Grimjaur Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU Дубрутру, бичиз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Абе, откъде да поръчам едно устройство, с което настолен компютър да приема Wi-Fi интернет? Помолиха ме, ама не знам кое какво как? Коя марка си заслужава? http://animabg.com/goods/Mini_WiFi_adapter.php - Това например, добро ли е? Тая фирма малко гаражна ми идва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Имам подобно, даже леко го попреебах..Не очаквай чудеса от храброст, но върши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Задължително 150mbps да е. Освен това си вземи едно USB удължение 30см до 1м примерно. За да можеш да го хакнеш на края му и да местиш адаптерчето ако няма добър сигнал Ето примерно моето как съм го направил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Отново в цивилизацията Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Добре де хост, ама откъде да си го поръчам? Тук в София? На тея пичове им имам безкрайно доверие по принцип... Как мислите? http://iskampc.com/n-nn-tenda-w311m-wireless-150-mbps-usb-2-0.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 И тия са точни > http://www.vali.bg/?action=contacts Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Ама препоръчайте ми конкретен модел, де! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 TL-WN723N > http://www.plesio.bg/mrezhovi-karti-c-69980764/tp-link-wireless-usb-adapter-n150-tl-wn723n-p-286905.html 300мбпс ама евтинко > http://www.plesio.bg/mrezhovi-karti-c-69980764/turbo-x-wireless-usb-adapter-n300-p-291853.html или вече за дюълбанд и 300мбпс > http://www.plesio.bg/mrezhovi-karti-c-69980764/tp-link-wireless-usb-adapter-dual-band-n600-tl-wdn3200-p-291965.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Добре де хост, ама откъде да си го поръчам? Тук в София? На тея пичове им имам безкрайно доверие по принцип... Как мислите? http://iskampc.com/n-nn-tenda-w311m-wireless-150-mbps-usb-2-0.html http://jarcomputers.bg/l_bg/?m=10&i=10036 - аз в нас имам 1 тп-линк - оня с 2-те антени(300mbit) и 2 edimax-а - но те са старичkи 54mbit Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Некви хорица непрекъснато ми пращата писъмца като това: Относно: Your $980 000 Compensation We have been having a meetings for the past (6) months United Nations Office have agreed to Compensate you with sum of $980,000.00 and the fund have been arrange through MasterCard ATM which is the latest instruction from Mr. Ban Ki-moon UN Secretary GeneralTherefore be advice to contact our representative Inspector James for the deliver of your MasterCard ATM kindly forward your full deliver details to him:Email: (inspectormjames101@admin.in.th) +229 666778561 Full Name:....2 Country:.....3 Delivery Address:......4 Telephone.....5 Your Age....Thanks H.E. Mr. Jan EliassonCC: Jim Yong Kim World Bank presidentCC: Mr. Ban Ki-moon UN Secretary General Нема ли начин да е истина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Прати си данните и виж, може пък да излезе истина Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Некви хорица непрекъснато ми пращата писъмца като това: Относно: Your $980 000 Compensation Нема ли начин да е истина? Легитимно ми звучи на мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Некви хорица непрекъснато ми пращата писъмца като това: Относно: Your $980 000 Compensation Нема ли начин да е истина? Глей' сега - щом чак и Ban Ki-moon е замесен, значи може да му е има доверие...човекът изглежда сериозен на снимката, а и името му някакси автоматично навява на банки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Jackie Chan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Ама препоръчайте ми конкретен модел, де! TP-Link TL-WN722N http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WN722N С антенка, USB удължител и лепенка в комплекта, евтин, върши добра работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Имаше и едни PCI карти с антенка. Те не са ли за предпочитане пред USB-то? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 За предпочитане са. Тва USB за нищо не става. Само за отбиване на номера. Драйвери, работи. На всичкото отгоре са по 60лв хубавите. По-добре един рутер да си купя за тия пари, да се връзва към безжичната мрежа и компютъра да се връзва по кабел към рутера.Тия донгъли са за устройства като телевизори, плейъри и други, които са Wi-Fi Ready. