Antares Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Оф, защо днес е жегата? Вчера, като бях на работа - беше хладно. Не можеше ли да е хладно днес, докато пека курабии, приготвям багажи и въобще съм цял ден на западно изложение?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Егати уникалното изпълнение!!!http://www.youtube.com/watch?v=GeVvRGkXTLc&NR Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Уникално е, ама за сметка на това ми е супер безвкусна музиката, точно на този клип... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 След половината - да, но първото парче на мен лично ми харесва. Второто е зле. Типичен съвременен "транс". Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Армина ми падна доста в очите от бая време. Манията му за популярност бие тъпотията на тъпотията. Готов е на всичко, дори измяна на единтичноста на стила музика и принципите си. Много обичам тази тема в неговите форуми, която хич не е никак нова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Музиката естествено е субективно усещане, но за мен това е повърня... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Новият филм на Statham го пускат по кината с американското заглавие (Redemption), а превеждат английското (Hummingbird). Що за тъпо решение, питам аз? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Армина ми падна доста в очите от бая време. Манията му за популярност бие тъпотията на тъпотията. Готов е на всичко, дори измяна на единтичноста на стила музика и принципите си. Много обичам тази тема в неговите форуми, която хич не е никак нова. На мен също. Последните му 2 партита в БГ бяха в по-голямата си част - зле, но това, което постнах и оная кампания Who's afraid of 138 можеби са някакъв знак, че се връща към транс звученето. Музиката естествено е субективно усещане, но за мен това е повърня... Ммммм. Не съм сигурен как да реагирам на това изказване, най-малкото защото ще започне безсмислен спор, но не върви да се хвали класическа музика, инструменти, да се хули "компютърната музика" и изведнъж Симфоничния Оркестър да стане "повърня" защото свири мелодия, композирана от някой, който не е Моцарт, Вивалди, Шопен или някой друг, живял и творял преди повече от 100-200-300 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Новият филм на Statham го пускат по кината с американското заглавие (Redemption), а превеждат английското (Hummingbird). Що за тъпо решение, питам аз? Върха на преводаческата тъпотия е превеждането на "deep impact" като "смъртоносно влияние". Като видях как са го превели първо зяпнах с уста и не можах да повярвам, след това ми идеше да намеря преводача и да го тресна с нещо по-тежко по главата Ммммм. Не съм сигурен как да реагирам на това изказване, най-малкото защото ще започне безсмислен спор, но не върви да се хвали класическа музика, инструменти, да се хули "компютърната музика" и изведнъж Симфоничния Оркестър да стане "повърня" защото свири мелодия, композирана от някой, който не е Моцарт, Вивалди, Шопен или някой друг, живял и творял преди повече от 100-200-300 години.Съгласен съм. Още повече, че е субективно. На мен пък ми хареса точно частта с оркестъра. Другото си беше досадна зациклена електронна музика, която бих могъл да изтрая около 5 минути преди да вземе да ми става досадна и се пресегна да сменя станцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Върха на преводаческата тъпотия е превеждането на "deep impact" като "смъртоносно влияние". Като видях как са го превели първо зяпнах с уста и не можах да повярвам, след това ми идеше да намеря преводача и да го тресна с нещо по-тежко по главата Съгласен съм. Още повече, че е субективно. На мен пък ми хареса точно частта с оркестъра. Другото си беше досадна зациклена електронна музика, която бих могъл да изтрая около 5 минути преди да вземе да ми става досадна и се пресегна да сменя станцията. Частта с оркестъра до средата на клипчето или само там, където свиреше оркестъра? Защото парчето, което пусна след като спря да свири оркестъра, аз и 5 минути не мога да го изтрая. То дори не е зациклено. То си е чист поп от тоя, който въртят по MTV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Съвсем в началото Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Нищо особено.Еле с тва мячене от публиката се осира още повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Съвсем в началото Добре де, то после е същото, но има бас. Ти на баса ли му викаш цикъл? Нали трябва да има ритъм някакъв във всяка музика? В повечете стилове, ритъмът се налага от бас/барабан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Без да съм го слушал, щото точно сега нямам време и мерак да изслушам 13 минути, ще уточня по принцип, че без значение как и с какво...цикъл се нарича всичко, дето цикли, вкл. и женския такъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Добре де, то после е същото, но има бас. Ти на баса ли му викаш цикъл? Нали трябва да има ритъм някакъв във всяка музика? В повечете стилове, ритъмът се налага от бас/барабан.Има един момент нямаше оркестър. Ей това не ме кефи ама грам. Около 5тата минута мисля имаше малко ама оркестъра се включи после около 8мата имаше едни 4-5 звука се повтаряха около 30 секунди само те... около 12:30 пък е хептен ужасно. (за мен) Колкото пъти слушам подобна музика все някак съм с нагласа, че аха аха ще почне истинската песен и ще тръгнат да пеят ама на - не става и почвам да се дразня Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Има един момент нямаше оркестър. Ей това не ме кефи ама грам. Около 5тата минута мисля имаше малко ама оркестъра се включи после около 8мата имаше едни 4-5 звука се повтаряха около 30 секунди само те... около 12:30 пък е хептен ужасно. (за мен) Колкото пъти слушам подобна музика все някак съм с нагласа, че аха аха ще почне истинската песен и ще тръгнат да пеят ама на - не става и почвам да се дразня Нали обсъдихме, че след 8-ма минута и за мен е ужасно, но преди това през цялото време върви различна мелодия. Кажи ми, че не я чуваш, а чуваш само еднотипния бас... Отма те признавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Кой си търсеше смесител за миене на колата? Одеве видях в Кауфланд някакъв на промоция за 20лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Сериозно? Утре отивам. _____________________В промо брошурата на сайта им го няма това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Ми пишеше смесител за миене на кола 19.99, бяха на една странична гондола изложени.. На промоция са, като идеш най-добре питай някой от служителите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Това в Сф ли е? В момента съм в Кауфланда в Кючука и казаха че отдавна нямало. _______ Звъня момичето от информацията там на който трябва нямали такъв продукт. Ако имаш възможност да го купиш си поемам всички разноски за спийди или еконт + 2л бира или ментичка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Магазин МАРКИТА 9лв Наличен и закупен Радвам се като идиот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Магазин МАРКИТА 9лв ...+29 лв. за бензин при обиколките по търсенето из магазините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 7.8л = 60км А и до Маркита съм често. Приятелката ми кара магистратура в колежа до Маркитата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=37sjxLl_gi8 Как да не се радваш на такива деца? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 Нещо не съм добре в последните дни. Днес например съм толкова отегчен, че прочетох всички 17 страници от на w00x темата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.