kotora Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Kotore, и ние с Наско, изпихме по 5 бири ей ся. Хубаво, че не отидохме у тях, че как щях да се прибирам, не ми е ясно. Той подхвана пеша... Малкото сервитьорче напусна. Сега има една дългокрака, пак в този възрастов диапазон, но доста по-добре, поне за моя вкус. Е вие пък сте се попикали А иначе тука гледам едно 12 годишно от това дето Стефчо го пие за 25 евро ама май са му много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Аз довечера как ще изригна, както ми е нервно... http://www.youtube.com/watch?v=JgsaBbN6CDY Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Както вече казах - Балсъмго! http://www.youtube.com/watch?v=QwhPOlIuSXM Ай, чал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Кой обича ЛУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Споко, не се газирай. Сипи си един джин с газирана вода, лимонче и малко шекер. Аз одеве си направих... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Kiss Me Where It Smells Funny http://www.youtube.com/watch?v=Adgx9wt63NY Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Просто замълчи или ми прати колет с една порция :D. На мен ми писна от пържоли и шопски(само това мога да правя за сега) :DТи па да не мислиш че аз мога? Това жена ми го сготви виж в другата тема да не копирам картинките 2 пътиЧефо, ей това видя ли го? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Ейййй, мразя го това гадно време! Тази вечер щяхме да ходим в лятното кино "Орфей" на постановката на Явор Гърдев "Почти представление". Почти отидохме... То има време до девет часа, но почти съм загубила надежда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Защо ли не се учудвам... Моля ти се, спри вече да ходиш на каквито и да са постановки или концерти, че да спрат малко тия дъждове... Поздравявам те с това тематично филмче. http://www.youtube.com/watch?v=yPCTkYoBGnY Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Да, в името на общото благо трябва да спра с културните напъни, че ще се удавим от дъжд. Все пак ще мръднем до там да попитаме какво се случва със злощастните ни билети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 GEMA FTL пълни ташаци... http://madebyevan.com/webgl-water/ https://www.youtube.com/watch?v=N-xHcvug3WI Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 В крайна сметка имаше постановка! Още не мога да повярвам. Ние тръгнахме нататък само с идеята да попитаме за кога се отлага и да презаверим билетите и заварихме сума ти хора, чакащи да влязат и да гледат. През по-голямата част от времето валя. Първите, които бяха влезли, се бяха уредили със сухи възглавнички, бяха седнали и се бяха свили под чадъри. Ние за съжаление не бяхме от първите. Изобщо не можахме да седнем. Изгледахме постановката прави в една от ложите. Но все пак си заслужаваше страданието! Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Добрютро!!! P.S. Дано не вали и днес, че не ми се плува до работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Злобиле, ето ти продължение на идеята с кукличките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 И как е продължение това? Тая поставка я има от около 10 години. Дори в магазина за лев я продават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Подробности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Те и ароматизаторите за кола не са от днес. По същия начин едва ли е имало поставки за ножове на известни личности Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Zlobile давай инфо какво става с новите аромати ?! Да знам дали да поръчвам Болен Лидеров :D пъпеш :) И вземи малко се погрижи за темата ти тука и за фейс-а , че да е по-организирано и да става бързо ясно какви модели и какви аромати има! Ае че искам да те правя "млад менежер на годината" :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Те и ароматизаторите за кола не са от днес. По същия начин едва ли е имало поставки за ножове на известни личности Страшна логика. Самоче тая поставка беше толкова известна, че съм 90% сигурен, че има патент за нея. А и поставката не е ароматизатор. След няколко дни може да ти писне да мразиш въпросния човек или да гледаш физиономията му. Тогава какво става? 30лв за нова поставка? Трябва да могат да им се сменят главите, но така или иначе това си е по-сериозна територия от ароматизатор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Ангеле, пий си хапчетата Нещо много навътре взе да поемаш всяка реплика Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Като не искате да ви тълкуват репликите не ги казвайте бе. Егати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Ангеле, на теб човек и едно "здрасти" да ти каже - ще се обидиш и ще го приемеш втрътрешно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Аньо, ко ти става, бе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Упс, излъгах те. Скоро не бях взимал та като го повдигна този въпрос одеве по пътя към къщи спрях на ликъра и взех един такъв бокс - мамка им, вдигнали са цената на $25.50! Точно двойно на това, което е при теб. За цената в България изобщо не искам да правя стравнение, че ще трябва да се гръмна. Никаква идея защо цената е двойна. Освен вас да искат всичките да ви правят спортисти с огромни такси на пиячката и цигарите . То и тука е така де...ама 25 долара за 12 бири ще дам когато слънцето изгрее от запад. :D Ти па да не мислиш че аз мога? Това жена ми го сготви Чефо, ей това видя ли го? можеше линка да сложищ...щото така "другата тема" във форум пълен с теми ми е трудно . Не искам да се плашункаш. Ся ще потърся снимките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.