Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Да си кажа мъките, нямам смелост да ги споделя с баща ми. макар той да ме накара за това, за което в момента имам грижи.

Че не можете да ми помогнете, ми е ясно, само сте слушателите тука.

През март отидох при един адвокат, исках да придобия немско гражданство. Попълних документитетите, адвоката изпрати заявка за среща в бюрото за чужденци. Липсваха ми три документа, за последните три месеца доходи от фирма, и за знанията ми по немска история и конституция, изпит, държаш в народното училище срещу 50 лв, 300 въпроса.

Поради това, пратих на адвоката писмо за прекратяване на взаимоотношенията ни. Той твърди, че стойността на щрайта(на стойността на дадената услуга, става въпрос за гражданство), било на стойност 10.000 евро, оттам си причислява комисионна от 600 евро, 250€ е вече получил, иска разликата в рамките на една седмица, иначе ще идва при мен разсилен и тоя дръвник ще си получи парите след разпродажба на имуществото ми. Което ме ядоса, и се обърнах към адвокат, максималната сума по цялата работа е 4.000€, където при решение в моя полза адвоката вече е получил заплащането си. Адвоката, който наех, ми писа, че дръвника е имал право, било е наистина на стойност 10.000 евро. Трявба да контакрирам днес с него. Но той е алчен и иска повече. Ще се съдим в гражданският съд. Дори да спечели, нищо няма да получи от мен, ще обява частна инсолвенция.. Пари няма, само дрехи, ако иска, може да ги вземе и да си покрие исканията

Нищо особено не виждам в този нож, за да струва толкова. Единствено скъпоценните камъни и благородните метали...След малко ще кача две книжки, ножовете в които са стотици пъти по-красиви от този. И доколкото знам, не се продават, или се продават в крайно редки случаи.

Книжка 1

https://docs.google.com/file/d/0B5dfTIT4NYK9ejFWS0s2eHV1M28/edit?usp=sharing

Книжка 2

https://docs.google.com/file/d/0B5dfTIT4NYK9dzRjUHBKdjBXeDg/edit?usp=sharing

ред.3 И за мен лично това е отново олицетворение на грубия материализъм, който цени повече метала и скъпоценностите, а не красотата на изработката.

Поредният пил и карал, че и таксиджия-състезател за капак...ама чух по тв-то,че гумата всъщност се е спукала при удара, а не преди това, както са предполагали първоначално. Предлагам, вместо забрана на цигарите - забрана на алкохола (застреляйте ме сега, ама от всички страни). shoot.gif     Woot_Emoticon.gifbth_rifle.gif

---------------------------

Що, бе!? Аз съм за! Ама не за тоталната забрана за пийване, ами вместо малоумната наредба за целогодишно включени светлини, по-добре да бяха измислили наредба за задължително монтиране на Дрегер в автомобилите (както е вече в някои съвременни модели). А е засякла машинката алкохол, а чакай да ти запали колата...

Хитро, умно и най-вече..., има смисъл.

http://www.youtube.com/watch?v=iwsqFR5bh6Q

За яростно унищожаване на мозъчни клетки  :wtf:

Леле, Танасее... Три катуна коминочистачи да ти простъргват ауспуха, дано!

А, да! =>  :FU:

Що, бе!? Аз съм за! Ама не за тоталната забрана за пийване, ами вместо малоумната наредба за целогодишно включени светлини, по-добре да бяха измислили наредба за задължително монтиране на Дрегер в автомобилите (както е вече в някои съвременни модели). А е засякла машинката алкохол, а чакай да ти запали колата...

Хитро, умно и най-вече..., има смисъл.

Великаните от ВОЛВО отдавна работят по въпроса, дори мисля имат вече активен модел.

Великаните от ВОЛВО отдавна работят по въпроса, дори мисля имат вече активен модел.

Интересно как жените ще ни карат кьоркютук пияни после? Освен да има стъкло за изолиране на задната половина на автомобила за да не хваща изпаренията от седналия там

Всъщност го има доста отдавна това. Качваш се, правиш свирка на машинката, палиш и тръгваш. Ако си пил не можеш да запалиш и духаш супата.

Освен това, тия машинки съвсем не ловят спиртните изпарения, а някакви вторични продукти от разпадането на спирта в човешкия организъм.

За всички с IQ >30 има нов метод за лечение на всякакви болести. :wacko:

Кликнах на това говно и АВАСТ не бе пищял толкова от 10 години.... ПЛАМЕНЕ! Какви са тия боклуци, пак ли руски фишки, шитки и т.н.?

Аз съм българче! Не мога,

без ракия да живея.

Искам да съм като Ботев,

но да пиша не умея.

Аз съм българче свободно,

над закона аз живея.

Всичко българско и родно

ще продам, ако успея.

Аз съм българче и расна,

в дни на преход, в мътно време.

Син съм на земя прекрасна:

„Хайде да я окрадеме!”

Аз съм българче и зная -

таз земя е най-прекрасна,

Имам ли пари и връзки

в обществото ще израстна.

Аз съм българче обичам,

наште планини зелени

Във боклук да се зария –

първа радост е за мене.

Аз съм българче и силна

майка мене е родила;

Ям лекарства и ваксини -

ще живея сто години!

Не е смешно, та за туй в тая тема...

Кликнах на това говно и АВАСТ не бе пищял толкова от 10 години.... ПЛАМЕНЕ! Какви са тия боклуци, пак ли руски фишки, шитки и т.н.?

Смени си антивирусната, от колко време ти се казва...

Кликнах на това говно и АВАСТ не бе пищял толкова от 10 години....

Не си у ред...или по-скоро аваста ти не е у ред. :Facepalm:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...