Antares Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Същия Имам позитивно мнение за него. Не знам как се справя като политик, кмет... Май има някакви сенчести хави около него, но не знам никакви подробности.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Хм малко съм се бил объркал не са били мустанги били са последен модел камаро И другия месец ще ходим на DTM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Карай бе...мустанги, камаро, все тая...пък и те са почти еднакви на външен вид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Хм малко съм се бил объркал не са били мустанги били са последен модел камаро И другия месец ще ходим на DTM Такива с лопата да ги ринеш. S класите и 7-миците и то с най-големите мотори не могат да впечатлят дори разгонена мексиканка :D . Link to comment Share on other sites More sharing options...
blair.waldorf Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Някой може ли да ми помогне в избора на фотоапарат - нисък клас, тип сапунерка - цена около 200 лв - плюс/минус 30-40 лв. Някой, ако знае кои марки са най-силни в ниските класове? Кои магазини държат най-ниски цени - Технополис, Техномаркер, Зора и тн? Сори, че пиша тук, но не мога намеря темата Нестандартни въпроси!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Сори, че пиша тук, но не мога намеря темата Нестандартни въпроси!!! Това е защото наскоро й сменихме името - от "нестандартни" на "кратки". По-добре си пусни отделна тема в "Хардуер", тъй като предложенията не са едно и две. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Най-мразя да не ми се получи термообработката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Прегоряха пържените картофки? Кофти - трябва друго мезе да мислиш за бирата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Да гледаш ТS 1080p е като да сереш през сито с позлатени нишки - и в двата случая положението е лайняно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Wurst А продължавам да се чудя как могат да ги ядът тия белите наденички... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Някой има ли идея Галин жив ли е? Да са не е отровил, че в него има една ракия за Виден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Някой има ли идея Галин жив ли е? Да са не е отровил, че в него има една ракия за Виден... Споко, всичко е под контрол. Информиран съм. Дано по-скоро аз оживея да я взема Много благодаря за стоката и мисли кога ще идваш на гости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Минава ми през главата, че Август месец има МотоГП на Индианаполис и това ще е последния сезон от непре*баните чак толкова много хилядарки...освен това Доктора още се състезава. Ще навивам шефчето да палим да го гледаме май, май Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Чефо ме кефи Рядко позитивен човек. Я кажи закара ли фирмата в чалга бара дето го беше открил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Чефо ме кефи Рядко позитивен човек. Я кажи закара ли фирмата в чалга бара дето го беше открил? Нямам време за такива дейности . Обаче нищо не ми е позитивното, напротив. Дори съм много изнервен и паля от четвърт. Тукашната обстановка много помага и предразполага към пилене на нервите . Както казах и на Ванката. Прекалено много дрехи съм си взел. Да ми бяха казали овреме да си взема пижама и работни дрехи. Друго просто не ти трябва. Обаче за МотоГП ще се помисли наистина сериозно...няма кво да му се мисли де, всичко зависи от парата . Плюс това сам не ми се ходи като последния убитак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 CNN показа уникално видео на вчерашната самолетна катастрофа, направено от случаен минувач край летището на Сан Франциско. Видеото показва ясно зверския удар (в един момент целия нос задната част без откъснатата вече опашка на самолета се вдига доста нагоре, след което рухва на земята), причинен най-вероятно от пилотска грешка - твърде нисък подход към пистата и ниска скорост. Гледайки видеото си мисля, че това е невероятна атестация за самата машина - Боинг 777. При такъв удар на по-стари модели самолети, едва ли щеше да остане нещо здраво, а в този случай имаме само две жертви на катастрофата. На борда са пътували 291 пътници и 16 души екипаж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Добро утро, дами и господа! https://www.youtube.com/watch?v=HcXNPI-IPPM Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 При това корейски е самолета. А до момента си мислех, че корейците са като машини просто. Освен когато стане дума за пазарлък - тогава са по-зле от турците и арабите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 При това корейски е самолета. А до момента си мислех, че корейците са като машини просто. Освен когато стане дума за пазарлък - тогава са по-зле от турците и арабите... Постоянно излиза нова официална информация по случая от разследването на NTSB, току-що стана ясно, че капитана на този полет, макар и с голям стаж принципно, е имал само 43 часа полет на Боинг 777, а това е било първото му кацане на летището в Сан Франциско. Със сигурност вече се знае, че не е имало проблем с двигателите, защото дори масата очевидци (пътници в самолета) потвърждават форсирането им секунди преди първия удар на опашката на самолета в земята (най-вероятно във вълнолома точно преди началото на пистата). Задната част на самолета претърпява два ужасни удара, първия път е когато се откъсва опашката на самолета при първоначалния удар във вълнолома буквално където пистата започва от океана, а втория удар е когато носа на самолета задира в земята и от инерцията задната част се повдига серизоно във въздуха (вижда се ясно на аматьорското видео), след което се стоварва със страшна сила отново на земята. Направо е невероятно при този сценарий как се запазва целостта на машината и как има само два смъртни случая от общо 307 души на борда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 При това за единия смъртен случай има много тежки подозрения, че е предизвикан от наземните спасителни екипи Тоест, момичето е било блъснато от автомобил на спасителите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 А, жив си, начи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Че що да не съм, ве!? -------------------------------------------- Ай, изчезвайте да бачкате и да знаете, че сте мноо зле! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Бе нещо не ми се видя добре, рекох да не си опънал търнака. Ред. Гледам си справките и се чудя - кога по дяволите съм учил "Проблеми на мемоарната литература", че чак и отличен имам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 http://vipzona.bg/lifestyle/moda-krasota/13093-zhizel-biundhen-e-nai-bogatata-manekenka-v-sveta Трудно било да намериш правилната жена. Ей я на. Веднага под венчилото, без да му мисля грам :D Дори аз бих ги раждал децата само и само да не си разваля формата :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 http://vipzona.bg/lifestyle/moda-krasota/13093-zhizel-biundhen-e-nai-bogatata-manekenka-v-sveta Трудно било да намериш правилната жена. Ей я на. Веднага под венчилото, без да му мисля грам :D Дори аз бих ги раждал децата само и само да не си разваля формата :D Като е супер богата - ще намерите някоя сурогатна майка да ви ги износи и хем ще имате, хем ще остане с фигура и ще се събира във фераритата където ще ти купува Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.