Midex Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 По-скоро някой е направил глупостта да не слуша какво му казвам. Предупредих те изрично, че НИЩО, освен времето не помага. Сега си ги платил още един път в излишни, глупави манипулации. Да, но пък втори път вече няма да направя грешката да купувам евтини гумени стелки. Преди няколко страници в тая тема имахме малка дискусия с дедото, netrootbg и още някой, как гумените не стрували, а велурените/мокетните били единствените подходящи - за тях и техния начин на живот вероятно да, за мен не и ако си намеря скъпи гумени с червен кант, като тези които в момента са в колата (но нямат червен кант)...изобщо няма да се замисля какви да си купя. Задрал съм се за такива стелки понеже интериорът в колата ми не е някакъв цветен като този например, а е изцяло черен (с изключение на седалките) и по тази причина ми идва малко скучен и еднообразен, така че съм решил да вкарам малко тъмночервено тук-там.Тръгнах с тъмночервено, защото по цялото протежение на вратите и таблото, от завода са сложили един виненочервен кант, който предразполага да продължа с този цвят. Вкарах вече тая "нишка" във волана, в лоста за скоростите и в коланите, но едни стелки като тия дето се разпаднаха, съвсем ще освежат визията. Така че продължавам да се оглеждам за някакви подходящи, но вече първото нещо, дето ще направя преди да ги купя, е да ги помириша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Хахахаха Пламен ще си избира стелки за колата на мирис Тя жена ми парфюмите така ги избира Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Страшно негативно настроен съм към всякакви такива Wi-Fi истории на настолен компютър. Покажи ми ги тия адаптери. Ангеле в къщи съм с това http://jarcomputers.bg/l_bg/?m=7&i=544858 - защото при ремонта на апартамента мрежовия кабел го вкопах в пода до хола и само се връзва в рутера. Оттам нататък никакви кабели из къщи - 300мегабитов, - торенти сваляне с по 6-7 МБ, качване, в същото време игране и браузване без проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Хахахаха Пламен ще си избира стелки за колата на мирис Тя жена ми парфюмите така ги избира БЕЗ мирис! Не ми харесва в колата да мирише на каквото и да е, дори и на ароматизатор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 БЕЗ мирис! Не ми харесва в колата да мирише на каквото и да е, дори и на ароматизатор. Лигла! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Така де, що трябва непременно да ми мирише в колата на нещо си...ако чак толкова държа на разни ароматизатори, достатъчно ми е да взема да повозя Ангел например....или пък Атанас след пещерняшка експедиция...според моментното ми предпочитание за аромат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 На мен от силни аромати в кола ми става лошо. Тъй като не мога да издържам дълго по завои при агресивно шофиране (газ-спирачка), след подобно пътешествие в даден автомобил, миризмата на колата ми се запаметява в съзнанието и ми напомня за чувството на гадене. После всеки път като влезна в тази кола, веднага ми става лошо.Като шофирам нямам проблем, защото следя пътя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 На мен от силни аромати в кола ми става лошо. Тъй като не мога да издържам дълго по завои при агресивно шофиране (газ-спирачка), след подобно пътешествие в даден автомобил, миризмата на колата ми се запаметява в съзнанието и ми напомня за чувството на гадене. После всеки път като влезна в тази кола, веднага ми става лошо. Като шофирам нямам проблем, защото следя пътя. Ако желаеш, пробвай да пиеш от хомеопатичния препарат Ipeca 15 CH по 5 гранули. Доста помага, обикновено симптомите на гадене и дискомфорт при пътуване бързо изчезват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Вместо да пие препарати, по-добре да избягва да се вози при такива шофьори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Ай флюбих се в новата Ц класа Еле комбито кърти мивки и чучури. Едит:И новия superb е немам думи Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Ай флюбих се в новата Ц класа Еле комбито кърти мивки и чучури. Едит:И новия superb е немам думи CLS-a е мнооого по-як... и цената му е 6 цифрена за съжаление. Но С-то е на относително прилична цена (61к без ДДС за 4х4 версията със 170 коня двигател - то разни хонди са толкова). Комбито как можа да кажеш че ти харесва не знам - грозотия отвсякъде е. Купето е друга бира! