kotora Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Спи ми се....ама мноооого ми се спи.....май това беше за другата тема...Мрън. Мхъм и на мен така пък ме пра и дъжд цял ден Сега един горещ душ и съм като нов Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Мезят ми се някои нездравословни храни като бумбарче, запечено на фурна с масълце и червен пипер Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Хм защо при нас няма примерно тесто за кроасани в кутия.Отваряш,разстилаш и след тва слагаш пълнежа и печеш.Направо супер.И не струват милиони(към 1.50 евро) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Цедя си аз една бутилка ракия.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Яхния със свинско и зеленчуци, леща, картофена и бобена салата. За час и половина. Машина ли съм или какво?! За три яденета на мен и Жоро (държа да отбележа) Сега захващам и шопска салатка Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Яхния със свинско и зеленчуци, леща, картофена и бобена салата. За час и половина. Машина ли съм или какво?! Не е за едно ядене, а за три (държа да отбележа) Не знам майна. Машина си. Аз за час и половина не мога да изям три порции Яхния със свинско и зеленчуци, леща, картофена и бобена салата. Ама аз и не ям по чак толкова много де.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Те няма да ги ядът на един път предполагам.Сготвила е да си имат и за утре на обяд и за утре вечерта Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Те няма да ги ядът на един път предполагам.Сготвила е да си имат и за утре на обяд и за утре вечерта Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Яхния със свинско и зеленчуци, леща, картофена и бобена салата. За час и половина. Машина ли съм или какво?! За три яденета на мен и Жоро (държа да отбележа) Сега захващам и шопска салатка Малейййй огладнях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 :laughing: дедо, тъй като аз много си падам по салатите и доста често си правя, да ти споделя какъв ми е последния бълвоч . Макарони (ама от ония дето мязат на вратовръзка), домати, краставици, шунка или кренвирш (по избор), зехтин, сол и сос - аз съм пробвал с 2 вида и с двата стана муцка - единия е майонеза с кисело мляко, може да добавиш и чесън на прах или копър, другия сос го пробвах днес - някакъв американски от Лидл (http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-31800A03-7032C835/lidl_bg/hs.xsl/index_25283.htm - втория). Страшна страхотия става . Даже докато го пиша тоя пост ми се прияде, та отивам да доям, че остана . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Мм аз си мислех да си правя с балсамико нещо Също може да пробваш и със соса на Heintz за салата.Макар че на мен ми е леко странен. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 ... Макарони (ама от ония дето мязат на вратовръзка)... Направо ме утЕпа. Я дай една снимка да ги видим тия вратовръзкоподобни макарони Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Много цветни тия макарони. Аз само тестени с цвят на тесто съм виждал. От къде се купуват тия с това приятно рае? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Направо ме утЕпа. Я дай една снимка да ги видим тия вратовръзкоподобни макарони Моя грешка - тип папионка, панделка и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Абе, на мен по ми храесват от тия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Големи пикантерии тука... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Аз пък много обичам макарони с каквато и да е форма, майонеза, царевица, шунка и кисели краставички. Направоооооо... бомба. Жалко, че скоро не сме правили. Папионка. http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%BF%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D0%B0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Неприкрито завиждам на хора които могат да се наядът само със салата Те няма да ги ядът на един път предполагам.Сготвила е да си имат и за утре на обяд и за утре вечерта А даааа веее за малко да забравя , трябва да си запиша някъде ако хвана педалчето което ми е надрало колата да му счупя всичките пръстчета и ако случайно е малолетен да го т*ра и на майка му в усти!№@!@!№?!@№ дето не е възпитала сина си да не драска х♚й*ве по чуждите коли...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Малееее, аз не съм агресивен човек, но някой ако ми го направи тва на колата ...Селяни нещастни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Хубавото на макаронените изделия е, че стават невероятно вкусни и търпят всякакви вариации... Играла съм си да ги правя с всякакви зеленчуци, месо и сосове. Но последната рецепта, /понеже сме болни вкъщи всички и ми е зле, та нито имам желание, нито сили да стоя дълго изправена, камо ли да жонглирам както обикновено в кухнята/, я направих безобразно лесно - просто сварих спагети в по-малко количество вода от обикновено /и във водата добавих мазнина, да не залепнат, плюс пилешки бульон, зеленчуков, подправки по желание/ до пълното извиране на водата, махат се от котлона и докато са още горещи, сложих обилно количество настърган кашкавал, плюс резенчета филе/бекон, разбърках добре и добавих готова неподсладена сметана Bravo Crem, която се оказа много вкусна и с консистенцията на крем. Това е. Супер, особено, ако човек бърза. Вкъщи много ги харесаха и сега ме карат пак от тях да правя. А, ей я и сметаната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 дедо, тъй като аз много си падам по салатите и доста често си правя, да ти споделя какъв ми е последния бълвоч . Макарони (ама от ония дето мязат на вратовръзка), домати, краставици, шунка или кренвирш (по избор), зехтин, сол и сос - аз съм пробвал с 2 вида и с двата стана муцка - единия е майонеза с кисело мляко, може да добавиш и чесън на прах или копър, другия сос го пробвах днес - някакъв американски от Лидл (http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-31800A03-7032C835/lidl_bg/hs.xsl/index_25283.htm - втория). Страшна страхотия става . Даже докато го пиша тоя пост ми се прияде, та отивам да доям, че остана . Шшшшшш майна, ти на това салата ли му викаш? Салата е каквото в момента хрупам - нарязана маруля с лук и малко сиренце (щото без него ми е прекалено гаден тоя тревуляк). Ти макарони, кренвирши, майонеза... това си е чиста проба манджа и то яка PS: w00x, тая картинка откъде е и какво е значението ѝ? http://www.gifday.com/wp-content/uploads/2012/01/fireflyhesitationthing.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Моя грешка - тип папионка, панделка и т.н. Това определено не са макарони, а фарфалони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Шшшшшш майна, ти на това салата ли му викаш? Салата е каквото в момента хрупам - нарязана маруля с лук и малко сиренце (щото без него ми е прекалено гаден тоя тревуляк). Ти макарони, кренвирши, майонеза... това си е чиста проба манджа и то яка Шшшшш.... Ти май, малко мазохист си падаш да го ейа... Е па мое ли да са тъпчеш с нещо, дет след два часа ти излиза от другата страна (през ауспуха, демек) във вида в който си го измуал!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.