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 За предпочитане са. Тва USB за нищо не става. Само за отбиване на номера. Драйвери, работи. На всичкото отгоре са по 60лв хубавите. ... Нищо подобно - за $20 може да си вземеш такова USB, че да ловиш нета от София в Пловдив (образно казано разбира се). Ползвам 4 бр. такива и съм изключително доволен от обхвата им. Първоначално бях взел 6 - едно излезе неработещо, на второ не му бяха запоили антената и го подарих на съфорумец ако иска да си го дооправя, но останалите 4 си работеха както трябва (на N стандарт са). ------------------------------------------------ Въпрос и от мен - вчера бях в Метро и между останалите неща, за които бях отишъл реших да взема и едни стелки за колата, че моите са малко поизтъркани. Видях едни с червен кант, дето ми се връзва с интериора и ги купих. Не ги смених веднага, а просто ги оставих в гаража извън колата. Днес отивам да изкарам колата, че имах работа, отварям вратата - мирише на гума, та се не трае (добре, че не ги сложих още вчера). Проснах ги и 4-те да се проветряват и питам - ще се измирише ли някога тая гума, има ли някакъв начин да ускоря процеса (измиване, препарат и т.н.) или просто да ги хвърлям? Някой да не е направил глупостта да си купи от Метро или другаде точно тези стелки! Още от разопаковането - силна миризма на гума...3 дена проветряване не даде резултат ; 2 дена накисване във вода с прах за пране, веро и всякакви ароматизатори - също без резултат ; финално изпиране с прах за пране на 30С и...вече има резултат - гумените стелки вече са на парченца, все едно съм изпрал картонени такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 За предпочитане са. Тва USB за нищо не става. Само за отбиване на номера. Драйвери, работи. На всичкото отгоре са по 60лв хубавите. По-добре един рутер да си купя за тия пари, да се връзва към безжичната мрежа и компютъра да се връзва по кабел към рутера. Тия донгъли са за устройства като телевизори, плейъри и други, които са Wi-Fi Ready. Ти да не мислиш, че PCI-ките тръгват без драйвери? Имам наблюдение и на двата варианта. Разликата в качеството е по-малка от разликата в цената. В крайна сметка избора зависи на какво се залага - бързо инсталиране и избор на позиция с USB донгъла или малко по-добрата връзка с PCI (или PCI-e) и монтажа в кутията. Нищо подобно - за $20 може да си вземеш такова USB, че да ловиш нета от София в Пловдив (образно казано разбира се). Ползвам 4 бр. такива и съм изключително доволен от обхвата им. Първоначално бях взел 6 - едно излезе неработещо, на второ не му бяха запоили антената и го подарих на съфорумец ако иска да си го дооправя, но останалите 4 си работеха както трябва (на N стандарт са). Да, що се отнася до USB донгълите с параболична антена - действително са с голяма "далекобойност" така да се каже. Моето сравнение касае образците с обикновена антена. Между другото на онзи адаптер проблема му е някъде другаде - смених изцяло коаксиалния кабел и възстанових въртенето по оста. Нямаше ефект. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Нищо подобно - за $20 може да си вземеш такова USB, че да ловиш нета от София в Пловдив (образно казано разбира се). Ползвам 4 бр. такива и съм изключително доволен от обхвата им. Първоначално бях взел 6 - едно излезе неработещо, на второ не му бяха запоили антената и го подарих на съфорумец ако иска да си го дооправя, но останалите 4 си работеха както трябва (на N стандарт са). Страшно негативно настроен съм към всякакви такива Wi-Fi истории на настолен компютър. Покажи ми ги тия адаптери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Няма нужда да са само за настолен - основно ги ползвам на лаптопите (моите и този на жена ми). Всичките съм ги купувал от DX, а както е известно от там сглобките са малко на късмет, но пък ако случиш читави модели - работят....моите и 4-те са различни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 DX е дяволски сайт в който съм си забранил да влизат.... thinkgeek също , мразя ги винаги си купувам някоя ненужна тъпотия ! едит: в момента ровичкам гийка....ужас Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 А... моля, моля - за thinkgeek или добро, или нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Някой да не е направил глупостта да си купи от Метро или другаде точно тези стелки! Още от разопаковането - силна миризма на гума...3 дена проветряване не даде резултат ; 2 дена накисване във вода с прах за пране, веро и всякакви ароматизатори - също без резултат ; финално изпиране с прах за пране на 30С и...вече има резултат - гумените стелки вече са на парченца, все едно съм изпрал картонени такива. По-скоро някой е направил глупостта да не слуша какво му казвам. Предупредих те изрично, че НИЩО, освен времето не помага. Сега си ги платил още един път в излишни, глупави манипулации. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.