Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Веднъж ме бяха ядосали и бях изчислил за колко време работя на час.

Ми за колко време, за колкоо.... Не вярвам да е за повече от час... Ама тва за час, де.

Покрай една организация която правя пак стигнах до извода, че платената любов излиза доста по - евтино...

Ш'са сетиш!

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ми за колко време, за колкоо.... Не вярвам да е за повече от час... Ама тва за час, де.

Глупости пиша тези дни. Вчера вместо жеги, написа жени. Днес пак съм объркал. Исках да кажа, че изчислих за колко пари работя на час.

Не разбирам защо чуждата глупост трябва да се превръща в твой проблем? Това, че разбираш от компютри не означава, че разбираш от некромантия и е много добре, хората, които те знаят като Гошо хакерчето или Гошо компютърния гений (или както те наричат) да го разберат по някакъв недвусмислен начин.

Какво да ти кажа. Нали е добра жена и позната на баща ми... Сещаш се. Обаче съм решен този път да взема пари. Зорът няма да е бил за нищо :).

Дааааааааааамммммммм...вИднага бих изхабил един кашон от тва(колкото и флакона да са). Чудесийка.

Леле...цял ден слушам на някакви измислени тонколони Джиниъс (2 тонколонки на усб и стериожак)... батко... Аз си мислех, че 2.1 системката (неква ънноун) която ползвах е някакъв пълен боклук.... бооооооже колко съм бил заблуден. Няма бас, няма високи... нищо няма. Даже радио като слушам и ми е терсене... божкееее лигавият ми гъз до къде достигна. Изпедерастил съм се хептен вече от лиготия.

Това не е нов продукт. От много години го има на пазара. Купувал съм на приятели за да си мажат обувки с него. Друга марка е разбира се. Дават го за всичко което му хрумне на човек: обувки, палатки, якета и т.н.

Ето линк:

http://www.kiwicampdry.com/heavy-duty-water-repellent.aspx

Що бе, аз обичам да слушам качествена музика.В смисъл с добри компоненти...В момента в колата ми е към 1000 лева и не е довършена още...В предишната ми кола бях стигнал към 2500лв...Звука беше мноооого добър..У нас системата ми в хола също е доста прилична...Колоните за компа, 2.1 и те са  доста добре...Налял съм много кинти за музика...Ако ги бях събирал, сега сигурно щях да карам 500 SEC  в отлично състояние... :grin: Не бих казал, че е лиготия...Но адски много мразя да слушам музика със калпави източници..Просто е ужасно....

Аз отдавна не бях слушал кофти компоненти (освен тия в колата, но като сваля прозореца и оправях звука)... и днес направо се изумих коооолко е са зле тия колони.Чисто нови, модел 2012, горителите на са им хич малки...но са пълен въздух под налягане. В другия офис има едни Джиниъс-и от преди 15на години. Пак нямат бас към тях... само 2 колони, с 4 говорителя вградени.... еми майна друга бира са. Нищо общо. (говорим за колонки с големина 10х20см )

Kotora или някой друг искаше да споделя как е проекторчето ако го купя.

Еми за 300лв си е наистина попадение, Мидекс се оказа прав.

Понеже имаме дворче и достатъчно място да е отдалечен от стената/платното и е тотално размазване вечер... до към 110-120 инча го разпнах и си се гледа все едно си едно време във Фламингото. Не е рязка картината като на дигиталните прожекции в момента, но е изключително приятно за гледане. 

Не натоварва очите въобще. 2 филма от по час и 1/2 изгледахме и нямах никаква умора (може и от уискито да е било ама ме съмнява).Нямаш никакви ядове със събовете, чете си се идеално дори и да ги намалиш бая.

Плейстейшъна още не съм го пробвал как се играе, само го пуснах да видя как е, еми хваща си го на HDMI на 1080 на 60херца. Като си оправя харда външния ще пусна впечатления как се играе.

Като цяло за мен това е 9/10 покупка. Дори на закрито в стая 4х5м пак е страхотно да си гледаш на пуснати завеси. Щеше да е 10/10 ако беше супер рязка картината, но това за тия пари няма как да стане ;) 

Размера на говорителите няма никакво значение..Да не говорим за бройката или пък за мощността...Но е факт, че по-старите системи от ниския и среден клас, са светлинни години пред днешните такива...

Абе като се разприказвахме за музика в коли - има ли смисъл да си сменям оригиналното радио на Филипс с някво друго? 

Ами...зависи.От много неща.Ако слушаш само радио и не си голям фен на музиката, няма смисъл.Но ако слушаш дискове, в почти всички съвременни плеъри има и USB (т.е. флашка или хард диск или друг източник с USB), и искаш по-качествен звук - да, тогава има смисъл.

Да го кажем така - в момента си пускам музика през фм трансмитера на телефона, което е ок до някаква степен(но не е готино с паразитни шумове, смущения и обаждания). Радиото е оригиналдъ и има вариант за управление на cd changer, който не знам отде да изкопая.Не съм поглеждал каква му е буксата отзад, но предпочитам да слушам качествена музика. Пък и с жената имаме търкания за стиловете :D

Абе в колата колкото и да се пънете, винаги ще ги има шумовете от околната среда, освен, ако музиката не е винаги на макс и не се чува нищо друго. Само дето втория вариант ми се вижда крайно неразумен, особено в градска среда.

Разбрах те. Мисълта ми беше по-скоро "по принцип" по темата и за това, че не виждам особен смисъл да се наливат твърде много пари в кацата "музика за колата", щото и без това е пробита :) Иначе в днешно време плейър без CD, само с УСБ и прочие входове е най-добрия вариант според мен. Дисковете (особено в колата) са умряла работа, а и така плейърите са по-евтини сравнено с другите в същия клас.

Аууу трансмитер..УжасТ...За избягването на външните шумове има изолация, която решава проблема.CD-чейнджъра е нож с две остриета...особено втора ръчка.

При всички положения ти препоръчвам смяна на източника, като на първо време можеш да запазиш оригиналните говорители в автомобила.Мисля, че реното беше с 1din модул?! Има огромен избор.Ако споделиш бюджет, може да те насоча към нещо.

П.П.Качеството от CD, все още не можеш да го замениш с нищо по-добро в автомобила.И да е на разумна цена.Явно не си слушал SQ автомобил, за да говориш така...

Магданозе, рабирам да си си намерил някое тихо горско кътче, да си спрял двигателя на колата, да няма никакви външни шумове - тогава разбирам да успееш да усетиш това хубаво сиди качество. Ама в задръстването, дето от едната ти страна трака нафтовата печка на някой монтански рацер, от другата страна някой Врацер форсира двигателя, предвкусвайки резкия старт на зеуеното, автобусите не искам да ги коментирам - те са мобилни природни бедствия и като шумозамърсители, а отзад някой пернишки зидаро-мазач, закъсняващ за обекта си бибитка просто ей така - за да му мине.
Та в такава среда не знам дали има голяма файда от сиди качеството :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...