Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Че мога да си позволя личен счетоводител/ка да си взема и ще съм на далавера даже да му/й плащам заплата, вместо да храня банките (нещо в този смисъл)

А, не, съвсем в друг смисъл го казах горното. Иначе аз съм категорично против идеята да харчиш пари, които нямаш...

Дайте им малко време да се възродят :lol:

Ама хич не е яко да висиш у вас в 12 през нощта и да не можеш да прочетеш последните постове относно сагата на w00x :lol:

А, не, съвсем в друг смисъл го казах горното. Иначе аз съм категорично против идеята да харчиш пари, които нямаш...

споделям

проблема е че явно останалите няколко милиарда хора по земята не го осъзнаха на време

май на това се дължи кризата в момента...... 

Бъгнал ми се е хрома, не ми показва гадинки...Тогава за разнообразие по темата 

http://www.youtube.com/watch?v=03q0W0xM7Qc

Че даже се намираха идиоти, дето си мислеха, че е по-евтино да си го направят, вместо да си го купят..

Наааай-ми-е-интересно на мен как тъй до оня ден всички плюеха босфорТВ, а сега всички ги обичат, а плюят ТВ7.

Толкова елементарни животни сме, не е истина.

Особено като почнат да се шерват снимки от протестите от фервуари, и се казват, че са сегашни.

Или като се пише за протеста в Пловдив, на който има САМО платени хора.

Чудничко е всичко... Чудно!

Ти мисли кога ще правиш партията, че вече имам нужда от сериозни финанси :) Вземам всеква длъжност, дори и като на Орешарката, чистач в министерство.

за протеста в Пловдив, на който има САМО платени хора.

Тук си леко в грешка ;)

Ама то не е за сефте де :)

Хах.... Ай, да не съм. Защото платените протести се организират в съседния офис. Буквално. Ай, да съм малко навътре в нещата, м?

Правителството на България върши държавна измяна

За 5 бона ти трябва и бебе с количка...

Ред.2, Мани, ся се чудя тия хилядарки, изкарани покрай протестите кво да ги прявя...Зема един бизнес да врътна..

Подигравате се вие... :lol: Да сте живи и здрави и вярвайте в каквото ви се каже.

BTW, когато взема властта ще направя Танас министър на отбраната и ще го накарам да върне задължителна казарма.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...