Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Аз мислех да го насера, че може и с шпертплат да изглежда добре, ама той се е вкостенил тотално, та няма да ме разбере. Затова ще ти дам идея --> http://www.google.com/ig/directory?synd=open&hl=bg&cat=funandgames&url=http://www.flashmajic.com/Google/gyroball/web2.xml

От сутринта се занимавам с такива идиотиии

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Е, не бе. Тоя пък. Не ме щади. "Насери" ме и ми покажи естетиката на парче шперплат. Моля те.
Като си помисля за естетика и веднага в главата ми изниква въпросът "Би ли се харесало това на Гримджаура?"

Силно се съмнявам, че знаеш какво ТОЧНО значи естетика. А и смятам, че твоето понятие за естетика е толкова различно от моето, че на практика не отговаря. А и реално заяждането ти започна от гумирания мокет и филца. 100% от мокетените стелки са от гумиран мокет. Млъкни, да те обичам.

https://www.youtube.com/watch?v=37sjxLl_gi8

Как да не се радваш на такива деца?  :bowdown:

С Кики гледахме видеото, което си пуснал - евала на родителите, много правилно са се справили с възпитанието! Намерих и домашното им видео с песента, която ще изпълняват във Вегас:

http://youtu.be/uC0WB4tBrVI

Хм, само мен ли не ме впечатляват тези дечица? Разбирам, че на света му е писнало от масово налагания стил поп* и джъстин бийбър клонинги, но точно пък black/death metal... Не, благодаря.

*да се замести с чалга или каквато и да е мразена музика в различния регион или държава

Мен ме впечатляват вокалните умения. Някога и аз можех така  :love   Сега го мога само с гъза...

Силно се съмнявам, че знаеш какво ТОЧНО значи естетика. А и смятам, че твоето понятие за естетика е толкова различно от моето, че на практика не отговаря. А и реално заяждането ти започна от гумирания мокет и филца. 100% от мокетените стелки са от гумиран мокет. Млъкни, да те обичам.

Прав си, естетика ми е много трудна дума и дори се учудвам, че я написах без правописна грешка.

Няма никакво значение от какво се правят стелките. Дай да се обличаме с изрязани парчета плат тогава, че то е същото като скроени дрехи.

Дай да се обличаме с изрязани парчета плат тогава, че то е същото като скроени дрехи.

Не си далеч от истината - познай от какво е направена долната дреха....

palto-0003.jpg

Прилича на няква вълна. Няма да се учудя ако е и човешка коса. Тя висшата мода вече отиде на майка си в ...

Пешо, със здраве да си носиш името. Късмет, много любов и приятен вело-сезон ти желаем с Кики.

Честито на всички празнуващи

Не си далеч от истината - познай от какво е направена долната дреха....

Пичи косми? :lol:

Съжалявам, не можах да се сдържа...

АХАХАХАХХАХАХА

Офф ма много ми се спи.Ставам веднъж в 4.30 и след тва трябва 2 дена да реанимирам...

Пичи косми? :lol:

Съжалявам, не можах да се сдържа...

Почти позна - мъжки косми, но "гръдни"....чудя се колко ли мъже са оскубали за туй палтенце...

Почти позна -  мъжки косми, но "гръдни"....чудя се колко ли мъже са оскубали за туй палтенце...

Чакай сега.....

А косми от мъже да облека - ай нема нужда. Ако бяха женски да се замисля леко :)

MidexEdit: Пиша 3 писма в момента и чета през ред, както и ти четеш понякога - поправено. :thumbsup:

Да надяна чужди мъжки косми...що за извратен тип трябва да си. :D

Абсолютно извратена работа е това, спор няма. :lol:

ПП. Абе ти ходи ли на Стенли Къп парада в петък?

Абсолютно извратена работа е това, спор няма. :lol:

ПП. Абе ти ходи ли на Стенли Къп парада в петък?

Бях на работа, но видях другите как ходят :D :D. Стадо, ама стадо :). Обаче видях две сладки девойки, чудя се дали бяха американки или родени тука полякини :)

Със сегашната ми работа нито ще видя хубави неща, нито ще имам време за тях, нито пък финанси :D. Обмислям варианта за жиголо, но пък трябва да заслабна като Ванката :D

edit: Ако не мине котка път и съм все още в САЩ след 1 година, обмислям да посетя Канадското ГП. ;). Един познат живее близо до пистата. Ще видим де, че има много вода да изтече до тогаЗЕ :). Ако видите знаме - Трошан **дераС - аз съм :D

А иначе си ми минава през главата, че Господ ме спаси за втори път. За малко да се надяна в стаята на траверс :D. Да е*а неговото семе :D. Много траверси съм виждал и чувал, но тоя нямаше познаване. С циците, липсата на мъжки глас(пълна мистерия за мен) и никаква брада. Верно, че ми се спеше в 3 сутринта...ама да се еВа в главата проста и аз :D :D

Чефо, нема се плашункаш само! Абе в интерес на истина аз за толкова време траверси не съм срещал. Или ако съм ги срещал са били толкова умело конвертирани, че просто не съм забелязал. :lol:

А иначе си ми минава през главата, че Господ ме спаси за втори път. За малко да се надяна в стаята на траверс :D. Да е*а неговото семе :D. Много траверси съм виждал и чувал, но тоя нямаше познаване. С циците, липсата на мъжки глас(пълна мистерия за мен) и никаква брада. Верно, че ми се спеше в 3 сутринта...ама да се еВа в главата проста и аз :D :D

В духа на великото "Now I've seen everything", просто не мога да се сдържа....

Стефчо, КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ СТАНА, че се стигна до тоя момент????  :effemine2:

В духа на великото "Now I've seen everything", просто не мога да се сдържа....

Стефчо, КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ СТАНА, че се стигна до тоя момент????  :effemine2:

Абе, в интерес на истината и на мен ми мина абсолютно същият въпрос през главата и какво, аджеба, общо е имал Стефчо с този траверс, та без малко да прекара нощта в топлите му обятия.

Ама тъкмо да го задам, пък се сетих как Ванчо ме попита що напоследък все съм се заяждал с децата. А аз не се заяждам... дори и с това питане нямаше да го направя. Просто щях да попитам от едничкия академичен интерес.

Таа..., Стефчо, нещо...?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...