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 CLS-a е мнооого по-як... и цената му е 5 цифрена за съжаление. Но С-то е на относително прилична цена (61к без ДДС за 4х4 версията със 170 коня двигател - то разни хонди са толкова). Комбито как можа да кажеш че ти харесва не знам - грозотия отвсякъде е. Купето е друга бира! Че те повечето коли са 5 цифрена сума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Извинявам се... 6 цифрена е на CLS-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 А даааа веее за малко да забравя , трябва да си запиша някъде ако хвана педалчето което ми е надрало колата да му счупя всичките пръстчета и ако случайно е малолетен да го т*ра и на майка му в усти!№@!@!№?!@№ дето не е възпитала сина си да не драска х♚й*ве по чуждите коли...... Няма да забравя как един приятел препсува по същия начин едно малко дете, че му се беше качило на предния капак на колата. Майка му беше на близо, ама май не чу :D. Разпаднах се от смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Аз за това НИКОГА няма да си пребоядисам колата. 3 пъти ми я задраха и натиснаха по паркинги още 1вия месец, при положение че спирам нормално. Еми не става. И още повече нямам гараж, т. е. пълно безумие е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Като гледам кратковременната буря, която се изви преди малко, само мога да ти кажа - Човек и добре да живее...и да се грижи за колата си - рано или късно го намира голямата градушка. ----------------------------------------- Ако и след 1-ви септември така спира ефирната цифрова телевизия при всяко влошаване на времето, ебаси и ефирната телевизия.... П.П. Аналоговата си върви, цифровата я няма от половин час. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Страшна работа бе тази буря, около нас всичко е наводнено, улица не се вижда... Да не говорим, че буквално откърти половината дърво, добре, че не се паркира в прозорците ни, че както сме на първия етаж, точно в нас можеше да се забие... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 За паднали дървета на кого трябва да се обадим? И горе долу колко време е нормално след това да дойдат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Достигам до заключението,че германците като нямат какво да правят с толкоз пари си взимат скъпи коли да си возят гъзовете.Днес видях поне 3 мустанг-а и нз колко С-класи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 То пък щото мустангите са много скъпи - имаш ли изобщо представа на каква цена са...щом TED от нашия форум успя да спастри за 2 броя, би трябвало да ти стане ясно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Скъпи или не в България не са чак толкова срещани.Няма какво да ги сравняваме.Тука бабите карат бмв-та кабрио в България събират стотинки за хляб Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Влак с цистерни се запалил в Канада: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2127349 - баси бедствието.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 ВСЕ ОЩЕ ИМАМ КОЛА!!! След като сцепена от вятъра акация падна и с 15 сантиметра се размина от колата. Най-много пострада пластмасата на едната дръжка - издрана е повечко. 112 - не знам кво правят, но явно нещо не успяват да предадат сигналите - обадих се към 2 и половина - до 6 никой не се появи. Наложи се да викаме неволята и сами да нарежем дървото, че да мога да си измъкна колата изпод клоните. Добре, че намерихме резачка. И както почти привършвахме, хоп минава едно Рено и един пич вътре пита какво става? Паднало ли е? И спря и дойде при нас. Взех да се чудя за кво спира и се интересува, дървото ли ще иска - а то кмета на Тракия. Излязъл да обикаля да гледа къде има поражения. Помогна да доизрежем дървото, въртя някви телефони да казва да идват да огледат - браво. Хем района около нас се оправя, хем го хващаме да обикаля в следобеда на почивен ден да си гледа какво е дереджето след бурята вместо да пие ракийка някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Т'ва Дино ли? Не много висок, гола глава? Реното беше Ван/Бус?Пича е само четвърти дан по таекуондо Беше ми треньор... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Т'ва Дино ли? Не много висок, гола глава? Реното беше Ван/Бус? Пича е само четвърти дан по таекуондо Беше ми треньор... http://svejo.net/1785937-kmetat-na-trakiya-se-otchita-pred-zhitelite-na-rayona - ей тука го има на снимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.