ARPAnet Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Резултата е, че трябва да поддържаш този режим и занапред, иначе язък ти за усилията. Спреш ли с режима, доста бързо ще се върнеш към предишното си състояние. Та си помисли дали имаш желанието да го караш така. Затова и съм против всякакви жестоки диети и режими. А това за здравословният начин на живот, поне според мен има смисъл когато го разглеждаме спрямо някакви изцепки в американски стил - Живот само на бургери, пици, кока кола. Добави и редовни препивания, иначе не виждам как може да ми навредят няколко бири или 1-2 чаши вино, докато вечерям. Иначе и без режими се свалят килограми, и с пиците, и със свинските ребърца се върнах на 98 килограма, а бях станал 105 .. /това е на 193 см все пак / Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Аз съм чувал за един такъв случай с плочки и здравословен начин на живот. Като видях снимките не можах да повярвам. Дори лицето му беше променено на тоя човек.Покер играч.Начина: Личен треньор за по 100евро на ден, тренировки всеки ден, диета, индивидуален режим на хранене. Треньора навсякъде си ходел с него, всичко му се поема. За 2 години - нов човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Идеята не да си 2 години нов човек. Идеята да си цял живот човек. Аз си бях променил изцяло навиците, бях си ок. Съсипах си нервите за 2 години (наистина за глупости) заебах себе си и резулата е О (да, тва е кръг! ). Въпроса е човек да реши не инцидентно, а наистина да си промени навиците. В момента отново се храня по начина по който се хранех преди, но за да сваля без яко блъскане кг които качих за тия 2г ще ми трябват 5г. Просто е много по-лесно да поглъщаш калории, от колкото да имаш леко негативен баланс на хранителния режим. Но в момента съм щастлив. Преди бях здрав, прав... сгради без асансьори, планински преходи, 7-10км тичане не ми бяха нИкав проблем. И бях недоволен от живота си човек. Ся съм кръгъл и доволен. Не съм доволен само от т'ва, че съм кръгъл, но още не ми е кипнал чайника и не съм опрял до това да си организирам добре дните и да тренирам поне по малко през седмицата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Да ви имам проблема, честно.... Галине, между другото, аз навъглеродявам, кова, оформям, термирам. Това е процеса при мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Кратък въпрос към двамата майстори Галин и Атанас - трябва ми да пробия една 30 мм кръгла дупка в твърда и не много дебела (вероятно около 2 мм) пластмаса и възнамерявам да го направя с обикновена бормашина с променливи обороти + накрайник с диамантен прах като този долу - ще стане ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Да. Като се има предвид, че тези накрайници се ползват за бетон и фаянс..Но дупчи на ниски обороти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Дават го, че е за стъкло, така че не вярвам да го затрудни една единствена дупка в пластмаса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 За да не я стопиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Тц, алкохол не съм спирал (освен 1-вите 3 месеца от режима). Просто започвам да поставям под въпрос ваденето на плочки и цялата концепция с "изглеждането добре". Много ми се иска да съм животно, но нещо започна да ми се губи как става тоя номер. А не е като да не си продавам душата за едната идея. И за това питам. Дали цялата хамалогия със спорта и по-здравословното хранене има някакъв дългосрочен положителен ефект, освен "изглеждането добре". Ъъъъ.... Най-напред се опитай да обясниш общото между спорта с прилежащия му теракот и здравословното хранене! Щото имам жив пример пред очите как човек (активен спортист) гребец си подържа формата и освен плюскането, какво и колко му костват ония промишлени количества (четворни и петорни дози) от всякакви от всякакви добавки. Верно, че изглежда като машина, през последните три години няма състезание в което да не е в челната тройка, ама той по цял ден прави това..., пък и си знае какво го чака, когато прекрати активното спортуване И друго... Срещу метаболизма и гена си не можеш да вървиш, Ваньо, освен ако не си подплатен доста дебело (финансово) и основната ти цел в живота не е да изглеждаш именно като животно! Кратък въпрос към двамата майстори Галин и Атанас - трябва ми да пробия една 30 мм кръгла дупка в твърда и не много дебела (вероятно около 2 мм) пластмаса и възнамерявам да го направя с обикновена бормашина с променливи обороти + накрайник с диамантен прах като този долу - ще стане ли? Не, няма да стане! Ще омажеш всичко и отворът поради топенето няма да ти е по точен размер. Съветът ми е да си купиш една биметална коронка с центрово свредло (с която после можеш да пробиваш чисто метал, дърво и пластмаси) и да не се занимаваш с щуротии! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Ама всички много примерни сме станали. Аз вече на месеца веднъж я пия я не. Спрял съм алкохола пък и в диетата е забранено. Аз не пиеХ(имам предвид без повод )...от как смених континента смуча - всеки ден. Верно бирИ, тука таме уиски...ама ако И това спра, по-добре си тегля ножа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Не, няма да стане! Ще омажеш всичко и отворът поради топенето няма да ти е по точен размер. Съветът ми е да си купиш една биметална коронка с центрово свредло (с която после можеш да пробиваш чисто метал, дърво и пластмаси) и да не се занимаваш с щуротии! Късно е чадо - вече го поръчах по нета...твоят чирак Наско ме заблуди, че ще стане. Ама щом казваш, ще взема да поръчам и едно от тия дето казваш - за такова ли става въпрос? