придружител бря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.