Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Аз отивам да бягам, оправяйте се. Да видим к'ви батки ще има тая вечер да ми пречат.

А после, 1 малко Jack-че. Евентуално МОЖЕ БИ ще има и още 1 малко. 

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аз отивам да бягам, оправяйте се. Да видим к'ви батки ще има тая вечер да ми пречат.

А после, 1 малко Jack-че. Евентуално МОЖЕ БИ ще има и още 1 малко. 

не се заричай.

да не станат 10

всъщност кво ти пука утре е събота

Ясно е, че ще станат 10. Обаче ми се ядат домати. Което клони към ракия. А сам да пиеш Jack е едно.... А сам да пиеш ракия е другоооо....

Незнам , тая ракия така и не се научих да я пия.

Ракия и Джин са ми най противните питиета.

Всичко друго става.

ПС : И текила и текила.......  :nugget:

Еми викни некой и си пийте заедно :D 

А да ви питам да препоръчате някви слушалки тип тапи за около 35-40 евро.AKG ли нещо друго ? 

AKG 324p.Няма да се уморя да ги препоръчвам.

http://www.cyberport.de/akg-q-350-in-ear-kopfhoerer-fuer-iphone-schwarz-neongruen-B604-19M_956.html това става ли ? 

edit:Тц не бяха тия.Тия са Ифейл :lol:

edit2:http://www.amazon.de/Sennheiser-In-Ear-Kopfh%C3%B6rer-Klinkenstecker-Tragetasche-Earadapterset/dp/B001EZYMF4/ref=sr_1_3?s=ce-accessories&ie=UTF8&qid=1374266671&sr=1-3 а тия някаква идея как ще са ?

В момента през красивата ми главица минава бутилка червено винце, една перфектна шопска саладчица, пастърмичка и една чудна луканчица. А да и....гръцко. Простено ли ми ще е ако пийна повечко, че от как смених климата поооочти забравих що е то махмОрлук :(

Дедото, Мидекса и Кръсника - не се спотайвайте, а кажете едно звучно НАЗДРАВЕ :).

едит 2: Работата загрубя и гръцкото се смени със:

Незнам , тая ракия така и не се научих да я пия.

Ракия и Джин са ми най противните питиета.

Всичко друго става.

ПС : И текила и текила.......  :nugget:

Прати ми майна хубава кайсиева ракия...ше си платим за лукса колкото требе, че и отгоре. Тука не помня дали видях бг ракия и каква точно беше, но не беше Сливенска Перла. А как ми квака жабока за едно наздраве с такова чудо....лелейййй

Попитали стар шотландец:

- Кое е по-хубаво от отлежалото уиски?

- Що за въпрос?! Домашната ракия, разбира се! - възмутил се старецът.

Наздраве, Чефо, дъртите са се кротнали.

Дедото, Мидекса и Кръсника - не се спотайвайте, а кажете едно звучно НАЗДРАВЕ :).

Наздраве дедовото, аз съм на биричка

Прати ми майна хубава кайсиева ракия...ше си платим за лукса колкото требе, че и отгоре. Тука не помня дали видях бг ракия и каква точно беше, но не беше Сливенска Перла. А как ми квака жабока за едно наздраве с такова чудо....лелейййй

Не става. Пробвах да пратя на кръстника една бутилка. Конфискуваха я на митницата мамка им. На тамошната... А беше много хубава ракия мамка му

Попитали стар шотландец:

- Кое е по-хубаво от отлежалото уиски?

- Що за въпрос?! Домашната ракия, разбира се! - възмутил се старецът.

Наздраве, Чефо, дъртите са се кротнали.

И уискито го смуча като стой та гледай...ама точно сега ракиджос ми се ще :)

Наздраве дедовото, аз съм на биричка

Не става. Пробвах да пратя на кръстника една бутилка. Конфискуваха я на митницата мамка им. На тамошната... А беше много хубава ракия мамка му

Еми начи не много красив анадолец да им прави подаръци за коледа :D

Еми начи не много красив анадолец да им прави подаръци за коледа :D

Мога да разпитам моите апапи откъде си намират ракия, въпреки че напоследък ги чувам само за черно джони да говорят. Почвали с някакво по-хубаво уиски и после от големите бутилки (3 ли 5 литра ли са колко са онези) се довършвали разправят.

Мога да разпитам моите апапи откъде си намират ракия, въпреки че напоследък ги чувам само за черно джони да говорят. Почвали с някакво по-хубаво уиски и после от големите бутилки (3 ли 5 литра ли са колко са онези) се довършвали разправят.

Мани го тва черно джони...само против напукани пети ще го ползвам :D :D. Чиваси, миваси и от там нагоре смятам да пия вече. От две неща не спестявам пари - храна и пиене. :D :D. Само хубави работи се взимат....поне докато мога :P

Mного хубаво овче сирене продават с едни хубави луканки...чудо на чудеста и вино  от Търговище :)

От това трио поне за месец-месец и половина го отпиши Мидекс, че го хвана карастанчно и отново се запиля по горите тилилейски. Наздраве от него най-рано края на август. :)

От това трио поне за месец-месец и половина го отпиши Мидекс, че го хвана карастанчно и отново се запиля по горите тилилейски. Наздраве от него най-рано края на август. :)

няма нищо. аз ще надувам и аз него :D

А още по-гадно е хем да ти се поти задникът, хем да те напъват пирокластични пръдни* :mellow:  И да те е страх да си поемеш въздух по-дълбоко, щот да не се закашляш и положението да стане бедствено...

Бел. авт.  Пирокластичните пръдни възникват вследствие на среднощно прекаляване с маане на люто в съчетание с изненадващо наличие на някои от не съвсем лицеприятните вторични ефекти на коварно проявил се, подъл, летен вирус.

Проявите на това явление се наблюдават изключително рядко и науката все още не разполага с достатъчно данни за преценка на възможните последствия върху околната среда, климата и възможната взаимосвързаност с киселинните дъждове в Азия. Както и за влиянието им върху популацията на полярните мечки, андския ябълков хоботник и фривалдскиевото плюскавиче.

Точно в такова състояние бях. Жената не можа да разбере ще се радвам толкова, като успях да пръдна.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...