Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Чефо, стягай се да ходиш на парад в Даунтаун. Голям мач направиха Чикаго в Бостън тази вечер - два гола в последните две минути! :punk

Разбрах. Няколко българи(отраснали тук) побързаха да си сменят статусите, за мен това продължава да е безинтересно :D

Снощи късно вечерта бях там....друго е почти като няма коли :D

А на мен ми мирише на страстно онождане и изкривяване на гъзчето от юркане :unsure:

През септември винаги е по-спокойно, само дето аз лично имам неприятни спомени от проливни дъждове, градушки и съответно - внезапно застудяване... Ако не е някъде в Гърция или Турция, вече не се навивам на почивка на море през септември в България... Освен, ако някой не ми гарантира на 90+ %, че времето ще е пърфект... Но пък стават изненади, така че не ми се рискува просто... :grin:

Не съм съгласен. В последните години сезоните доста се промениха. Лятото започва доста по - късно и съответно есента идва късно. Септември и даже октовмри са перфектното време за море.

Днес ми мирише на рекордни температури. И на рекорден брой душове.

Цяла нощ валя в Сараево и тази сутрин и облачно и температурата е 13 градуса. Много приятно разхлаждане след жените :P.

Нажеженото желязо, завряно в задника - също. Както и горещата ютия, поставена на корема.

При сестрата(Чехия) са обявили код червено за дъждове, разправя, че при тях лятото било свършило.

Нажеженото желязо, завряно в задника - също. Както и горещата ютия, поставена на корема.

При сестрата(Чехия) са обявили код червено за дъждове, разправя, че при тях лятото било свършило.

Добре,че имам дебели дрехи :lol: за Германия.Вчера гледах,че е 16 градуса.

В холандия на един приятел му били пуснали парното пак :D 

Днес се навършват 161 години от рождението на Антони Гауди. WTF!?!! АнтонИ? Цял живот съм живял в заблуда, защото си мислех, че името му е АнтониО. :( Благодаря ти, Гугъл, сега вече прогледнах. :moon:

Тончо бе, с прякора "последния" - не го ли помниш...дето в училище все затваряше последен вратата, щото имал много имена... :P

Човека дал познатия ни образ на Барселона?!

Ако не си ходил, ти пожелавам да отидеш да го видиш този град. Невероятен е. Гауди е бил гений, човек, който е мислил 100 години напред.

...мислех, че името му е АнтониО. :( Благодаря ти, Гугъл, сега вече прогледнах. :moon:

Wiki: Antoni Plácido Guillermo Gaudí y Cornet ; руснаците го наричат Антонио...а всъщност разминаването идва от испанското и каталонското произношение.

За подложка има време. И определено няма да сложа силиконови копчета, като горните. ;)

Сега и аз се зарибих да си направя такъв терариум. Ще отскоча до магазина за левче да си накупя консумативи.

Като гледам детайлите на изработката, даже е евтино....Има шахове десеторно по-скъпи.

Ред. Ето го - 250хил $

Този може да е уникален, ръчна изработка и т.н. Онзи който показах е детски шах, колкото и хубав да е, това е една играчка, изработена от пластмаса. Няколко от фигурите светят и издават звуци, но каквото и да е това е една малка батерийка, зумер и едночипов компютър. А фигурите са пластмасови - правиш матрицата еднократно след това се произвеждат от машината за норматив. Колкото и детайлни да са. Това над 80 лири не може да струва като ново те ми искат 350... кой нормален ще купи за 350 (и то лири) играчка на детето си?

Питай тия дето им купуват айфони и т. таблети и не знам си кво на 5-6 годишни. Дето с две тряскания в земята и е до там.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...