Grimjaur Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Аз мислех да го насера, че може и с шпертплат да изглежда добре, ама той се е вкостенил тотално, та няма да ме разбере. Затова ще ти дам идея --> http://www.google.com/ig/directory?synd=open&hl=bg&cat=funandgames&url=http://www.flashmajic.com/Google/gyroball/web2.xml От сутринта се занимавам с такива идиотиии Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Е, не бе. Тоя пък. Не ме щади. "Насери" ме и ми покажи естетиката на парче шперплат. Моля те.Като си помисля за естетика и веднага в главата ми изниква въпросът "Би ли се харесало това на Гримджаура?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Силно се съмнявам, че знаеш какво ТОЧНО значи естетика. А и смятам, че твоето понятие за естетика е толкова различно от моето, че на практика не отговаря. А и реално заяждането ти започна от гумирания мокет и филца. 100% от мокетените стелки са от гумиран мокет. Млъкни, да те обичам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=37sjxLl_gi8 Как да не се радваш на такива деца? С Кики гледахме видеото, което си пуснал - евала на родителите, много правилно са се справили с възпитанието! Намерих и домашното им видео с песента, която ще изпълняват във Вегас: http://youtu.be/uC0WB4tBrVI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Хм, само мен ли не ме впечатляват тези дечица? Разбирам, че на света му е писнало от масово налагания стил поп* и джъстин бийбър клонинги, но точно пък black/death metal... Не, благодаря. *да се замести с чалга или каквато и да е мразена музика в различния регион или държава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Мен ме впечатляват вокалните умения. Някога и аз можех така Сега го мога само с гъза... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Силно се съмнявам, че знаеш какво ТОЧНО значи естетика. А и смятам, че твоето понятие за естетика е толкова различно от моето, че на практика не отговаря. А и реално заяждането ти започна от гумирания мокет и филца. 100% от мокетените стелки са от гумиран мокет. Млъкни, да те обичам. Прав си, естетика ми е много трудна дума и дори се учудвам, че я написах без правописна грешка. Няма никакво значение от какво се правят стелките. Дай да се обличаме с изрязани парчета плат тогава, че то е същото като скроени дрехи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Дай да се обличаме с изрязани парчета плат тогава, че то е същото като скроени дрехи. Не си далеч от истината - познай от какво е направена долната дреха.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Пак има кройка. Нямах това предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Ама не се пробва да познаеш от какво е мат'ряла... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Прилича на няква вълна. Няма да се учудя ако е и човешка коса. Тя висшата мода вече отиде на майка си в ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2108706 - Още има хора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Пешо, със здраве да си носиш името. Късмет, много любов и приятен вело-сезон ти желаем с Кики. Честито на всички празнуващи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Честито и от мен...и на останалите, дето съм ги забравил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Не си далеч от истината - познай от какво е направена долната дреха....Пичи косми? Съжалявам, не можах да се сдържа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 АХАХАХАХХАХАХА Офф ма много ми се спи.Ставам веднъж в 4.30 и след тва трябва 2 дена да реанимирам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Пичи косми? Съжалявам, не можах да се сдържа... Почти позна - мъжки косми, но "гръдни"....чудя се колко ли мъже са оскубали за туй палтенце... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Почти позна - мъжки косми, но "гръдни"....чудя се колко ли мъже са оскубали за туй палтенце... Чакай сега..... А косми от мъже да облека - ай нема нужда. Ако бяха женски да се замисля леко MidexEdit: Пиша 3 писма в момента и чета през ред, както и ти четеш понякога - поправено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Дядо, това е Haute couture - ние не го разбираме толкова добре, колкото трябва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Да надяна чужди мъжки косми...що за извратен тип трябва да си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Да надяна чужди мъжки косми...що за извратен тип трябва да си. Абсолютно извратена работа е това, спор няма. ПП. Абе ти ходи ли на Стенли Къп парада в петък? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Абсолютно извратена работа е това, спор няма. ПП. Абе ти ходи ли на Стенли Къп парада в петък? Бях на работа, но видях другите как ходят :D. Стадо, ама стадо . Обаче видях две сладки девойки, чудя се дали бяха американки или родени тука полякини . Със сегашната ми работа нито ще видя хубави неща, нито ще имам време за тях, нито пък финанси . Обмислям варианта за жиголо, но пък трябва да заслабна като Ванката edit: Ако не мине котка път и съм все още в САЩ след 1 година, обмислям да посетя Канадското ГП. . Един познат живее близо до пистата. Ще видим де, че има много вода да изтече до тогаЗЕ . Ако видите знаме - Трошан **дераС - аз съм А иначе си ми минава през главата, че Господ ме спаси за втори път. За малко да се надяна в стаята на траверс . Да е*а неговото семе . Много траверси съм виждал и чувал, но тоя нямаше познаване. С циците, липсата на мъжки глас(пълна мистерия за мен) и никаква брада. Верно, че ми се спеше в 3 сутринта...ама да се еВа в главата проста и аз :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Чефо, нема се плашункаш само! Абе в интерес на истина аз за толкова време траверси не съм срещал. Или ако съм ги срещал са били толкова умело конвертирани, че просто не съм забелязал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 А иначе си ми минава през главата, че Господ ме спаси за втори път. За малко да се надяна в стаята на траверс . Да е*а неговото семе . Много траверси съм виждал и чувал, но тоя нямаше познаване. С циците, липсата на мъжки глас(пълна мистерия за мен) и никаква брада. Верно, че ми се спеше в 3 сутринта...ама да се еВа в главата проста и аз :D В духа на великото "Now I've seen everything", просто не мога да се сдържа.... Стефчо, КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ СТАНА, че се стигна до тоя момент???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 В духа на великото "Now I've seen everything", просто не мога да се сдържа.... Стефчо, КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ СТАНА, че се стигна до тоя момент???? Абе, в интерес на истината и на мен ми мина абсолютно същият въпрос през главата и какво, аджеба, общо е имал Стефчо с този траверс, та без малко да прекара нощта в топлите му обятия. Ама тъкмо да го задам, пък се сетих как Ванчо ме попита що напоследък все съм се заяждал с децата. А аз не се заяждам... дори и с това питане нямаше да го направя. Просто щях да попитам от едничкия академичен интерес. Таа..., Стефчо, нещо...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.