Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Знаеш мнението ми за "деснячките"....  :thumbsdown:

Макар че пловдивската оранжевата на К2 я обърнаха , беше с десен волан.... 

Абе кво ти пука. Виж за ква икономия става въпрос тука. Пък и английската е по-яка като цяло. И като интериор и като екстериор.

Икономията е спорна.... 10 000 паунда са 25 000лв , обръщането на РС4 е минимум 5 бона да не кажа и повече...... 

А и съм още далече от момента в който ще имам излишни 30К да инвестирам в кола която да карам събота и неделя..... 

Казвам инвестиция щото противно на всяка логика тия рс4-ки Б5 модел стават все по скъпи всяка година

Чефо, влез в първата аптека и си поискай някакво спрейче или крем за след изгаряния...там поне лекарствените продукти са безбожно евтини.

Има шанс да стане защото това все пак не е лекарствен продукт, но за един обикновен Zovirax там ми поискаха рецепта. Щото било антивирусен препарат. Викам на моя приятел - ок айде да идем при лекар да ми даде, той вика - приготви си между $150 и $500 и се настрой да чакаш 3-4 часа минимум. Още ли държиш да ходим? :)

П.П. А дефламолът наистина прави чудеса при тежки изгаряния. :thumbsup:

Дефламола е мазнина основно. И с олио да се намаже пак ще му олекне. То и в киселото мляко има мазнина. Но все си мисля че крем против изгаряне ще има най-добър ефект и ако е с пръскалка ще му е по-лесно да се намаже на по-труднодостъпните места.

Икономията е спорна.... 10 000 паунда са 25 000лв , обръщането на РС4 е минимум 5 бона да не кажа и повече...... 

А и съм още далече от момента в който ще имам излишни 30К да инвестирам в кола която да карам събота и неделя..... 

Казвам инвестиция щото противно на всяка логика тия рс4-ки Б5 модел стават все по скъпи всяка година

Точно защото е за събота и неделя само, може да си я караш и с десния волан без проблем. :) Тва определено не е ежедневна кола.

10 000 паунда са под 23 000лв. И тва ти е цената без договорка. Ако се договориш, може да ти бутнат още и ей ти го обръщането. Докарването ти е 1200лв.

А за състоянието няма как да не се съгласиш с мен. Виж Английската, виж тая другата от ИТ. Все едно зайци са гледали вътре.

:)

ОФф що си пуснах мухата да си купувам барабани много съм зле ся няма да мога да изтрая до втората заплата :D Пък може и другия месец да се напъна да ги поръчам :D 

ОФф що си пуснах мухата да си купувам барабани много съм зле ся няма да мога да изтрая до втората заплата :D Пък може и другия месец да се напъна да ги поръчам :D

Не ми стана ясно барабанист ли ще ставаш или ще сменяш задните спирачки. :P

@Дедо, под изгаряния имах предвид битови такива...нямах предвид той да се маже с дефламол като е изгорял на слънце. А дефламолът за разлика от олиото има и успокояващи (обезболяващи) съставки - лично съм се уверил след неколкократно ползване.

Мааааааахниииииииииииииииииииииииии празните редовееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

ББББАААААААААААААНННННННННННННННННННННННННННННННННННННННННННННННННННННННННННННННННННН..............................!  :punk

Днеска у фитнеса имаше една Рускиня , незнам от къде се беше появила ама  беше уникална , мисля да и предложа брак. 

да не забравя - плочки , цици , задник.... всичко .... ужас направо..... 

Рускиня във фитнес в БГ означава:

1. Търси си някой, който да я издържа перманентно. Любов - невъзможна, защото не спира да търси по-добро до 32-33 годишна възраст.

2. Намерила си е някой, който да я издържа перманентно. Ако можеш да се справиш по-добре - ще се прехвърли при теб.

Рускините в БГ са малко като Английските коли. Хубави, запазени и достъпни, но нещо не е както трябва в цялата история.

Освен това. хората те заглеждат по улицата, докато не видят, че е с десен волан. Тогава се държат все едно без пари си я взел.

Верно, ще си те кара от точка А до точка бе, но ще чувстваш, че е без желание.

Сотбисе, батко, няма нищо общо нито с трансформърс, нито с годзила, нито с батълшит. Във филма има фън (но е малко), има чудовища, роботи, негър, японка и пипала. Wait, what?

BTW, ако искаш, ела го гледай с мен и чистача у фторник (другия). 

Утре шъ въра с едни познати да го гледам. Ако силно ме вЧипИтли, може и да дойда с вас.

Точно защото е за събота и неделя само, може да си я караш и с десния волан без проблем. :) Тва определено не е ежедневна кола.

10 000 паунда са под 23 000лв. И тва ти е цената без договорка. Ако се договориш, може да ти бутнат още и ей ти го обръщането. Докарването ти е 1200лв.

А за състоянието няма как да не се съгласиш с мен. Виж Английската, виж тая другата от ИТ. Все едно зайци са гледали вътре.

вуксе а.к.а. воксе а.к.а. ууксе а.к.а. уоксе, не всички са милионери като теб да си купуват всеки ден нови коли за по 30-40к и да ги сменят през два денЯ. Ние - простосмъртните не може да си го позволим това! :moon:

Rs4 за съботно-неделна кола?!

Ще повърна. Какво ще карам през седмицата? Нисан Микра?

Защо тия англичанки рецептата за мен е друга, не обръщане на волана.

И WTF Иван, report-ни ги. Няма ли си тема за коли.

