Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Начи ся спойлеровай и всичко за таратайките щот така като го гледам на яве и ми причинява непоносимо страдание!

П.п. Включително и онова, твоето със снимките на онзи барутник ;)

Аз като по-глупав си харесвам поршетата, ама много кинти пущините. Ще си карам Опел-а.

..снимките на онзи барутник ;)

Да, ама барутникът за разлика от твоето е статичен и е мъничък, като само от тебе си зависи дали ще го направиш по-голям.

П.П. В интерес на истината даже не знам какво си поместил, щото си имам флашблок и се доверих изцяло на трезвата преценка на Ванчо.

Харабия, ти понякога четеш ли какво е написано?! Смисъл... не просто да преброиш буквичките, а да се опитваш да вникнеш във смисъла?

Пешо, добър вело-багажник за кола, за задно монтиране, не на покрива. За 2 коолота.

Насо, никакви лични препоръки не мога да ти дам. Самият аз съм бил винаги багаж, та не знам за багажниците.

Мисля, че Thule ги хвалеха, но самия аз не мога да дам лични препоръки.

Прегледай тази или тази тема в метебето.

С това оправдание аз да започна ли да заливам територията със статични и малки картечници, пистолети, ножове, фенерчета, карабинери, фотоапарати, поялници, чукове, пещи, бебешки играчки, ножове, карантия, бири, водки, бъчви, книги, неопрени, лодки, пикели, парашути, делтапланери, ски и още много други неща? А? 

Kong-hydrobot07-500.jpg

Мноо яка джада. Ама на Пецел Пиранята е по-яка. Ей така - за разнообразие.

Ред. За на Пламен поста иде реч.

Ред. 2. И Аудитата, както и БМВ-тата, за мен винаги се асоциират с мазен балкански субект.

Ред. 2. И Аудитата, както и БМВ-тата, за мен винаги се асоциират с мазен балкански субект.

Отиди в Албания и ще причислиш и Мерцедесите към тази група. :)

Ония цигани карат само такива коли. На 10, 8 са Мерджан. (от старите естествено)

А каква е тая синя хуйня от снимката?

ПС :FU: :moon:

Харабия, ти понякога четеш ли какво е написано?! Смисъл... не просто да преброиш буквичките, а да се опитваш да вникнеш във смисъла?

Ааа дедо ти е писател а не читател :)

Ми то мерджана винаги си е бил там(към асоциацията)...Особено па бял... 

Синята х♚йня е ето това http://www.kong.it/doc419.htm

А аз казах, че предпочитам това

pirana.f.jpg

Ред. Не помня кой изтърси лафа: "Селско забавление с три букви - BMW".

С това оправдание аз да започна ли да заливам територията със статични и малки картечници, пистолети, ножове, фенерчета, карабинери, фотоапарати, поялници, чукове, пещи, бебешки играчки, ножове, карантия, бири, водки, бъчви, книги, неопрени, лодки, пикели, парашути, делтапланери, ски и още много други неща? А? 

Мноо яка джада. Ама на Пецел Пиранята е по-яка. Ей така - за разнообразие.

Ред. За на Пламен поста иде реч.

Страшно оправдание. Давай де, кой те е спрял. Само ти и gado може да мрънкате за подобно нещо, да го правите на въпрос, че чак и да се защитавате.

Да, ама барутникът за разлика от твоето е статичен и е мъничък, като само от тебе си зависи дали ще го направиш по-голям.

П.П. В интерес на истината даже не знам какво си поместил, щото си имам флашблок и се доверих изцяло на трезвата преценка на Ванчо.

Ми бяха просто косми бе, майна!

А Ваню се превъзбуди от една небръсната буза (мъжка) на картинката. Както и да е... Ако продължаваме така можеш да разчиташ на хиляди картинки (статични - по твое изискване) с кви ли не паразити, патологии, подбрани моменти от различни хирургически интервенции и най-вече.... изригващи пъпки и полу измъкнати кистозни сакчета :))

Ай сиктир! Нали се сещаш, че има цял автомобилен раздел, както и софтуерен такъв?

