Midex Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Как какво бе, нали ви каза, че се е заблудил...то наистина някои вече нямат познаване до последния момент, да не говорим пък к'во става ако си някъде около Тайланд и Филипините... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Как какво бе, нали ви каза, че се е заблудил...то наистина някои вече нямат познаване до последния момент, да не говорим пък к'во става ако си някъде около Тайланд и Филипините... Уж и двамата са начетени люде... пък да не знаят старата поговорка "Човек и добре да живее, за малко да се недене в стаята на траверс в 3 сутринта, дей*а и неговото семе" - Сън Дзъ 6в. пр.хр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Карай, като гледам на Чефо май ще му излезе късмета там... А в неделя сутрин (нищо че е обяд) аз съм се излегнал на стола, пия капучино и чета интернет пресата...попадам на една много стойностна новина, от която станах поне 3 нива по-начетен и 5 по-интелигентен... Мария с телефон за 167 бона Фолк певицата се сдоби с най-скъпия телефон на света - Savelli Black, който струва 76 хил. лири или около 167 хил. лева, пише Всеки ден.Джиесемът е с 18-каратов златен корпус и 75 обработени диаманти. Дизайнът може да бъде завършен с кожа в няколко варианта – в син щраус, алигатори или черна игуана. Мария сама се похвали с новото си бижу във Фейсбук, като под статия на Дейли мейл за телефона, написа: "Ето новата ми играчка. Нямам търпение а я видя!".Моделите ще бъдат показани на специално изложение в Париж в началото на юли, но поръчки вече се приели и Мария е една от първите богоизбрани. Разбира се, Християн Гущеров е "виновникът", като избрал най-скъпият вариант – с кожа от черна игуана и диаманти. Обаче след това попадам и на друга статия и телефонът на Мара-отварачката вече не ми се струва толкова екстравагантен...к'во да правиш - разлика в стандартите... Когато става въпрос за лукс в автомобилния свят, едно добре познато име е Asanti. Техни клиенти са хип хоп звезди и продуценти. Когато чуете, че за тузарски джанти, най-вероятно става въпрос за такива на Asanti. Компанията предлага луксозни джанти от около 20 години, пише profit.bg. Повечето от тях са на цена 6 000 долара за брой, или 24 000 долара за цялата кола. Най-скъпият модел е на цена 1 000 000 долара комплекта или 250 000 долара за 1 джанта. Те са обсипани със скъпоценни камъни и вървят с подарък - Bentley Continental GT. Притеснявате се да оставите колата си паркирана с такива скъпи бижута по нея? За първата година компанията ви дава безплатен охранител, който е на разположение 24 часа в денонощието и пази колата ви (или по-скоро джантите). Такъв комплект има рапърът Мастър Р. Самият той има състояние от 350 млн. долара, така че не е било трудно да отдели 1 милион за джантите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Ама аз наистина продължавам да се чудя как са случват тия обърквации бе, мамицата му... Мен що не ми са е случвало да са обърквам така? Па ония ти заеви... Нема смисъл си товариш побелелите власи и с техните дертове - За кво да си дават незаслужените пари.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Мария има телефон за 180к точно колкото аз имам бентли....чудят се ква тъпотия да измислят да си дигнат малко рейтинга.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Както би се изразил един познат: "Абе да ми пръдне на к*ра, да ми пръдне." Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 В духа на великото "Now I've seen everything", просто не мога да се сдържа.... Стефчо, КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ СТАНА, че се стигна до тоя момент???? Много е просто ама ше ви кажа след работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 По-нежните душици да не го четат това Марулите не просто излизат в същия вид, в който са влезнали ами направо се пускат като на пързалка. 2часа изяждането излезнаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Да си ги мил бе, дедо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 По-нежните душици да не го четат това Марулите не просто излизат в същия вид, в който са влезнали ами направо се пускат като на пързалка. 2часа изяждането излезнаха И тук се намесвам аз, за да преведа кода на този иначе толкова хубав програмист! С две думи - дедо е срал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 По-нежните душици да не го четат това Марулите не просто излизат в същия вид, в който са влезнали ами направо се пускат като на пързалка. 2часа изяждането излезнаха Сра, а!? http://www.youtube.com/watch?v=02DFoiUZHL8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Искам да живея в свят, в който при светване на зелено потегля цялата колона, а не колите да се тътрят една след друга през 5+ секунди. Толкова ли е трудно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Искам да живея в свят, в който при светване на зелено потегля цялата колона, а не колите да се тътрят една след друга през 5+ секунди. Толкова ли е трудно?Ти се радвай, че си в София. Там тръгват сравнително бързо на зелено. В Пловдив обаче на какви неща става свидетел... Светофара на ВСИ ако не се лъжа е 11 секунди зелено. Има си и броят който да им показва колко секунди остават. Почти винаги обаче едва след като светне зеленото тепърва тръгват да превключват. От тези 11 секунди 5-6 отиват само докато потегли първата кола... