Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Дали да не напиша едно програмчè специално за Ванчо да му покажа какво е туй вирус и има ли почва у нас кодирането на всички документи по компютъра ти преди да се усетиш с някоя красива парола и 3-DES алгоритъма :) И без това се заяжда с мен че съм бил слагал края на вица като заглавие във фейса :lol:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Абе лежи ти на тая кълка...

Лежа, лежа, вече петанайсетина годинки на тази кълка, проблеми нямам, и си правя ъптаймове по 2-3 месеца.

Последния ми WIN инсталиран и то на другия ми хард: един стар скрийн шот

302153_2203953891178_1281937714_n.jpg

Като пък първия, който е още работещ е от 2004 г. 

Дали да не напиша едно програмчè специално за Ванчо да му покажа какво е туй вирус и има ли почва у нас кодирането на всички документи по компютъра ти преди да се усетиш с някоя красива парола и 3-DES алгоритъма :) И без това се заяжда с мен че съм бил слагал края на вица като заглавие във фейса :lol:

Закъснял си. Има вече. Сега върлуват. Хубавото е, че с един туул се оправят всичките криптирани файлове. Лошото е, че има вариант, който криптира всеки файл по различен начин.

Лежа, лежа, вече петанайсетина годинки на тази кълка, проблеми нямам, и си правя ъптаймове по 2-3 месеца.

Последния ми WIN инсталиран и то на другия ми хард: един стар скрийн шот

Като пък първия, който е още работещ е от 2004 г. 

Safe Browsing се нарича това. :) Почни малко по-безразсъдно и гледай кво става.

Закъснял си. Има вече. Сега върлуват. Хубавото е, че с един туул се оправят всичките криптирани файлове. Лошото е, че има вариант, който криптира всеки файл по различен начин.

Да да ... ти ако не знаеш паролата ела да ги разкодираш. Пък и като съм го писал аз тоя tool ще помогне ама друг път :)

Неприятно.. сега разходки по тенекиджии, разправии със застрахователите.... Протокол имате предполагам

Просто БМВ-то е кашкавал, скоростта на удара беше макс 30км/ч.

Филтъра е здрав.

Аз вече не живея на Янко Сакъзов. На Пещерско съм ;)

Идеята е ако блъснеш пешеходец ламарините и пластмасите да поемат част от удара та евентуално да не му счупиш нищо вместо да го размажеш като муха. 

А лаптопа явно ще трябва да го нося. Като пририта жена ми...

Знам каква е идеята, за това ползвах термина кашкавал :)

Ето на този стоп не спря бабата > http://goo.gl/maps/rWzcV

А аз идвам от дясно, заради сградата точно в дясно и аз не можах да я видя по-рано, а тя си перкаше поне с 50-60.

Бяло ауди с баба ми отне предимство преди 40 мин в Кючука

Баси, така както си го написал без запетайка, при пръв прочит "схванах", че баба ти се е качила на няк'во бяло ауди и е отнела предимството на някого в Кючука... :wacko:

Карай, ще ти го оправят, ама си е играчка...

Неприятно. :( Дано ти го поемат и не се набуташ много.

Да да ... ти ако не знаеш паролата ела да ги разкодираш. Пък и като съм го писал аз тоя tool ще помогне ама друг път :)

Неприятно.. сега разходки по тенекиджии, разправии със застрахователите.... Протокол имате предполагам

Е ти няма как да я направиш неразгадаема, защото трябва да изкараш кинти, нали се сещаш? За целта, трябва да получиш пари от жертвата и да му пратиш код, който да въведе и с който код да de-crypt-неш всички файлове.

Е ти няма как да я направиш неразгадаема, защото трябва да изкараш кинти, нали се сещаш? За целта, трябва да получиш пари от жертвата и да му пратиш код, който да въведе и с който код да de-crypt-неш всички файлове.

Аз ако ще правя подобно нещо няма да искам да изкарам кинти, а единствено да го потормозя малко. И можеш да разчиташ, че всеки файл ще е с различна парола даже.

Нищо не ми минава през главата. Тва не се е случвало от времето на бобонната чума. Колежката нещо нейния я е вързал в тях, та и там горни греди....ше се смуче пак пред компа да го еВа.

Аз ако ще правя подобно нещо няма да искам да изкарам кинти, а единствено да го потормозя малко. И можеш да разчиташ, че всеки файл ще е с различна парола даже.

Не съм фитилджия... Ама тва не можеш да му го направиш....

Пффф... Оди са гръмни и изчезни безкрайно, ве :FU: :lol:

П.п. Найш кво е арно човек да си има собствен, настолен, лентов шлайф, а? :))

Знам. В безкрая съм, утре отиам да гърмя...Баси тъпия доставчик на нет имаме тука..

Има ли смисъл от здравословния начин на живот?!

Някой във форума да го практикува? За да каже?

Съвсем реално питам. Почнах да си задавам разни въпроси.

Вероятно визира псевдо-здравословния начин в града - тичане/спортуване, купуване на екологични продукти, въздържане от употреба на алкохол, непосещаване на заведения с пушене и др. подобни. В града да водиш истински здравословен начин на живот не виждам как ще стане, особено и когато трябва да ходиш на работа.

Има ли смисъл от здравословния начин на живот?!

Някой във форума да го практикува? За да каже?

Съвсем реално питам. Почнах да си задавам разни въпроси.

Брат...за 15 минути повече?...ЗАЕ*И... #YOLO :lol:

Пазиш горе-долу някакви норми, малко тренировки и стига толкова. Недей да ставаш като някои видни диетоложки, дето мязат на призраци...

Пратиха ми един код за намаления от емаг (www.emag.bg) и тъй като няма да мога да се възползвам от него, го слагам тук, ако някой реши да спести 100 лева или да икономиса 30% от дадена стока. :)

6327220n.jpg

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...