Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Я чакайте малко бе пичуи , тва е СПАМ тема (справка - 3564 страници) , демек всеки може да си пише квото иска , квото му е кеф и квото му е главата , на мен ми е кеф да си пиша за ауди РС4 , къв е толкова проблема ? Или всичките репортващи и мрънкащи пишете всичко и само по темата ?! 

Grimjaure , gado ... какво толкова страдате не моа да разбера ? Или като си пишете че шЕ се онождате взаимно е по приятно от тва да постнем 2 картинки на даден модел кола ?! Ай сикана , в крайна форума умря супер много последните години , ако искате и ние тука пишещите да спрем да пишем та да можете да си обсъждате ракията, сношението с манафи  и т.н. необезпокоявано без да ви се налага да скролвате постовете ни ...... големи хора сте бива ли такива работи.

Във всичките хиляди страници в тая тема има абсурдни постове и обсъждания по 5-6-10 страници , точно обаче като се заговори за коли и вас тука 5-6 човека почва да ви дразни  , ми има модератори ,да ни санкционират ..... щом не ни санкционират явно не правим нищо нередно , пък и няк'си не моа да приема някой си ник в интернет да ми казва какво да пиша и какво не.

ПС : Ако искате поснете 20 страници с гнусни клипчета , през чурката ми е ! 

Крушата си има опашка!

Ако ти се рови няколко стотин страници назад, може и да разбереш какво имам предвид ;)

В кратце, тва дет не можеш да приемеш и аз не мога. Обаче тия раними душевности,  дет ся си кротуват тихичко в кьошето първи подеха един ми ти смехотворен вой.

Та, така... Ако разни мушмуроци не се опитват да ми дават наклон на пикалото (след като явно и аз не съм в нарушение), на мен също ми е през онази работа кой, кво и как.

Аз приемам всичко написано в темата , да виждаш някога да съм мрънкал че някой псува или поства квото и да е , да ти спестя време в евентуално търсене - орговорът е НЕ , скролвам го .... та след като не съм правил забележка на никой за постовете ми е леко тъпо някой да ми прави забележка на мен щото евентуално му нарушавам душевният комфорт докато обсъждаме коли. 

Нищо лично  :thumbsup:

ПС : Тва тия от БСП-то няма ли да падат вече ? 

Аз приемам всичко написано в темата , да виждаш някога да съм мрънкал че някой псува или поства квото и да е , да ти спестя време в евентуално търсене - орговорът е НЕ , скролвам го .... та след като не съм правил забележка на никой за постовете ми е леко тъпо някой да ми прави забележка на мен щото евентуално му нарушавам душевният комфорт докато обсъждаме коли.

+d245777abca64ece2d5d7ca0d19fddb6.png

Ок. Да го кажем така - Въпросът е принципен и в случая ти се оказваш косвено засегнат.

Също нищо лично :))

П.п. Ония дет са стъпили в акото са други и се саморазпознаха още на по-предната страница май...

Я чакайте малко бе пичуи , тва е СПАМ тема (справка - 3564 страници) , демек всеки може да си пише квото иска , квото му е кеф и квото му е главата , на мен ми е кеф да си пиша за ауди РС4 , къв е толкова проблема ? Или всичките репортващи и мрънкащи пишете всичко и само по темата ?! 

Grimjaure , gado ... какво толкова страдате не моа да разбера ? Или като си пишете че шЕ се онождате взаимно е по приятно от тва да постнем 2 картинки на даден модел кола ?! Ай сикана , в крайна форума умря супер много последните години , ако искате и ние тука пишещите да спрем да пишем та да можете да си обсъждате ракията, сношението с манафи  и т.н. необезпокоявано без да ви се налага да скролвате постовете ни ...... големи хора сте бива ли такива работи.

Във всичките хиляди страници в тая тема има абсурдни постове и обсъждания по 5-6-10 страници , точно обаче като се заговори за коли и вас тука 5-6 човека почва да ви дразни  , ми има модератори ,да ни санкционират ..... щом не ни санкционират явно не правим нищо нередно , пък и няк'си не моа да приема някой си ник в интернет да ми казва какво да пиша и какво не.

Не, че не си прав, ама само последния ред беше достатъчен :D :D :D

Тхио уе 

АС САМ БОК 

hahahahhahaha :D :D :D

В тоя ред на мисли - какво стана с твоята количка с дистанционно дето вдигаше 100тина км в час. Че ми текат и на мен лигите по една такава...ама след като спра да давам пари по ориза, че пак се счупи :D. И тоя път НЕ съм виновен.

Хахахахаха велик както винаги. Мислех да напиша нещо подобно, но на 3тия екран се отказах, щото се сетих, че никой няма да прочете толкова :)

Не, че не си прав, ама само последния ред беше достатъчен :D :D :D

hahahahhahaha :D :D :D

В тоя ред на мисли - какво стана с твоята количка с дистанционно дето вдигаше 100тина км в час. Че ми текат и на мен лигите по една такава...ама след като спра да давам пари по ориза, че пак се счупи :D. И тоя път НЕ съм виновен.

последно и скъсах амортисьор и така и не го смених

продадох я на един пич

иначе е мания голяма но нямам време за съжаление а си иска своето точно това хоби , ако имаш свободно време взимай някоя , гледам във вашият бей има на добри пари такива.

Мегалан в гъза, в гъза...

Да се образовате - представям ви "Бети"

o.jpg

Знаете си, че сте притежатели на отклонения нали :-D. :-D

Едит : за феновете на тубифекса имам предвид. Предпочитам педали да оПСъждам пред тия гадости. Може да се бъзикате сега. Обещавам да ми влезе от едното ухо и да излезе от другото :-D

Естествено. Аз се интересувам, от проблемите на световната икономика и в частност - свръхулова.

и кво моята рс4-ка е по кофти от тва така ли ....много зряло

Не разбираш.

1. Това не е кофти.

2. Като не те кефи, не го гледай.

3. Те как се налага да гледат разни ПИСАНИЦИ и снимки на КОЛИ, които не са им приятни?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...