Curunir Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Не те разбирам нещо , това някаква логическа игра ли е ? Това е RPG, само че без графика. Има си dungeon, предмети, артефакти, уникални гадини, оръжийца, магии и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Това по-долу са републиканецът-кандидат за президент Джон Маккейн и жена му, Синди. Забелязвате ли нещо странно в нея? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Ръката и шията и са на по 60 години а лицето може да мине за 30-годишно че и по-младо да го ева ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Този не е за Белия дом, а за крематориум! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Също така има супер много грим по лицето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Може и да се заблуждавам, но ми се струва, че въпросната "дама" е снабдена с адамова ябълка, което ако съм прав значи, че това е шибан траверс най-малкото. И чертите на лицето не са особено женски. Ама може и да греша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Дамата по-скоро е снабдена със светлосенки отколкото с адамова ябълка, мисля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Боли ме глава от помиярския народ, който си е заврял зурлата в задника и не се мръдва да помогне на човек в инвалидна количка да слезе от влака....Свине със свине.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Една от основните причини, поради които в петък трябва да се забрани работата на пълен работен ден: Скайп в 4:10 следобед, петък. Самоличността на другия участник в чата е скрита, за неогво и всеобщо добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Боли ме глава от помиярския народ, който си е заврял зурлата в задника и не се мръдва да помогне на човек в инвалидна количка да слезе от влака....Свине със свине.... Бездарник ли ставаш? Така ли те учихме в СС?? Следващият път не си мърдай задника и когато идва линейката отзад (понеже и други свине не го правят) - какво ти става Наско? Нима не познаваш "европейската ни действителност"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Може и да се заблуждавам, но ми се струва, че въпросната "дама" е снабдена с адамова ябълка, което ако съм прав значи, че това е шибан траверс най-малкото. И чертите на лицето не са особено женски. Ама може и да греша. А стига. Те тва е голям кеф. Много весело ми стана Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 С копчето се SASCH-ирахме Толкова неща си накупихме, че можем официално да бъдем признати за рекламни лица на марката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Чудя се как още не ми е избухнал мозъкъ 4 седмици, цели 4ри в нещо като затвор, ева го тоя технически...и тоя зюмбилев тъпа фуста Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Изпитна сесия, учене, зубкане, лудо припотяване пред изпитващия... Кой му пука нали идва 2 февруари- ша са празнуваааа Минава ми през главата, че утре имам изпит а не знам името на даскалицата при която ще се провежда той.Май поне това трябва да си преговоря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 С копчето се SASCH-ирахме Толкова неща си накупихме, че можем официално да бъдем признати за рекламни лица на марката Браво! Добър избор! Харесва ми марката като цяло, а и дрехите които имам си ме радват. Иначе ми минава през главата че резултата до момента Аз ПУ е 1:1..трябва да завърши 4:1 Стискайте палци! Мерси! И аз ще ти стискам важното е да има 3 номер в книжката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 резултата до момента Аз ПУ е 1:1..трябва да завърши 4:1 Стискайте палци! Стискаме колега! Аз пък съм още 1:0. За 4 всеки се надява, но не всеки успява хаха Кафе+кола+шоколад=експлозия Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Чудя се как още не ми е избухнал мозъкъ 4 седмици, цели 4ри в нещо като затвор, ева го тоя технически...и тоя зюмбилев тъпа фуста Познато....... 5 и 50 имам аз средно от сесийката :) Това на какво прилича...........Някой не е пропуснал да се изфука http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=533854& Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 тва май е на цар киро внука ако не се лъжа шибано циганче Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 В bt.wrzru.com,скрийншот от секцията с МП3-ките където за най-теглени от първо до осмо място са:"Пайнер хит сезон зима","Super Greece Hits","Dragana Mircovic" и ДЪ бест АлБУм оф олл-"V.A.-Супер люти кючеци" Тва ми минава през главата. Пускам и аз уинампа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 че http://ggbit.info/forum/ е доста по-жив и посещаем от нашия... но пък там средната възраст е по-ниска, сигурно е заради това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 тва май е на цар киро внука ако не се лъжашибано циганче Мда той е! Учи в старото ми даскало.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 ...но пък там средната възраст е по-ниска... ...според мен тя е около 15 год... , което се случи в последната година да кажем. Преди това не беше така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Хаха, някакъв италианец си въври и си пее някаква песничка в един филм. Та се зарових да видя какво е, щото много хубава ми се стори. Свалих си я дори, някакъв стар запис.. И се оказа химна на италианските фашисти GIOVINEZZA, GIOVINEZZA PRIMAVERA DI BELLEZZA Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonbonco Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 ...според мен тя е около 15 год... , което се случи в последната година да кажем. Преди това не беше така И 15 са и много. (Верно, преди не беше така).Тва младо поколение пусна пипала навсякъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsamta Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 ака ми се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.