Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Оф, защо днес е жегата? Вчера, като бях на работа - беше хладно. Не можеше ли да е хладно днес, докато пека курабии, приготвям багажи и въобще съм цял ден на западно изложение?!

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

След половината - да, но първото парче на мен лично ми харесва. Второто е зле. Типичен съвременен "транс".

Армина ми падна доста в очите от бая време. Манията му за популярност бие тъпотията на тъпотията. Готов е на всичко, дори измяна на единтичноста на стила музика и принципите си.

Много обичам тази тема в неговите форуми, която хич не е никак нова.

Новият филм на Statham го пускат по кината с американското заглавие (Redemption), а превеждат английското (Hummingbird). Що за тъпо решение, питам аз?

Армина ми падна доста в очите от бая време. Манията му за популярност бие тъпотията на тъпотията. Готов е на всичко, дори измяна на единтичноста на стила музика и принципите си.

Много обичам тази тема в неговите форуми, която хич не е никак нова.

На мен също. Последните му 2 партита в БГ бяха в по-голямата си част - зле, но това, което постнах и оная кампания Who's afraid of 138 можеби са някакъв знак, че се връща към транс звученето.

Музиката естествено е субективно усещане, но за мен това е повърня...

Ммммм. Не съм сигурен как да реагирам на това изказване, най-малкото защото ще започне безсмислен спор, но не върви да се хвали класическа музика, инструменти, да се хули "компютърната музика" и изведнъж Симфоничния Оркестър да стане "повърня" защото свири мелодия, композирана от някой, който не е Моцарт, Вивалди, Шопен или някой друг, живял и творял преди повече от 100-200-300 години.

Новият филм на Statham го пускат по кината с американското заглавие (Redemption), а превеждат английското (Hummingbird). Що за тъпо решение, питам аз?

Върха на преводаческата тъпотия е превеждането на "deep impact" като "смъртоносно влияние". Като видях как са го превели първо зяпнах с уста и не можах да повярвам, след това ми идеше да намеря преводача и да го тресна с нещо по-тежко по главата

Ммммм. Не съм сигурен как да реагирам на това изказване, най-малкото защото ще започне безсмислен спор, но не върви да се хвали класическа музика, инструменти, да се хули "компютърната музика" и изведнъж Симфоничния Оркестър да стане "повърня" защото свири мелодия, композирана от някой, който не е Моцарт, Вивалди, Шопен или някой друг, живял и творял преди повече от 100-200-300 години.

Съгласен съм. Още повече, че е субективно. На мен пък ми хареса точно частта с оркестъра. Другото си беше досадна зациклена електронна музика, която бих могъл да изтрая около 5 минути преди да вземе да ми става досадна и се пресегна да сменя станцията.

Върха на преводаческата тъпотия е превеждането на "deep impact" като "смъртоносно влияние". Като видях как са го превели първо зяпнах с уста и не можах да повярвам, след това ми идеше да намеря преводача и да го тресна с нещо по-тежко по главата

Съгласен съм. Още повече, че е субективно. На мен пък ми хареса точно частта с оркестъра. Другото си беше досадна зациклена електронна музика, която бих могъл да изтрая около 5 минути преди да вземе да ми става досадна и се пресегна да сменя станцията.

Частта с оркестъра до средата на клипчето или само там, където свиреше оркестъра? Защото парчето, което пусна след като спря да свири оркестъра, аз и 5 минути не мога да го изтрая. То дори не е зациклено. То си е чист поп от тоя, който въртят по MTV.

Съвсем в началото

Добре де, то после е същото, но има бас. Ти на баса ли му викаш цикъл? Нали трябва да има ритъм някакъв във всяка музика? В повечете стилове, ритъмът се налага от бас/барабан.

Без да съм го слушал, щото точно сега нямам време и мерак да изслушам 13 минути, ще уточня по принцип, че без значение как и с какво...цикъл се нарича всичко, дето цикли, вкл. и женския такъв. :evil

Добре де, то после е същото, но има бас. Ти на баса ли му викаш цикъл? Нали трябва да има ритъм някакъв във всяка музика? В повечете стилове, ритъмът се налага от бас/барабан.

Има един момент нямаше оркестър. Ей това не ме кефи ама грам. Около 5тата минута мисля имаше малко ама оркестъра се включи после около 8мата имаше едни 4-5 звука се повтаряха около 30 секунди само те... около 12:30 пък е хептен ужасно. (за мен)

Колкото пъти слушам подобна музика все някак съм с нагласа, че аха аха ще почне истинската песен и ще тръгнат да пеят ама на - не става и почвам да се дразня :)

Има един момент нямаше оркестър. Ей това не ме кефи ама грам. Около 5тата минута мисля имаше малко ама оркестъра се включи после около 8мата имаше едни 4-5 звука се повтаряха около 30 секунди само те... около 12:30 пък е хептен ужасно. (за мен)

Колкото пъти слушам подобна музика все някак съм с нагласа, че аха аха ще почне истинската песен и ще тръгнат да пеят ама на - не става и почвам да се дразня :)

Нали обсъдихме, че след 8-ма минута и за мен е ужасно, но преди това през цялото време върви различна мелодия. Кажи ми, че не я чуваш, а чуваш само еднотипния бас... Отма те признавам.

Кой си търсеше смесител за миене на колата? Одеве видях в Кауфланд някакъв на промоция за 20лв

Ми пишеше смесител за миене на кола 19.99, бяха на една странична гондола изложени.. На промоция са, като идеш най-добре питай някой от служителите.

Това в Сф ли е? В момента съм в Кауфланда в Кючука и казаха че отдавна нямало.

_______

Звъня момичето от информацията там на който трябва нямали такъв продукт.

Ако имаш възможност да го купиш си поемам всички разноски за спийди или еконт + 2л бира или ментичка.

Нещо не съм добре в последните дни. Днес например съм толкова отегчен, че прочетох всички 17 страници от на w00x темата... :wtf:  :CryBaby:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...