Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

..... мен ще ми е жал обаче да я карам постоянно.

Защо? Единствено в града е малко криво и то щото е най-вече комби, но за извънградско...какъв по-голям кеф от това да я караш непрекъснато?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Пак не си разбрал какво съм написал.

Дядо пак успя с цял пост нищо да не каже :lol:

Мда предполагам е изглеждало като бял шум след като е повече от 3 изречения пък и 2ма нещо неразбрали, не че имам желание да ви обяснявам в кой крачол да си го държите де... Можете един с друг ако искате да обмените впечатления. Единия обяснява как всички жени са меркантилни, другия имам спомени преди няколко дни пусна във фейса затрогваща история, как след травма приятелката му е дошла от друг град, за да се грижи за него... или тази приятелка е от изключенията потвърждаващи правилото? Знам ли?

Защо? Единствено в града е малко криво и то щото е най-вече комби, но за извънградско...какъв по-голям кеф от това да я караш непрекъснато?

И все пак.. комби... бля

А дано ама надали :)

Такива са ти таргет групите, които наблюдаваш. Все едно някоя девойка да изръси че всичко мъжко единствено търси какво да изчука и какво да изпие и нищо друго не го интересува (имам познати - жените им ги издържат общо взето и честно казано не проумявам какво намират в тях ама това е). Айде моля моля. Щото после се стига да уточнението - ааа мани го тоя много смотан, няма плочки, не кара порше или поне мерцедес. После се оказва че търсят добре сложен и интелигентен милионер, което ми напомня за вица за онази дето се жалваше и пича подробно обясни как тя му предлага неизгодна сделка и ако иска може да я вземе на лизинг за няколко години при това положение и после да я разкара. Ако не се сещаш ще ти го пусна в другата тема

Аз се сещам за ония виц дето накрая жената казала: и оФуФки и оФуФки :D :D :D

И все пак.. комби... бля

Абе и аз казвам за комбитата бля...ама пък като се замисля - четир'стотин коня и няколко магарета след малко модване, ебаси и големия табун дето се събира...одма го преживявам комбито, пък ако ще и като катафалка да е...

Rs4 е ежедневен автомобил, който в събота и неделя събира и 4 слик-а, повдигач, комплект накладки, каска и топките на пилота :)

Аз се сещам за ония виц дето накрая жената казала: и оФуФки и оФуФки :D :D :D

И тоя е готин ама нещо не мога да намеря онзи, за който говорех, а ако не го разкажа хубаво се губи красотата.

Абе и аз казвам за комбитата бля...ама пък като се замисля - четир'стотин коня и няколко магарета след малко модване, ебаси и големия табун дето се събира...одма го преживявам комбито, пък ако ще и като катафалка да е...

За мен е извращение. Като искаш хубав автомобил взимаш нещо спортно. Като искаш комби да го товариш взимаш нещо издръжливо и харчещо малко. Точно такова недоразумение е това, колкото луксозен китайски автомобил, произведен в България или иначе казано Great Wall SUV. Единственото смислено приложение е да насираш с него разни нещастни рейсъри дето си мислят че карат мега яки М-пауъри с по 200 коня и ти с твоето комби да ги направиш смешни. Предполагам си заслужава само да им гледаш физиономиите, но не бих си взел такова комби.

Rs4 е ежедневен автомобил, който в събота и неделя събира и 4 слик-а, повдигач, комплект накладки, каска и топките на пилота :)

Ежедневен то.. тоя разход не е за всеки...

Чефо, ей го - чети:

https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=1726&p=1495595007

На английски е, ама имайки предвид къде си - едва ли ще ти е проблем :)

За мен е извращение. ...

Абе и за мен си е такова...и мани, ами когато взимах пасата бях на косъм да взема и един комби вариант, понеже точно тогава ми трябваше много място за товарене, но пък като разгледах и "некомбито", установих че и в него влизат бая неща. Щом на задната седалка успях да натоваря сам една нова пералня и си влезе без усилия през задната врата...

И тоя е готин ама нещо не мога да намеря онзи, за който говорех, а ако не го разкажа хубаво се губи красотата.

