Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Тва само аз ли го видях?

Сервитьорче малка сервитьорка ;) набор 93

да леко тъпо съм го написал ама така става като ми се спи :( 

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Като е супер богата - ще намерите някоя сурогатна майка да ви ги износи и хем ще имате, хем ще остане с фигура и ще се събира във фераритата където ще ти купува :)

има го и тоя момент :D

Да ти сера на линка, трябваше да натисна 5-6 пъти, за да видя какво пише. Абонаменти, печалби, ама сигурен ли си?! Полудях!

при мен не е така :D

Интернета стана егати кенефа. Тия измислени сайтове изобщо не знам кой ги чете. Ако не беше фейсбук, никой нямаше да знае за съществуването им.

и аз от там го видях. иначе чий чеп ще търся в тоя сайт :D

Добре, де. Ква е цялата врътка с тия шугави ай(сиктир)фони, дет се ги печеля кат сглупя да кликна на някой такъв линк?

Врътката е, че този, който е пуснал банера, печели кинти от теб. Дали с реклама или след като попълниш въпросник - без значение.

Е..., то твам е мноо ясно!

Ама самият механизъм какъв е и от къде пък на къде искат и телефонни номера?

Може ли някои хора да установят полов контакт с индивида, който ги е родил?! :FU:

Да се смее ли човек, да плаче ли... Я да се посмеем, че е по-здравословно :)

Е..., то твам е мноо ясно!

Ама самият механизъм какъв е и от къде пък на къде искат и телефонни номера?

Искат телефонен номер, защото реално попълваш маркетингово проучване. И като всяко маркетингово проучване, трябва да дадеш някакви реални контакти с една или друга цел.

Механизмът е, че има компании, които плащат за такива проучвания, а тия мошеници с помощта на такива промоции, попълват проучванията и получават процент от това, което получава компанията. Друг вариант е да се попълни такова проучване преди да се свали някакъв файл от някакъв сървър. Най-често с нелегално съдържание.

Kotore, и ние с Наско, изпихме по 5 бири ей ся. Хубаво, че не отидохме у тях, че как щях да се прибирам, не ми е ясно. Той подхвана пеша... :D

Малкото сервитьорче напусна. Сега има една дългокрака, пак в този възрастов диапазон, но доста по-добре, поне за моя вкус.

В смисъл природа, инфраструктура, градоустройство, пътища, манталитет, начин на живот и т.н. Че бях уикенда в тези държави и Македония си е чиста България. Скопие е отвратителен град, кич и изгъзица в едно. От друга страна Охрид ми хареса страшно много.

За Албания само негативи мога да изкажа, въпреки че не успях да видя Тирана...

И аз преди време изкарах почти месец в Охрид, и на мен страшно много ми хареса. Природата, атмосферата една приятна, хубави хора, заведенията, кипи бурен живот, и в същото време има и спокойни и красиви кътчета, на които да се любува човек, ако търси спокойствие...   :)

Кръсник, колко ви дерат вас за 12 детски бири Стела Артоа?

По-добре не питай. $24, което ще рече по $2 бутилката (детската). :devil

Печено пиленце на фурна... със страхотна хрупкава кожичка... и печени картофки около него ама така хубаво опечени, че отдолу са като карамелизирани. Оооооххх густооо :)

По-добре не питай. $24, което ще рече по $2 бутилката (детската). :devil

Бегий от тука :D :D :D. Тва са много пари, че ти по-добре да надуваш водки или уискита :D. При мен е 13 кинта и се ослушвам за по-голяма тънкана ама няма :D.

Скръндзи! :beerchug

Нали знаеш девиза на богатия - имам щото не давам :D

Печено пиленце на фурна... със страхотна хрупкава кожичка... и печени картофки около него ама така хубаво опечени, че отдолу са като карамелизирани. Оооооххх густооо :)

Просто замълчи или ми прати колет с една порция :D :D. На мен ми писна от пържоли и шопски(само това мога да правя за сега) :D :D

Бегий от тука :D :D :D.

Упс, излъгах те. Скоро не бях взимал та като го повдигна този въпрос одеве по пътя към къщи спрях на ликъра и взех един такъв бокс - мамка им, вдигнали са цената на $25.50! Точно двойно на това, което е при теб. За цената в България изобщо не искам да правя стравнение, че ще трябва да се гръмна. :devil

Сервитутката е арна, с едни тънки устнички и хубав дирник :D Галине, до де си я докарал метрото? Няя ти казвам края, щот е скапан, аз си мисля тия дни да врътна по другия път, та да видя алтернативния край ;) 

Тоя па. Което ме подсеща, че поредната боза със зомбита излезе...

Сервитутката е арна, с едни тънки устнички и хубав дирник :D Галине, до де си я докарал метрото? Няя ти казвам края, щот е скапан, аз си мисля тия дни да врътна по другия път, та да видя алтернативния край ;)

Ми до къде... Сигурно 10 пъти вече я въртя, само и само да докарам до т.н. добър завършек. Уж следвам всичките хинтове из нета, а нашият човек на края все му яде кратунката.

Ам....бали га, да ти кажа....Някъде сигурно трепеш някой... Аз още не съм се зафанал...Търся си оборудване за фотостудио..  :laughing:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...