Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

http://www.ownersdirect.co.uk/italyb/IT10468.htm

Това ми минава през главата. Като гледам има голям шанс да го осъществя.

http://www.ownersdirect.co.uk/italyb/IT10977.htm - това също...

Mного евтино бе. Егати. Аз бях гледал някакви за по 30 000 на седмица с храна и персонал. :) Бяха и по-луксозни, разбира се, но не бяха 30 пъти по-луксозни.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Mного евтино бе. Егати. Аз бях гледал някакви за по 30 000 на седмица с храна и персонал. :) Бяха и по-луксозни, разбира се, но не бяха 30 пъти по-луксозни.

Евтино е, да. Излиза по малко над 100 евро на човек спането за цялата седмица.

Бяха и по-луксозни, разбира се, но не бяха 30 пъти по-луксозни.

Абе то и 'Лексус LFA' е малко по-як от 'Ферари Калифорния' например, ама не е чак толкова як колкото е разликата в цената им....а за друг вид "стоки" пък да не говорим - някои реколти на Дом Периньон струват по няколко десетки хиляди долара бутилката и сигурно е доста по-ароматно от някое подобно хубаво нашенско вино, ама чак да е няколко хиляди пъти по-ароматно, хич не ми се вярва...:)

Евтино е, да. Излиза по малко над 100 евро на човек спането за цялата седмица.

нетрут, нещо си Флюбен и загубен последно време :). Само лапсуси. Последно над 100 или под 100 евро излиза? :))

айде сега и един по-здрав!

нетрут, нещо си Флюбен и загубен последно време :). Само лапсуси. Последно над 100 или под 100 евро излиза? :))

айде сега и един по-здрав!

Ти си флюбен бе. Малко над 100 евро на човек е написал човека.

'контра-протестите' ме кефят направо - от 3ма интервюирани - 1 млад човек и 2 пенсионерки. И едната бабичка съска, че едва ли не майките, които искат повишение на детските надбавки са някакви идиотки едва ли не... Бабата ако е гледала децата си с пелени и пюрета от на баба и мазето, сега не е така... И останалите, които ги показаха от контра протеста - 90% пенсии...

Ей за това червения боклучарник го има още...  Ще я питам пак тая бабка след 5 години откъде ще си получава и малката, мизерна пенсия...

http://www.europarl.europa.eu/ep-live/bg/plenary/video?date=02-07-2013

Някой гледа ли как се излагат нашенските политици в Европа? Гледах ги 5 минути и ако гледам още 5 сигурно ще почна да се срамувам че съм българин. Да вече го пиша с малка буква, щом такива боклуци са изпратени е Европа да представляват станата ни... 

Всичко, което излезе от тях са нападки и нито едно смислено обяснение. Не може политик да говори по този начин. Може на селска разправия, дори в градинката пред кооперацията ни се спори по-интелигентно. 

Гледах ги 5 минути и ако гледам още 5 сигурно ще почна да се срамувам че съм българин. Да вече го пиша с малка буква,

То така и се пише по принцип. Единствено България е с главна буква.

Защо е с такава извивка надолу? Т.е. не е прав нито както бих очаквал от един кухненски нож да е нагоре извивката ами е наобратно? Питам като пълен лаик - направи ми впечатление, че и в другия форум доста с подобна форма имаше та ми е любопитно

Ами това просто не е кухненски нож.

Грим, продаде ли се?Много добър екземпляр, ама пусто не мога да отделя пари сега да си купя нещо подобно.

Ясно че не е кухненски нож, но питах защо е закривен по този начин. Имаше доста такива. 

PS: Нервно ми е, недонаспан съм, дразня се каквото и да погледна... то верно ме подкараха с какви ли не глупости от рано, а после като погледах нашите мили политици в европарламента и направо се довърших... ама вече изпитвам непреодолимо желание да скъсам на някого главата или да му прегриза гръкляна докато не почне да цвърка кръв като фонтанче... 

PS: Нервно ми е, недонаспан съм, дразня се каквото и да погледна... то верно ме подкараха с какви ли не глупости от рано, а после като погледах нашите мили политици в европарламента и направо се довърших... ама вече изпитвам непреодолимо желание да скъсам на някого главата или да му прегриза гръкляна докато не почне да цвърка кръв като фонтанче...

Хахахаха, дедо се е зомбирал. Идва свършека на света!  :lol:

Zombie-Santa-12.11.jpg

030414481.jpg?r=0

180лв

До толкова ли му стигна цената?

Тоя и аз го загледах, но тъй като от четири месеца очаквам да ми валидират регистрацията, просто нямаше как да участвам в надаването.

П.п. Мноо сИрьозен сайт с мноо сИрьозна администрация :Facepalm:

Помогнах в закупуването му. За една бивша форумчанка. Ножът е с такава форма, защото идеята беше да е традиционен български нож. Колегата, който го е правил, си е изпълнил задачата перфектно. Като цяло търгът събра малко над 2000лв за малките майсторчета.

Галине, прати ми ника, с който си се регистрирал, ще видя защо така.

Абе пий бе. Аз като гледам анимациите по бейби тв, се чудя тия на ква дрога са били...

Били и Бам-Бам форева ! ;)

Утре да, щото няма да шофирам. Днес само две къси кафета в една чаша тъкмо си правя и да избутам до довечера. Няма такъв тъп ден като днес. Само някакви неща за получаване от клиенти, които са казали, че ще дойдат след 17:00 и цял ден клепане.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...