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 GEMA е някво недоразумение пълно.Половината клипчета в youtube не могат да се гледат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Светофара на ВСИ ако не се лъжа е 11 секунди зелено. Има си и броят който да им показва колко секунди остават. Почти винаги обаче едва след като светне зеленото тепърва тръгват да превключват. От тези 11 секунди 5-6 отиват само докато потегли първата кола... Ако говориш когато идваш от Асеновград - да, но ако идваш откъм надлеза, поради разкопаването на "Санкт Петербург" няма как да се мине направо, а само наляво - ако в час-пик успеят да завият 2 коли е пак добре, защото няма как да тръгнеш веднага на зелено, защото перпендикулярните продължават да се изнасят дори и на тяхно червено, след това пък трябва да изчакаш тия срещу тебе да се източат. Аз там като идвам от надлеза, обикновено изчаквам идващите отдясно да се доизнесат дори и да им е червено, след това се изнасям максимално в средата на кръстовището и при първа възможност с мръсна газ се изстрелвам наляво...даже оня ден изненадах едни катаджии, дето бяха спрели с патрулката на пътя точно пред Макдоналдс и спираха коли за проверка...като чуха свиренето на гуми единият понечи да вдигне ръка, но аз вече го бях отминал, щото имах зелен светофар след Макдоналдса...въобще с тия разкопавания из града тая година много задръствания имаше (и продължава да има). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Пламене, има и друг маршрут, ама никой не се сеща за него. Малко е заобиколно, но поне си спестяваш 10 мин. чакане на светофара. Не знам, много сте ми странни. Хем сте от Пловдив, хем обожавате да си висите по кръстовищата, вместо да се замислите дали няма как да си спестите левите завои в час-пик. На този светофар (като слизаш от надлез Родопи) левият завой не си заслужава замислянето дори. Просто е глупаво да висиш като изпразнен х*й, за да виждаш как колите пред теб намаляват само с по две на всяко зелено. Тъй като живеем ужасно близко, мога да ти кажа, че там се прави ляв завой в събота и неделя сутрин (към 8 ч.). Само тогава. Като ходя на работа първа смяна. Защото е рано и няма още много коли. И преди да си попитал за другия маршрут : надлеза, слизаш към Омникар-а, надясно по задните улици, което препоръчвам (или след Ла фиеста) продължаваш по бул. Христо Ботев. На светофара на Мак-а правиш вече ляв завой. Няма чакане и разправии. Има си секция, имаш 18 секунди, културно и бързо се справяш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Sothbiss, on 30 Jun 2013 - 19:45, said: ... gado, on 30 Jun 2013 - 20:04, said: .... Ейййй аз специално за по-нежните душици сложих спойлер бе оууу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Галче, тия дето сме по-дърти на години, сме и малко закостенели и трудно си променяме навиците, пък и обичаме предизвикателствата на часа-пик. Истината е, че не всеки ден минавам от там и едновременно с това постоянно надценявам възможностите и скоростта на работа на общината и всеки път си мисля, че тоя път отдавна вече би трябвало да са го оправили и отворили (уви). Мъча се да си представя като слизам вече към ВСИ-то, къде се пада тоя Омникар и не мога да се сетя...освен това не ми стана много ясно как ще пресека, за да завия за към Ла Фиеста-та, но явно си има начин и разчитам да ми го кажеш. Едит: Вероятно имаш предвид "надясно" още горе на завоя на надлеза... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Тогава ще минеш през кръстовището на сточна гара. Аз за друг път не се сещам ПС: А онзи ремонт няма ли да го привършат най-сетне. От поне 2 седмици е затворено, а е има-няма километър. Това без машини ли го правят, че се мотат толкова? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Тогава ще минеш през кръстовището на сточна гара. Аз за друг път не се сещам Улицата се казва "Сан Стефано" и е точно покрай паркчето. Ако цъкнеш в street vew в maps.google.com адреса Найчо Цанов 14, ще излезе пресечката. После вляво по "Константин Величков" и се включваш в бул. "Христо Ботев". Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Все едно имам черно петно в паметта. Минавал съм доста пъти оттам но нямам спомени да може да се завие надясно преди светофара То почти никога не ми се е и налагало, ако съм минавал през надлеза след това тръгвам към нас което е точно през кръстовището на сточна и направо (или наляво и после покрай библиотеката, но обикновенно минавам направо) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Епа нека това да е чалга. Кофти е, че пак трябва да казвам наздраве на огледалото ама туй то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Епа нека това да е чалга. Кофти е, че пак трябва да казвам наздраве на огледалото ама туй то. Как на огледалото бе Чефо. АЗ ще ти кажа наздраве с едно убаво уиски даже Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 И аз пия такова, но моето е още малолетно. Следващия път ще пробвам 18-ката ако ми се дават 60 долара ли колко беше при мен бутилката . Хващам се, че напъвам и много Корони. Най-големия им проблем е, че всичките им бири са "детски". Няма една да е в нормална половин литрова бутилка . Но пък за сметка на това продават Загорка и Шуменско...в каси Наздраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Какви $60 бе? Моите хора в LA го взимат това за около $30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.