Страшно оправдание. Давай де, кой те е спрял. Само ти и gado може да мрънкате за подобно нещо, да го правите на въпрос, че чак и да се защитавате.

Замълчи, бе!

За разлика от теб аз не ровя по бангедуб-а да търся извратении. Схващаш ли леката разлика или да ти го нарисувам? ;)

monopoly-red-mouth-ball-plug-plug-ball-p

Ей това за тях.

Между другото, Галине, ей това е нещо хубаво.

edgepro-sharpener.jpg

Ред. Ваньо, не ние пищим като ущипани моми за щяло и нещяло ;) 

Замълчи, бе!

За разлика от теб аз не ровя по бангедуб-а да търся извратении. Схващаш ли леката разлика или да ти го нарисувам? ;)

Bangedup... и Интернета даже ти е остарял на теб.

monopoly-red-mouth-ball-plug-plug-ball-p

Ей това за тях.

Между другото, Галине, ей това е нещо хубаво.

edgepro-sharpener.jpg

Ред. Ваньо, не ние пищим като ущипани моми за щяло и нещяло ;)

Мислиш ли верно, че си падат по BDSM!?

Щот, ако такова... Ей тва по би им харесало...

Parovoy_strapon_1.jpg

А тази керамика я бях гледал още преди две години. Само дето става единствено за финално заточване.

Bangedup... и Интернета даже ти е остарял на теб.

Както вече казах, за разлика от теб аз не ровя специално за да си намирам извратении. Та.., прав си! В това отношение наистина ми е безнадежно остарял интернетът :))

Факта, че не ровиш специално да ги намираш е още по-смущаващ.

Няма да питам от къде знаете названията на секс играчките дето си ги разменяте в последните 3 поста. Само споменавам, за да знаете, че си задаваме въпроси.

Факта, че не ровиш специално да ги намираш е още по-смущаващ.

Няма да питам от къде знаете названията на секс играчките дето си ги разменяте в последните 3 поста. Само споменавам, за да знаете, че си задаваме въпроси.

Верно ли си толкова обратното на умен, та не схващаш разликата между специално издирената ти картинка на човек с издухан от ловна пушка мозък и научнопопулярен филм?

Относно чуденката ти... Хинт - пробвай със самоебачка в гугъл :)

П.п. После сподели какво си открил. Ама преди това престани да стоиш в тази поза.head-up-ass.jpg

П.п.2 Ай, отивам да трепя мутанти, пък ти измисли през това време нещо блестящо, унищожително и свръх интелектуално.

П.п.2 Ай, отивам да трепя мутанти, пък ти измисли през това време нещо блестящо, унищожително и свръх интелектуално.

Утре. Имам квота за деня и за днес ми я изчерпахте.

Я чакайте малко бе пичуи , тва е СПАМ тема (справка - 3564 страници) , демек всеки може да си пише квото иска , квото му е кеф и квото му е главата , на мен ми е кеф да си пиша за ауди РС4 , къв е толкова проблема ? Или всичките репортващи и мрънкащи пишете всичко и само по темата ?! 

Grimjaure , gado ... какво толкова страдате не моа да разбера ? Или като си пишете че шЕ се онождате взаимно е по приятно от тва да постнем 2 картинки на даден модел кола ?! Ай сикана , в крайна форума умря супер много последните години , ако искате и ние тука пишещите да спрем да пишем та да можете да си обсъждате ракията, сношението с манафи  и т.н. необезпокоявано без да ви се налага да скролвате постовете ни ...... големи хора сте бива ли такива работи.

Във всичките хиляди страници в тая тема има абсурдни постове и обсъждания по 5-6-10 страници , точно обаче като се заговори за коли и вас тука 5-6 човека почва да ви дразни  , ми има модератори ,да ни санкционират ..... щом не ни санкционират явно не правим нищо нередно , пък и няк'си не моа да приема някой си ник в интернет да ми казва какво да пиша и какво не.

ПС : Ако искате поснете 20 страници с гнусни клипчета , през чурката ми е ! 

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...