За мен е извращение. Като искаш хубав автомобил взимаш нещо спортно. Като искаш комби да го товариш взимаш нещо издръжливо и харчещо малко. Точно такова недоразумение е това, колкото луксозен китайски автомобил, произведен в България или иначе казано Great Wall SUV. Единственото смислено приложение е да насираш с него разни нещастни рейсъри дето си мислят че карат мега яки М-пауъри с по 200 коня и ти с твоето комби да ги направиш смешни. Предполагам си заслужава само да им гледаш физиономиите, но не бих си взел такова комби.

Ежедневен то.. тоя разход не е за всеки...

Чефо, ей го - чети:

https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=1726&p=1495595007

На английски е, ама имайки предвид къде си - едва ли ще ти е проблем :)

Чел съм го това преди. Тоя пич много лошо и сипа пресолена манджичка :D

Ами не е като тя да не беше сложила едно прекалено голямо тиганче и да чака да лови едри шарани. Щото някак тъпо "искам мъж с дебел портфейл - къде да го търся" някак точно такъв отговор предполагаше :)

Абе и за мен си е такова...и мани, ами когато взимах пасата бях на косъм да взема и един комби вариант, понеже точно тогава ми трябваше много място за товарене, но пък като разгледах и "некомбито", установих че и в него влизат бая неща. Щом на задната седалка успях да натоваря сам една нова пералня и си влезе без усилия през задната врата...

Такова да, но не и с 400 коня двигател - щото това нито е риба нито е рак... Друго си е Z4M или друга спортна кола, която тези коне знае какво да ги прави и ще го прави далече по-добре... Въпреки че SUV-то на Infiniti и то е там някъде откъм коне (390 коня FX50-то)

Ще разсъждавам над тоя фундаментален въпрос докато си хапвам филе елена и смуча стеличка :-D

Едит : така не съм изгарял през живота си

Минава ми през главата, че тия идиоти от Микромек, които са измислиси интерфейса на Боза 8, трябва да бъдат подложени на зверски мъчения в стил стредновековната Инквизиция, белким след това им дойде акъла в кухите манерки. :lol:

Минава ми през главата, че тия идиоти от Микромек, които са измислиси интерфейса на Боза 8, трябва да бъдат подложени на зверски мъчения в стил стредновековната Инквизиция, белким след това им дойде акъла в кухите манерки. :lol:

Ама ти искаш да оживеят след това ли?

Пешо, добър вело-багажник за кола, за задно монтиране, не на покрива. За 2 коолота.

Ся ще те отнесат за разхода. Недей подклажда огъня.

Btw Z4M e тотално безмислена кола. Малък багажник, леко тясна, доста нервно шаси - късо междуосие - за неопитни водачи ако е с изключени системи.

Но като абсолютна скорост на пистата е много силна - справка 6, 8, 12 и 24 часовите състезателни серии където участва.

Мен RS4 ме кефи, а комби изглежда добре, но ако имах толкова пари за спортен автомобил, бих си взел нещо друго.
Примерно един Nissan 350Z 3,5 Roadster.

Злобил-е почти напълно съм съгласен.

Нисан 350 е японското алфаромео. Много добър външен вид, много добра цена, ама някак не ни бегачка, нито луксозна ГТ кола... Определено е приятна кола, но е много далече от Rs4 което и да е поколение.

Нисан 350 е японското алфаромео. Много добър външен вид, много добра цена, ама някак не ни бегачка, нито луксозна ГТ кола... Определено е приятна кола, но е много далече от Rs4 което и да е поколение.

И аз съм горе-долу на това мнение...Карах веднъж на Калояново с едно Nismo (това долу) - да, по-бързо от мен беше, предвид двойните му коне, но спрямо всички останали дето бяха на пистата, не ми направи кой знае какво впечатление. Иначе на дизайн ми допада...е, не 10 от 10, но определено са го докарали.

9271ac746afa4da3.jpg 5a8e9a64e2d89566.jpg

те са хубави коли спор няма

въпросът е че рс-а съчетава доста качества в себе си включително лукс, нещо с което "спортните" коли в тоя ценови диапазон и тия години в които рс4 б5 е актуално не могат да се похвалят.

да не забравяме и куатро системата на ауди....

Кураци, тема за автомобили нямате ли си?

Ред. Нека ми е зле с мастиката и таратора с орехи на терасата.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...