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Първо - ще стане. Второ - не съм чирак на Галин. Трето - на бавни обороти няма стапяне. Поне аз никога не съм стапял. Освен един плексиглас, ма него го врътнах на 5000+ оборота. До хиляда си е ок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Само майстор може да противоречи на чирака си - обратното е забранено. Така че след тоя пост ти си майстора...поне до следващия пост на Галин. А преди малко видях едно пак като онова, дето Галин каза, но е 2 пъти по-евтино - ако с диаманта наистина не става, да взема ли него? Само за 1 дупка ми трябва деба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Вземи го :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Ми вземи си го, след това винаги можеш да го продадеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Аз не пиеХ(имам предвид без повод )...от как смених континента смуча - всеки ден. Верно бирИ, тука таме уиски...ама ако И това спра, по-добре си тегля ножа М то май и аз ще почвам другия месец, живот и здраве като взема първата заплата Ама пък DTM на Нюрбургринг ще е лудница Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 ...отворът поради топенето няма да ти е по точен размер. ... Всъщност сега обърнах внимание конкретно на този абзац. Със сигурност онова с диамантения прах ще ми свърши работа, защото, едно че смятам да използвам минимални обороти и второ - тези 30 мм не ми трябва да са съвсем точни, тъй като над това ще има пръстен с диаметър 37 мм, така че дори и да се поразтопи с милиметър-два, няма да ме бърка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Всъщност сега обърнах внимание конкретно на този абзац. Със сигурност онова с диамантения прах ще ми свърши работа, защото, едно че смятам да използвам минимални обороти и второ - тези 30 мм не ми трябва да са съвсем точни, тъй като над това ще има пръстен с диаметър 37 мм, така че дори и да се поразтопи с милиметър-два, няма да ме бърка. Явно до сега не си пробивал с такова нещо...!? Това диаманеното изисква поне настолна бормашина. Ако използваш ръчна веселбата ще е голяма не само, че нищо няма да пробиеш, ами ще си съсипеш и материала. А всъщност аз ти говорих за ето това: Само че тридесет милиметрово. Което се монтира на ето това: Работя с такива неща от години. Мога да ти услужа с опашката и свредлото, но не съм сигурен, че имам корона на 30 мм. От 16 до 27 ги имам всичките, както и от 50 на горе. Във всеки случай, що не оставиш тия глупости с поръчките от нета и не се разходиш до Практикер, Бриколаж, Маркита... или квото там се сетиш и не си купиш само короната? Мисля, че струваше около 17 лева. П.п. Ся като се замислих и се сетих, че от този (старият) тип корони, със сигурност има в Киров - Бош на панаира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 А преди малко видях едно пак като онова, дето Галин каза, но е 2 пъти по-евтино - ако с диаманта наистина не става, да взема ли него? Само за 1 дупка ми трябва деба... Аз за такива случаи намирам майстор който да дойде с уреда, да пробием дупката, евентуално да изпием по едно питие и всички са доволни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Аз пък мисля че имам такава боркорона, но в следващите три дни отсъствам. Пламене, ако не бързаш много, потърпи докато се прибера и проверя дали в комплекта ми има тоя размер.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Гадине, дай линк за някой циреен клип, да разведрим малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 В спойлер моля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Не е до пиенето. Говоря за комплексното положение и състояние на духа и тялото. Плочките са много хубаво нещо , въпросът е че искат сериозна поддръжка. Чисто ядене , без алкохол и т.н. , на мен лично не ми понесе тоя вариянт , спорта като цяло не трябва да те затормозява , щото дойде ли тоя момент рано или късно идва и моментът в който си казваш майната му и заебаваш всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Трудно е да направиш каквото и да е нещо начин на живот, защото животът ни е толкова динамичен и непредсказуем, че обстоятелствата постоянно се променят. Примерно аз работя на график и не мога да се храня по график. Спазвам някакви правила в момента, но часовете за хранене са абсурдни. Пък дори и да работиш от 8 до 17 ч., винаги може да ти изникне нещо, което да ти попречи да ядеш това или онова, да идеш на фитнес, да бягаш всяка вечер. Волята е голямо нещо, но понякога "майната му на този начин на живот под режим" е по-голямо нещо. Аз примерно пълнея супер лесно. Ям ли нормално, качвам. Не да се тъпча, а да се храня нормално. Трябва да ям цял живот само варени неща, без сладко и хляб, за да съм слаба. До този извод съм стигнала. Спортът ме стяга, но не слабея особено. Миналата година го изпитах това. Еми да му се не знае, ако не мога да хапна понякога шоколад или филия с лютеница, ако трябва да си броя калориите и да рева, за какво да живея?! Не живея два живота, че единият да е в супер големи лишения. И не, не се оправдавам, говоря от опит. Затова трябва да има баланс. Когато усетиш, че си прекалил с качването, трябва да свалиш. И да поддържаш ниво, така че да се харесваш горе-долу. Поне за мен е така. Няма човек, който да си харесва всичко в тялото постоянно. Макар че има и такива надувки, които не си признават, че не се харесват понякога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 Копах лук...По едно време се подпрях на копача, и се заслушах в разговора на баба ми и комшията...Обсъждаха политиката, глобалните климатични промени и КРАЯ НА СВЕТА...Безценно, просто безценно.... Ред. Коньоебец! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.