А за кремовете да не говорим...

Е стига вече де...този път, а и напоследък - изобщо не е давал повод за бъзици, така че не го затапвайте до откат и по всяко време. :thumbsdown:

П.П. Откога не съм ял крем-карамел....сигурно стават поне 2-3 години.... :Drool:

Rs4 за съботно-неделна кола?! Ще повърна.....

И що - точно в неделя са гонките на митницата. :bgrin:

1. Търси си някой, който да я издържа перманентно. Любов - невъзможна, защото не спира да търси по-добро до 32-33 годишна възраст.

2. Намерила си е някой, който да я издържа перманентно. Ако можеш да се справиш по-добре - ще се прехвърли при теб.

Рускините в БГ са малко като Английските коли. Хубави, запазени и достъпни, но нещо не е както трябва в цялата история.

Освен това. хората те заглеждат по улицата, докато не видят, че е с десен волан. Тогава се държат все едно без пари си я взел.

Има и свестни рускини...  Че повечето ни родни...девойки да не би да са по-различни - или си търсят, или са си намерили някой, който да ги издържа!

То аз си търся накоЯ, която да ме издържа...не виждам нищо странно. Освен ако някой с ръка на сърцето не излезе пред строя и каже, че му се бачка цЕл живот. Няма такъв момент :D. Работата е най-големия бич на човечествето и колкото по-бързо почнат да падат кинти с бичене на айляк, толкова по-скоро ще започна здравословния живот и ще живея дълго като Йода.

Има и свестни рускини...  Че повечето ни родни...девойки да не би да са по-различни - или си търсят, или са си намерили някой, който да ги издържа!

Не съм виждал. Процента при родните девойки е по-нисък.

Е стига вече де...този път, а и напоследък - изобщо не е давал повод за бъзици, така че не го затапвайте до откат и по всяко време. :thumbsdown:

Благодаря ти, че се застъпваш, но "затапват"? Стига де...

Благодаря ти, че се застъпваш, но "затапват"? Стига де...

Има, има... :)

Лично мое впечатление - в последните години доста от милите ни родни девойки яко са изпростяли и повечето стават само за магистралата. Всъщност, грешка, онези на магистралата поне вземат пари, а не го правят за чаша водка, или за едно "здрасти", да речем...  Което в никакъв случай не оправдава "магистралките", разбира се... Защото и едните,  и другите са просто...плява...

То аз си търся накоЯ, която да ме издържа...не виждам нищо странно. Освен ако някой с ръка на сърцето не излезе пред строя и каже, че му се бачка цЕл живот. Няма такъв момент :D. Работата е най-големия бич на човечествето и колкото по-бързо почнат да падат кинти с бичене на айляк, толкова по-скоро ще започна здравословния живот и ще живея дълго като Йода.

А дано ама надали :)

Такива са ти таргет групите, които наблюдаваш. Все едно някоя девойка да изръси че всичко мъжко единствено търси какво да изчука и какво да изпие и нищо друго не го интересува (имам познати - жените им ги издържат общо взето и честно казано не проумявам какво намират в тях ама това е). Айде моля моля. Щото после се стига да уточнението - ааа мани го тоя много смотан, няма плочки, не кара порше или поне мерцедес. После се оказва че търсят добре сложен и интелигентен милионер, което ми напомня за вица за онази дето се жалваше и пича подробно обясни как тя му предлага неизгодна сделка и ако иска може да я вземе на лизинг за няколко години при това положение и после да я разкара. Ако не се сещаш ще ти го пусна в другата тема

Такива са ти таргет групите, които наблюдаваш. Все едно някоя девойка да изръси че всичко мъжко единствено търси какво да изчука и какво да изпие и нищо друго не го интересува (имам познати - жените им ги издържат общо взето и честно казано не проумявам какво намират в тях ама това е). Айде моля моля. Щото после се стига да уточнението - ааа мани го тоя много смотан, няма плочки, не кара порше или поне мерцедес. После се оказва че търсят добре сложен и интелигентен милионер, което ми напомня за вица за онази дето се жалваше и пича подробно обясни как тя му предлага неизгодна сделка и ако иска може да я вземе на лизинг за няколко години при това положение и после да я разкара. Ако не се сещаш ще ти го пусна в другата тема

Точно... А, онзи виц е супер! Аз пък се сетих за друг, малко черен хумор, но много показателен.

"Как жена нарича дебелия си съпруг:

Ако е беден - дебела свиня.

Ако е богат - мечо."  

Дам, не е хубаво да се обобщава, но доста от девойките наистина са пожар, и то говоря за 13-14-15 годишни... Едно време на ластик играехме на тези години, доста от сегашните девойки са с по няколко аборта преди да навършат 17.  Ами, за мен това не е нормално.  И после какво да се очаква от тях, че няма да са меркантилни ли?! 

Пак не си разбрал какво съм написал.

е стига бе , аз с тва телце изваяно с часове във фитнеса и силикон за 5К си помислих че е трудеща се студентка от Новосибирск....  :lol:

Точно десният волан изобщо не го обсъждаме като оферта освен ако не живея в Англия.... 

Осъзнаваш ли колко е абсурдно да имаш кола която е нещо като връх на автомобилостроенето и в същото време да я караш с грешен волан..... заеби пич трябва да съм малоумен. За ежедневка също е екстра , именно и това и е предназначението евридей комби 400к.с. ..... мен ще ми е жал обаче да я карам постоянно.

Пък и в крайна сметка само точим лиги..... 

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...