AssassiN Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Да ти сера на линка, трябваше да натисна 5-6 пъти, за да видя какво пише. Абонаменти, печалби, ама сигурен ли си?! Полудях! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Интернета стана егати кенефа. Тия измислени сайтове изобщо не знам кой ги чете. Ако не беше фейсбук, никой нямаше да знае за съществуването им. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Дори аз бих ги раждал децата само и само да не си разваля формата :D Ти хубаво ще ги раждаш, ама кой ще ти ги направи е въпроса...че там дето си бая чернилки има, така че внимавай с какъв цвят ще ти е детето. Добро утро, дами и господа! Брей, веднъж да си засечем вкусовете (отчасти)...ама иначе за протокола - аз имам повече часовници от оная избелената... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Има ли някой от пловдивските софиянци за бира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Кога и къде? Тука до нас идва ли ти се? Пицария Дон Вито, че и без това трябва да вечерям... ама мога към 18:00 най-рано... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Устройва ме. Коя "Дон Вито", че не са една и две... Телефона имаш ли ми го? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Ахаха. Жоро, човек ще каже че си натискал F5 да опресни темата с някакво такова предложение, за да го хванеш Наско за бира :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Като се има предвид, че се чудех дали да ходя на протест, на бира или на курс.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Къде мога около Пловдив да отида да хвана 2-3 риби ? Някое микро язовирче ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Устройва ме. Коя "Дон Вито", че не са една и две... Телефона имаш ли ми го? Това, дето е зад спирката на ХМС. Над бл. 1Б. Знаеш ли я? На гърба на Алфа банк! Телефона ти го имам, да! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Знам я. 2 години живях там. Аз към 18-18 и нещо ще тръгна, но ще вървя пеша, че краката ми имат нужда от раздвижване след лупингите по стълбите Ред. А аз твоя го нямам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Призвънях ти. Моя е 089661**** . Като си тук, направо звънни, на мен ми трябват буквално 2-3 мин. Само ако може да седнем така, че да мога да пуша. Котора няма ли да се присъедини? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Оке, стига да намерим места. Ама ако е читаво, може и навън да седнем, даже е за предпочитане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Ще намерим. Днес е малко по-фраш, че имат 30% отстъпка... Ама ще намерим маса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Ми, дано. То и други заведения има наоколо... А и винаги можем да се заврем в мола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 нетрут, какво ти е мнението за Македония и Албания като цяло. Искам да видя дали сме на едно мнение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 нетрут, какво ти е мнението за Македония и Албания като цяло. Искам да видя дали сме на едно мнение? В какъв смисъл? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 В смисъл природа, инфраструктура, градоустройство, пътища, манталитет, начин на живот и т.н. Че бях уикенда в тези държави и Македония си е чиста България. Скопие е отвратителен град, кич и изгъзица в едно. От друга страна Охрид ми хареса страшно много. За Албания само негативи мога да изкажа, въпреки че не успях да видя Тирана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 В смисъл природа, инфраструктура, градоустройство, пътища, манталитет, начин на живот и т.н. Че бях уикенда в тези държави и Македония си е чиста България. Скопие е отвратителен град, кич и изгъзица в едно. От друга страна Охрид ми хареса страшно много. За Албания само негативи мога да изкажа, въпреки че не успях да видя Тирана... В Македония не съм ходил нито веднъж. В Албания живях един месец в края на 2005-та година. Специално за Албания мога да кажа, че доста се развиват. Колкото и да си мислим, че уж са изостанали. Построиха са и пътища и магистрали. Изобщо държавата бавно и славно си е хванала някаква посока и си я следва. Плажовете им са с пясък. Единствено в Черна гора има няколко пясъчни плажа и вече от Албания и на юг почти всичките са такива. Хърватска е само камънаци. Като цяло не съм много запознат с двете държави. Повече със Босна, Хърватска, Събрия, Унгария. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Призвънях ти. Моя е 089661**** . Като си тук, направо звънни, на мен ми трябват буквално 2-3 мин. Само ако може да седнем така, че да мога да пуша. Котора няма ли да се присъедини? Kotor-а е в Германия от поне една седмица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Хасасине тая пицария я пробвахме с едни приятели и много добра се оказа Еле с тия 30% направо се направихме на прасета с по 2-3 бири наливни Сервитьорчето си го бива Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Аве! Как, да му бера лайката, се изкарва надрисканият "хубав" завършек на миризливото Метро - Ласт лайт!? Оставих живи и двамата посрани комуняги, оставих жива да си ходи и пършивата, мутирала мечка... Ама иначе изтрепах всичко друго що шаваше по играта, саде демон дет не успях. Ама те май и не мрат, нихната верица недоклатена.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 И аз не успях да го докарам.Майната му Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Сервитьорчето си го бива Тва само аз ли го видях? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Тва само аз ли го видях? Ъхъ... П.п. Гладна кокошка, планина повдига! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.