DON_CHEFO Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Да си дам адреса да ми пратят 2, 3...ще си ги платя. 12 годишния е точно 36 долара с таксите. Ония ден го плащах . Верно, че Илинойс е щата където ни шият най-здраво за всичко...ама да е 30 долара 18-ката ми е трудно да го повярвам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Какви $60 бе? Моите хора в LA го взимат това за около $30 Дедо, нещо здраво и много яко си се объркал. Такава цена на пълнолетния Glenlivet е просто НЕВЪЗМОЖНА, освен ако не е менте. Минимум $60, даже ми се струва, че в Атланта (където алкохола определено е далеч по-евтин от Л.А) цената беше около $68 или нещо такова. Или се бъркаш с някоя от по-младите селекции, или става въпрос за някаква супер малограмажна бутилка, тип рекламен сувенир от три глътки. При нас цената на този еликсир е точно стотарка (без един цент). Наздраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Не ще да ми отговори гада в момента. Може и да се бъркам и да е било 60 тогава, а черното джони да е било по 20-30. Имам ясни спомени че недоволстваше колко скъп бил 15 годишния glencadam и как glenlivet-a бил хем по-евтин хем по-хубав хем бил и 18 годишен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Дедо, твоят приятел със сигурност е имал предвид 12-годишната селекция, която там върви около $30-$38 за стандартната бутилка от 750ml. При нас кожодерите взимат $50 за това същото еликсирче. Обаче 18-годишното е дооооста по-различна хава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Дедо, твоят приятел със сигурност е имал предвид 12-годишната селекция, която там върви около $30-$38 за стандартната бутилка от 750ml. При нас кожодерите взимат $50 за това същото еликсирче. Обаче 18-годишното е дооооста по-различна хава. Под различна имаш предвид...хубава? Щото на мен вече 12 годишната ми харесва бая ама с такива препоръки утре след работа май ще се ходи до магазина. Баси...тия вече ще спрат да ми искат личната карта :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Хахахахаха, ако това ще те успокои, на мен два пъти ми искаха документ с рождената дата разни идиотчета в Щатите. Тук при нас никога не са го правили (в правилника им пише, че могат да ти поискат ID ако изглеждаш на възраст от около 25 и по-малко), щото все пак както и да ме гледаш, нямам вид на младеж, мамка му (особено ако съм пропуснал да се избърсна). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Ама аз си имам бейби фейсче . Mиналогодишните завършващи моми ми казаха, че съм на 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Пламене, два пътя има още, освен този, който ти казах. Зуумни, за да видиш добре. Не рисувам добре на Пейнт, така че ще прощаваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Вариантите са много повече от 2. Даже този който редовно ползвам не е от нарисуваните . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Я обяснете каква е ситуацията с пътната мрежа, че в петък ще се разходя до Плд...Къде какво се копа, какво е запушено...Интересува ме района около ВСИ, центъра и входовете от Пазарджик и магистралата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Вариантите са много повече от 2. Даже този който редовно ползвам не е от нарисуваните . 100 %. Просто тези три ми дойдоха на прима виста. Ако се замислим, всеки ще се сети за още някой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Първи ден на "работа" отидохме попълнихме си договорите и до там.Може да се наложи да карам кола(баничарка) до някъде другаде където след това ще карам колело.Утре ще видя какво ще става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Я обяснете каква е ситуацията с пътната мрежа, че в петък ще се разходя до Плд...Къде какво се копа, какво е запушено...Интересува ме района около ВСИ, центъра и входовете от Пазарджик и магистралата.В момента знам за запушено само от ВСИ към Лаута до светофара. Бяха разкопали и Источен между М.Луиза и 6-ти септември, но там май го пуснаха платното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Пламене, два пътя има още, освен този, който ти казах. Зуумни, за да видиш добре. Не рисувам добре на Пейнт, така че ще прощаваш Тези пътища всичките ги знам (само дето не ги ползвам)....а иначе мислех, че знаеш някакъв таен шорткът, дето не е известен на всекиго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Свалиха ми лоста в офиса!!! Ще започна да стрелям, ей!!!!!! Протестиращите са виновни, 100%!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Жинче, с лимон..Че Тони го няма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Мноу добра идея! Наздраве за нея. Ама за съжаление съм шофЕр довечера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Хосте, к'во направи с изолацията на тоя филтър? Накрая май ще вземеш да изведеш климатика вместо да изстудява купето, да духа директно в кутията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Готов е и вече си го ползвам. На място при тест от 3-5 минути разликата е 10гр. на въздуха вътре. Не съм измислил как да меря в движение за съжаление. https://plus.google.com/u/0/105643993251313802283/posts https://plus.google.com/u/0/photos/105643993251313802283/albums/posts/5892767988044896002?pid=5892767988044896002&oid=105643993251313802283 _________________________________Освен това вече и направих предницата на почти 2 градуса негативен кембър , че тва недозавиване беше нетърпимо просто. Та така. Новата скоростна кутия ще е наред до края на лятото, до края на годината или ревизия и чугун за 2.8цата или 1500лв и 3.0i ///\/I 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Това м3 по ми мяза на кубични метри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Да уе, представяш ли си...Ебаси дзверо ще е....И все пак идеята ми харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 http://www.ownersdirect.co.uk/italyb/IT10468.htm Това ми минава през главата. Като гледам има голям шанс да го осъществя. http://www.ownersdirect.co.uk/italyb/IT10977.htm - това също... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 http://www.ownersdirect.co.uk/italyb/IT10468.htm Това ми минава през главата. Като гледам има голям шанс да го осъществя. "Villa in Catania" - ще си купуваш вила в Катания? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 "Villa in Catania" - ще си купуваш вила в Катания? Не, мислим да отидем на почивка там. Само не сме харесали къде и кога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Абе пий бе. Аз като гледам анимациите по бейби тв, се чудя тия на ква дрога са били... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.