Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Един приятел станал случаен свидетел на разговор между две жени:

-Мъжът ми напоследък не иска да ме е*е

-Що ? 

- Ми имал 200 кила вино и не му се занимавало с глупости.....

смях се към 20 минути..... 

бахти играча

Относно коремната керамика - не е зле, но не е за всеки. Това да ядеш под график, да изключиш от менюто всичко пържено, тестено, сладко, мазно и какво ли още не, да тичаш всеки ден, да правиш 1000 упражнения само за корем - не, мерси, не е за мен. Отдавна съм се отказал от плочките. Един плосък корем ми стига и да не се гърча като Боско Рафаилович* като седна. И лично ми мнение, че добре оформени гърди е по-добре отколкото добре оформен корем!

*e940d7314.jpg

:moon:

Пратиха ми един код за намаления от емаг (www.emag.bg) и тъй като няма да мога да се възползвам от него, го слагам тук, ако някой реши да спести 100 лева или да икономиса 30% от дадена стока. :)

Аз го използвах да си купя една машинка за подстригване. И без това смятах да си взимам от Техномаркет за 65лв някаква. От тук взех такава за 130лв, като платих 69лв за нея. Имаше намаление на 98лв и с кода спестих още 30лв.

Благодаря ти. :)

Гадине, дай линк за някой циреен клип, да разведрим малко :P

Цъ. Сега съм се вманиачил на тема подкожни, вътрешни и кръвни паразити.

Ама пък ако ти се иска да видиш нещо наистина епохално...

Копах лук...По едно време се подпрях на копача, и....

Ред. Коньоебец!

Мотика, бее... Илитерат такъв!

Копач, смотан, у наше село викаме на кирката. Щот мотиката рикошира от пръстта...

Копач, смотан, у наше село викаме на кирката. Щот мотиката рикошира от пръстта...

У ваше село сте мноо смотани ве, смотан!

Да копате лука с кирки..., Егати! А картофите сигурно ги садите със сонди, като преди тва пускате по шашка тротил в дупката, та да можете да ги вадите после, нали? :Facepalm:

Ей така се сваля половин кило мас за 2 минути :)

Така, де! Хората са му намерили чалъма, а наш Ваньо се трепе да търчи като изоглавен, яде кокошки и на всичкото отгоре се депресира после...

Галине, изтъпяваш. Написал съм, че мотиката отскача, трябва ли да обяснявам, че земята е спечена? Хайде сега, сам се плесни зад врата.

Така, че се треса целия и не знам топло ли ми е или студено ;)

В аптеките има много хубави работи точно за такива изгаряния, и аз бях изгорял един път така и ми дадоха някакъв спрей с който като се напръсках след 10 мин бях все едно не ме е докосвало слънце (поне на усещане де, иначе пак си бях огнено червен) :D

Нееее, това не е истина...Щракам си аз каналите и стигайки до тв7 попадам на...о, чудо....пардон...о, ужас - титанът-разказвач на вицове Къци Вапцаров, води отново "Колелото на късмета" и на всичкото отгоре хващам момент, когато току що на кръстословицата отварят една дума и чувам репликата "Да, това е групата Аеросмит, които много обичат да си похапват аеро-шоколад". :online2long: Аз се отказвам - определено втори път няма да го преживея това мъчение... :sick

В аптеките има много хубави работи точно за такива изгаряния, и аз бях изгорял един път така и ми дадоха някакъв спрей с който като се напръсках след 10 мин бях все едно не ме е докосвало слънце (поне на усещане де, иначе пак си бях огнено червен) :D

Panthenol.

и аз точно "Пантенол" мислех да ти препоръчам, не тръгвам никъде на почивка без него.

XwUWjuW9.jpeg

Изгорял съм на мастия...и боли и боли и няма ни ракия, нито кисело мляко да се намаже човек. :( :(

Чефо, освен "Пантенол", бих ти препоръчала и добрия стар "Дефламол", но там, където си, едва ли го има... Иначе в домашни условия може да пробваш  да мажеш често засегнатите места с марля, потопена в разтвор от вода и сода бикарбонат, също много помага.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...