Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Мазане с ракия при изгаряне?! Това "лекарство" го видях в действие по време на един от ежегодните ни вело-походи! Резултатите бяха катастрофални, не мога да разбера как някой може подобно малоумие да си го причини това доброволно!?

Най-простото и универсално средство откак се помня е мазане с кисело мляко. Много преди да се появят всякакви видове SPF 2983746218376 хората ползваха този простичък метод. Стефче, ти къде се опържи бре, батьовата? И що не си си купил кремче? Ангел ще те консултира надълго и нашироко.  :laughing:

Принципно няма никакво желание да се занимава с тебе. Престани да го споменаваш "остроумно" и после да се правиш на "жертва". Има и игнор опции и т.н. Много варианти. 

Какво да говорим, Памене, какво да говорим... Случаят отдавна минал и заминал, но не съм аз тролът, който го връща с единствена цел да провокира и дразни. Системно и целенасочено по всякакъв начин. И отгоре на всичко го играе жертва! Е те това е върхът просто...

ок. дали пък да не почна наистина да те троля целенасочено и систематично, щом толкова ти се иска.

за разлика от теб аз отдавна съм спрял с преките характеристики и обидите, а и те бях помолил за същото.

не ти отговарям в онази тема, хем за да ти е по-трудно да го проследиш, хем за да не му разводнявам темата на новоизпечения алфист.

и не, не съм саркастичен, само съм заобиколен от тънкообидни темерути.

Най-простото и универсално средство откак се помня е мазане с кисело мляко. ...

Освен киселото мляко корите от краставица също помагат.

Абе що го карате човекът да си търси краставици и кисело мляко, че и да се омаже с тях, след като е по-добре да си спретне един таратор в тия жеги....а и ракията мисля, че й е намерил правилното приложение, щото тя си е най-вече за вътрешно ползване.

Чефо, влез в първата аптека и си поискай някакво спрейче или крем за след изгаряния...там поне лекарствените продукти са безбожно евтини.

П.П. А дефламолът наистина прави чудеса при тежки изгаряния. :thumbsup:

Абе що го карате човекът да си търси краставици и кисело мляко, че и да се омаже с тях, след като е по-добре да си спретне един таратор в тия жеги....а и ракията мисля, че й е намерил правилното приложение, щото тя си е най-вече за вътрешно ползване.

Чефо, влез в първата аптека и си поискай някакво спрейче или крем за след изгаряния...там поне лекарствените продукти са безбожно евтини.

П.П. А дефламолът наистина прави чудеса при тежки изгаряния. :thumbsup:

Защо, ако няма друго, киселото мляко наистина си е класика, гадно е омазването, наистина, но поне помага. Иначе идеята ти за таратор и вътрешното използване на ракията е супер, наистина, дано не направи грешката да се намаже с ракията, защото хем ще я похаби, а и може да си докара по-големи ядове... На него му трябва спешно охлаждане, не да се загрява. По същата причина едва ли точно в момента да пие ракия е добро решение. Не знам, поне на мен не ми изглежда добре, ако човек е прегрял, боли го и е с треска, да пие ракия, да я остави за след няколко дена, когато вече ще е шен... Така де, едва ли ще усети удоволствието от пиенето... :grin:

Между другото, хомеопатичните също са добър вариант сега, евтини са и действат бързо, на една колежка за малко й се размина операцията, много бързо се възстанови след тях, а изгарянето на ръката й бе брутално.

Apis 15 CH u Belladonna 15 CH- редуват се по 5 гранули през 4 часа.

Той е в Хамерика тия не са ли български на Актавис или някоя друга българска ? 

"Дефламол"-ът е български, но "Пантенол"-ът е немско производство, така че има шанс и в Америка да го има, още повече, че е много известно и ефикасно лекарство срещу изгаряне.

@avelina, ако обичаш оправи си подписа така, че да спази 100-те пиксела по височина. Лично на мен не ми пречи откакто в новата версия на форума има опцията да скривам подписи, но се получи рапорт за твоя подпис.

За да няма чуденки - аз бях! :banned:  :rulez:

Три секунди преди да ти излезе поста, форумът вече знаеше :lol:  

@avelina, ако обичаш оправи си подписа така, че да спази 100-те пиксела по височина. Лично на мен не ми пречи откакто в новата версия на форума има опцията да скривам подписи, но се получи рапорт за твоя подпис.

Done!!!  :))

Мааааааахниииииииииииииииииииииииии празните редовееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

Днеска у фитнеса имаше една Рускиня , незнам от къде се беше появила ама  беше уникална , мисля да и предложа брак. 

да не забравя - плочки , цици , задник.... всичко .... ужас направо..... 

Мааааааахниииииииииииииииииииииииии празните редовееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

Сори, не става, ако искаш, влез и ми ги коригирай ти, или кажи, как се прави... :shy: :unhappy:

И по-спокойно карай, бре...  :grin:

Сори, не става, ако искаш, влез и ми ги коригирай ти, или кажи, как се прави... :shy: :unhappy:

Спокойно. Той си пада малко трол, но иначе е добро и възпитано момче. :moon:

Психаре, относно Годзила вс. Волтрон. Филмът бие повече на Трансформърс и Батълшит или на Деня на независимостта? И има ли смешни моменти?

Като цяло това ще бъде лентата, от която ще се реши дали повече ще ходя на кино до края на годината. Имам големи очаквания, смятам да ги притъпя, че да не остана разочарован.

И аз бих го направил, но имам някакъв бъг или в браузера, или в опциите за модериране, защото от новата версия насам не мога да редактирам подписи...по-скоро мога да ги редактирам без форумът да ми запазва редакциите. Мисля, че така подписът ти е добре, така че не се мъчи да го дооправяш, а Иван спокойно може да го скрие и да не го гледа след като и така го дразни (както аз съм направил с неговия подпис).

Тоя филм,ако тука е на английски ще ида да го гледам,но силно ме съмнява.Нарочно ще си го дублират на немски :( 

Сотбисе, батко, няма нищо общо нито с трансформърс, нито с годзила, нито с батълшит. Във филма има фън (но е малко), има чудовища, роботи, негър, японка и пипала. Wait, what?

BTW, ако искаш, ела го гледай с мен и чистача у фторник (другия). 

Минава ми през главата, че по света има доста откачалки с много пари, които явно няма какво да правят и купуват всякакви щуротии, с идеята че така инвестират.....или пък просто го правят от скука...или пък най-вече се правят на интересни.

Преди време ако си спомняте бяхме дискутирали едни "картини" като тази долу, които са били продадени за десетки милиони долари...

18550820131328491441.JPG

Хубаво, това отгоре поне се нарича "картина". Но не мога да разбера как например някой може да плати 3 350 000 долара за една снимка в супермаркет. :online2long:

expensive06.jpg

.....или пък 4 350 000 долара за друга снимка, която дори била обработена с фотошоп... :wacko:

expensive01.jpg

Три секунди преди да ти излезе поста, форумът вече знаеше :lol:

"Не всички! — каза Финдли."   :grin:

И аз бих го направил, но имам някакъв бъг или в браузера, или в опциите за модериране, защото от новата версия насам не мога да редактирам подписи...по-скоро мога да ги редактирам без форумът да ми запазва редакциите. Мисля, че така подписът ти е добре, така че не се мъчи да го дооправяш, а Иван спокойно може да го скрие и да не го гледа след като и така го дразни (както аз съм направил с неговия подпис).

Благодаря!!! :))

P.S. Наистина не можах да се оправя с опциите, или и при мен има бъг, не знам...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...