Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ангеле, на теб човек и едно "здрасти" да ти каже - ще се обидиш и ще го приемеш втрътрешно...

Неколкократно сме си казвали "Здрасти", дори на живо (!!!!!!!!!!), а не помня да съм го приемал "вътрешно".

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Zlobile давай инфо какво става с новите аромати ?! Да знам дали да поръчвам Болен Лидеров :D :D :D пъпеш :) :) :)

И вземи малко се погрижи за темата ти тука и за фейс-а , че да е по-организирано и да става бързо ясно какви модели и какви аромати има! Ае че искам да те правя "млад менежер на годината" :D :D :D

сайта ще е готов до няколко дни

тоя фейсбук в шит , карат ме да плащам за да се виждат постовете което е абсурдно тъпо.

пс: меринджей ми се вижда по добре :)

Преди време хората злоупотребяваха. На страница с 500 000 харесвания, всичките 500 000 човека виждаха новите постове. Така се правеха много пари от Facebook marketing и Facebook решиха да монетизират тая история, затова сложиха ограничение за това какъв процент от хората "харесващи" страницата могат да виждат новите публикации на стената си, без да влизат специално в страницата. Ако искаш по-голям процент (на произволен принцип) - плащаш.

Затова сега - ако държиш да следиш някоя страница, трябва да си пуснеш нотификейшъните за тая страница и всеки ъпдейт по страницата излиза горе на глобусчето при твоите нотификейшъни.

Неколкократно сме си казвали "Здрасти", дори на живо (!!!!!!!!!!), а не помня да съм го приемал "вътрешно".

Е, нема такъв буквалист... :D

можеше линка да сложищ...щото така "другата тема" във форум пълен с теми ми е трудно :). Не искам да се плашункаш. Ся ще потърся снимките :D

https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=22972&page=324&&do=findComment&comment=1495593935

В моя скин на quote-a отгоре в дясно има една стрелкичка. Ама айде да не те тормозя ето ти линка :)

Ммммм.... Аню пак цвъка екскременти във вентилатора... Или пък се прави на вентилатор... Пък защо не и на екскремента пресичащ аксиално траекторията, описвана от лопатките на вентилатора... Както и да е - Нищо ново :unsure:

П.п. Танасе, два катуна ромски коминочистачи да ти протриват ауспуха, дано!

http://www.youtube.com/watch?v=TPdHMWVJoS8

12 евро за какъв период?

няма период докато свършат парите/бюджета

свършват за ден и наистина поста достига до 9-10к от феновете на страницата и техните приятели но цената е височка.

общо взето вадят милиарди като гледам колко "sponsored" публикации има.....

https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=22972&page=324&&do=findComment&comment=1495593935

В моя скин на quote-a отгоре в дясно има една стрелкичка. Ама айде да не те тормозя ето ти линка :)

Охооо...чедее. Пак ще си сваля Трансформъс само заради нея. :)

Ъъъъ.... Ват дъ фук?

Показа за любовна вечер ти отправя ;). Винаги съм имал някакви съмнение за вас двамата. Нищо де, то е модерно сега.

Показа за любовна вечер ти отправя ;). Винаги съм имал някакви съмнение за вас двамата. Нищо де, то е модерно сега.

То може и да е модерно, ама аз не си падам по Танас... Не, че нещо, ама е толкоз грозен, че е грозен и на тъмно, обърнат в гръб и с чувал на главата...

Изгледах клипа. Хубуу, ок...тия педали ли се разждат или ги препира тока и стават педали в последствие? Видях дърти педали, млади педали и...педал японец. Замалко да си преплюя монитора от смях. Как по дяволите изобщо може да си навреш езика в чужда мъжка Уста. Тия не са ли виждали горната снимка дето дядото я показа. Ай сиктир майна...

Ако не ти пречат, не трябва да ти пука.
Ти мани снимката дето дядото я показа. Виж ГИФ-а дето Гримджаура го е пуснал.

Тва беше завоалирано съобщение(ся мое ме баннат), че Галин ша го клатят и ша го шамаросват(демек ше го е :censored2: т и бият)...Ма вий сте...Абе неам думи. Ракия и краставица. Пък!

Забраих!

:FU:

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2137978 - Ебаси! Дано се оправят хората...

Поредният пил и карал, че и таксиджия-състезател за капак...ама чух по тв-то,че гумата всъщност се е спукала при удара, а не преди това, както са предполагали първоначално. Предлагам, вместо забрана на цигарите - забрана на алкохола (застреляйте ме сега, ама от всички страни). shoot.gif     Woot_Emoticon.gifbth_rifle.gif

---------------------------

Аз пък преди малко почти щях да получа сърдечен удар - разглеждах едни неща от колекцията си (фосилите) и точно държах и оглеждах под лупа един тежък трилобит на 400 милиона години, състоящ се от 2 части (горна и долна) с леки пукнатини тук-там...и понеже е с обла форма, какво ми се изплъзна от ръката...а аз по чист рефлекс се опитах с рязко движение да го хвана докато падаше и почти щях да успея, ама не ми достигнаха няколко милисекунди...и като го праснах и засилих допълнително, а двете части поради облата си форма като се затъркаляха  с бясна скорост и накрая се праснаха яко в една метална стойка на единия от синтезаторите ми...викам си, край - 400 000 000 години е успяло да оцелее, а аз му разказах играта за миг, да са е*а в тъпата тиква :Facepalm:. Взимам двете части, като предварително вече ги бях отписал и изненада - и двете части цели целенички и нито една от тях не се беше разцепила по протежението на някоя от пукнатините...ебаси и вкаменяването....ама съм доволен иначе де, а и бая пари бях похарчил за тия трилобити. :)

Facebook е идея по-добре от Google според лично мои наблюдения. Злоба, съветвам те вместо да си плащаш постовете си вкарай 20 лева в реклама на страницата, която да излиза от дясно. Не мога да ти гарантирам успех, но определено ще имаш по-голям impact. Пресен пример е с пускането на един онлайн магазин, който направих последно и със рекламата във  Facebook има доста голям imact, естествено не всички купуват, но така да го кажа, ROI'а (възвръщаемост на инвестицията) е порядъчен

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...