Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Спи ми се....ама мноооого ми се спи.....май това беше за другата тема...Мрън.

Мхъм и на мен така пък ме пра и дъжд цял ден  :censored2:  Сега един горещ душ и съм като нов :) 

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Мезят ми се някои нездравословни храни като бумбарче, запечено на фурна с масълце и червен пипер :beer:

Хм защо при нас няма примерно тесто за кроасани в кутия.Отваряш,разстилаш и след тва слагаш пълнежа и печеш.Направо супер.И не струват милиони(към 1.50 евро) 

Яхния със свинско и зеленчуци, леща, картофена и бобена салата. За час и половина. Машина ли съм или какво?!

За три яденета на мен и Жоро (държа да отбележа) :)

Сега захващам и шопска салатка :)

Яхния със свинско и зеленчуци, леща, картофена и бобена салата. За час и половина. Машина ли съм или какво?!

Не е за едно ядене, а за три (държа да отбележа) :)

Не знам майна. Машина си. Аз за час и половина не мога да изям три порции Яхния със свинско и зеленчуци, леща, картофена и бобена салата.

Ама аз и не ям по чак толкова много де..

Те няма да ги ядът на един път предполагам.Сготвила е да си имат и за утре на обяд и за утре вечерта ;) 

Те няма да ги ядът на един път предполагам.Сготвила е да си имат и за утре на обяд и за утре вечерта ;)

fireflyhesitationthing.gif

За три яденета на мен и Жоро (държа да отбележа) :)

Сега захващам и шопска салатка :)

Малейййй огладнях :)

:laughing: :laughing:

дедо, тъй като аз много си падам по салатите и доста често си правя, да ти споделя какъв ми е последния бълвоч :). Макарони (ама от ония дето мязат на вратовръзка), домати, краставици, шунка или кренвирш (по избор), зехтин, сол и сос - аз съм пробвал с 2 вида и с двата стана муцка - единия е майонеза с кисело мляко, може да добавиш и чесън на прах или копър, другия сос го пробвах днес - някакъв американски от Лидл (http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-31800A03-7032C835/lidl_bg/hs.xsl/index_25283.htm - втория). Страшна страхотия става :). Даже докато го пиша тоя пост ми се прияде, та отивам да доям, че остана :)).

Мм аз си мислех да си правя с балсамико нещо 

Също може да пробваш и със соса на Heintz за салата.Макар че на мен ми е леко странен.

...

tumblr_inline_mpbf2qGURB1qz4rgp.gif

... Макарони (ама от ония дето мязат на вратовръзка)...

:confused

Направо ме утЕпа. Я дай една снимка да ги видим тия вратовръзкоподобни макарони :)

Много цветни тия макарони. Аз само тестени с цвят на тесто съм виждал. От къде се купуват тия с това приятно рае?

:confused

Направо ме утЕпа. Я дай една снимка да ги видим тия вратовръзкоподобни макарони :)

Моя грешка - тип папионка, панделка и т.н. :)

farfalle.jpg

Аз пък много обичам макарони с каквато и да е форма, майонеза, царевица, шунка и кисели краставички. Направоооооо... бомба.

Жалко, че скоро не сме правили.

Папионка.

http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%BF%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D0%B0

:heart:

Неприкрито завиждам на хора които могат да се наядът само със салата  :bowdown:

laughter.gif

А даааа веее за малко да забравя , трябва да си запиша някъде ако хвана педалчето което ми е надрало колата да му счупя всичките пръстчета и ако случайно е малолетен да го т*ра и на майка му в усти!№@!@!№?!@№ дето не е възпитала сина си да не драска х♚й*ве по чуждите коли...... 

Хубавото на макаронените изделия е, че стават невероятно вкусни и търпят всякакви вариации... Играла съм си да ги правя с всякакви зеленчуци, месо и сосове. Но последната рецепта, /понеже сме болни вкъщи всички и ми е зле, та нито имам желание, нито сили да стоя дълго изправена, камо ли да жонглирам както обикновено в кухнята/, я направих безобразно лесно - просто сварих спагети в по-малко количество вода от обикновено /и във водата добавих мазнина, да не залепнат, плюс пилешки бульон, зеленчуков, подправки по желание/ до пълното извиране на водата, махат се от котлона и докато са още горещи, сложих обилно количество настърган кашкавал, плюс резенчета филе/бекон, разбърках добре и добавих готова неподсладена сметана Bravo Crem, която се оказа много вкусна и с консистенцията на крем. Това е. Супер, особено, ако човек бърза. Вкъщи много ги харесаха и сега ме карат пак от тях да правя.

А, ей я и сметаната.

base-img-bravo-cream.jpg

дедо, тъй като аз много си падам по салатите и доста често си правя, да ти споделя какъв ми е последния бълвоч :). Макарони (ама от ония дето мязат на вратовръзка), домати, краставици, шунка или кренвирш (по избор), зехтин, сол и сос - аз съм пробвал с 2 вида и с двата стана муцка - единия е майонеза с кисело мляко, може да добавиш и чесън на прах или копър, другия сос го пробвах днес - някакъв американски от Лидл (http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-31800A03-7032C835/lidl_bg/hs.xsl/index_25283.htm - втория). Страшна страхотия става :). Даже докато го пиша тоя пост ми се прияде, та отивам да доям, че остана :)).

Шшшшшш майна, ти на това салата ли му викаш? Салата е каквото в момента хрупам - нарязана маруля с лук и малко сиренце (щото без него ми е прекалено гаден тоя тревуляк). Ти макарони, кренвирши, майонеза... това си е чиста проба манджа и то яка :)

PS: w00x, тая картинка откъде е и какво е значението ѝ?

http://www.gifday.com/wp-content/uploads/2012/01/fireflyhesitationthing.gif

Шшшшшш майна, ти на това салата ли му викаш? Салата е каквото в момента хрупам - нарязана маруля с лук и малко сиренце (щото без него ми е прекалено гаден тоя тревуляк). Ти макарони, кренвирши, майонеза... това си е чиста проба манджа и то яка :)

Шшшшш.... Ти май, малко мазохист си падаш да го ейа...

Е па мое ли да са тъпчеш с нещо, дет след два часа ти излиза от другата страна (през ауспуха, демек) във вида в който си го измуал!?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...