w00x Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Ред. Коньоебец! Да не страдаш от синдрома на Турет бе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Не, сетих се за "Саут парк"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Един приятел станал случаен свидетел на разговор между две жени: -Мъжът ми напоследък не иска да ме е*е -Що ? - Ми имал 200 кила вино и не му се занимавало с глупости..... смях се към 20 минути..... бахти играча Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Относно коремната керамика - не е зле, но не е за всеки. Това да ядеш под график, да изключиш от менюто всичко пържено, тестено, сладко, мазно и какво ли още не, да тичаш всеки ден, да правиш 1000 упражнения само за корем - не, мерси, не е за мен. Отдавна съм се отказал от плочките. Един плосък корем ми стига и да не се гърча като Боско Рафаилович* като седна. И лично ми мнение, че добре оформени гърди е по-добре отколкото добре оформен корем! * Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 И лично ми мнение, че добре оформени гърди е по-добре отколкото добре оформен корем! Подкрепям! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Пратиха ми един код за намаления от емаг (www.emag.bg) и тъй като няма да мога да се възползвам от него, го слагам тук, ако някой реши да спести 100 лева или да икономиса 30% от дадена стока. Аз го използвах да си купя една машинка за подстригване. И без това смятах да си взимам от Техномаркет за 65лв някаква. От тук взех такава за 130лв, като платих 69лв за нея. Имаше намаление на 98лв и с кода спестих още 30лв. Благодаря ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Гадине, дай линк за някой циреен клип, да разведрим малко Цъ. Сега съм се вманиачил на тема подкожни, вътрешни и кръвни паразити. Ама пък ако ти се иска да видиш нещо наистина епохално... Копах лук...По едно време се подпрях на копача, и.... Ред. Коньоебец! Мотика, бее... Илитерат такъв! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Или по родопски мотка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Копач, смотан, у наше село викаме на кирката. Щот мотиката рикошира от пръстта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Цар пъпка!Ей така се сваля половин кило мас за 2 минути Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Копач, смотан, у наше село викаме на кирката. Щот мотиката рикошира от пръстта... У ваше село сте мноо смотани ве, смотан! Да копате лука с кирки..., Егати! А картофите сигурно ги садите със сонди, като преди тва пускате по шашка тротил в дупката, та да можете да ги вадите после, нали? Ей така се сваля половин кило мас за 2 минути Така, де! Хората са му намерили чалъма, а наш Ваньо се трепе да търчи като изоглавен, яде кокошки и на всичкото отгоре се депресира после... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Галине, изтъпяваш. Написал съм, че мотиката отскача, трябва ли да обяснявам, че земята е спечена? Хайде сега, сам се плесни зад врата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 А колко зле тряа да си че да ти стане такъв цирей О.о Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Изгорял съм на мастия...и боли и боли и няма ни ракия, нито кисело мляко да се намаже човек. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Какво значи да си изгорял на мастия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Тва е нещо, дет само Стефчо го може Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Какво значи да си изгорял на мастия? Така, че се треса целия и не знам топло ли ми е или студено Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Термин на деня: "Юридически фетишизъм" Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Така, че се треса целия и не знам топло ли ми е или студено В аптеките има много хубави работи точно за такива изгаряния, и аз бях изгорял един път така и ми дадоха някакъв спрей с който като се напръсках след 10 мин бях все едно не ме е докосвало слънце (поне на усещане де, иначе пак си бях огнено червен) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Panthenol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Нееее, това не е истина...Щракам си аз каналите и стигайки до тв7 попадам на...о, чудо....пардон...о, ужас - титанът-разказвач на вицове Къци Вапцаров, води отново "Колелото на късмета" и на всичкото отгоре хващам момент, когато току що на кръстословицата отварят една дума и чувам репликата "Да, това е групата Аеросмит, които много обичат да си похапват аеро-шоколад". Аз се отказвам - определено втори път няма да го преживея това мъчение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Хахахахаха. Да не е било някакво повторение на предишните "сезони"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Хахахахаха. Да не е било някакво повторение на предишните "сезони"? Не, нови са http://tv7.bg/dobro-utro/news/9782034.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 К'во против Къци?! Да не мислите, че е лесно да си толкова анти-смешен?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 В аптеките има много хубави работи точно за такива изгаряния, и аз бях изгорял един път така и ми дадоха някакъв спрей с който като се напръсках след 10 мин бях все едно не ме е докосвало слънце (поне на усещане де, иначе пак си бях огнено червен) Panthenol. и аз точно "Пантенол" мислех да ти препоръчам, не тръгвам никъде на почивка без него. Изгорял съм на мастия...и боли и боли и няма ни ракия, нито кисело мляко да се намаже човек. :( Чефо, освен "Пантенол", бих ти препоръчала и добрия стар "Дефламол", но там, където си, едва ли го има... Иначе в домашни условия може да пробваш да мажеш често засегнатите места с марля, потопена в разтвор от вода и сода бикарбонат, също много помага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.