Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ебаси...кажеш на хората място с чист въздух и добра ракия, и веднага те прокълнат, че не си им казал по-рано....

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Голям ми е, прав си. И е зъл. А в тия жеги пък колко зле мирише....

Между другото, не знаех, че ментата замръзвала...

Нямах предвит теб, вее... Ама щом се разпозна, хуу... И ти си мноо зле, честно!

Вчера в 6 вечерта беше 36 или поне толкова ми показваше колата.

Тва лято четох някъде че го дават най-топлото лято от 160 години насам и ми се очертава да стоя плътно в града до средата на Август..... та кво има да го мисля ще се пържим и тва е. На мен също хич не ми понасят температури над 30 градуса.....

Водата по морето е вече 24 градуса. Най - фрапиращото е, че и на дълбочина от 13-15 метра вече е толкова. Не е нормално юни месец да е такава температурата. Очаквам тази година пак да подмине 30 градуса на повърхността.

Кой има наблюдения какво е положението септември по Китен?

За семейна почивка е отлично ;). Доста неща обаче затварят тогава.

Една кафе-машина и една лавка, дето продават мастика ми стига да има. А ако няма паплач, ще е повече от добре. 

Миналото лято отидохме от 1ви септември до към 6ти и беше добре ,нямаше много народ.Предполагам,че точно това търсиш да няма много народ.През останалото време е ад.Също на атлиман няма вече смисъл да се ходи станало е 20 реда чадъри и нищо друго.

едит:

Една кафе-машина и една лавка, дето продават мастика ми стига да има. А ако няма паплач, ще е повече от добре.

Толкова неща има и зимата. Въпросът е, че почти всичките барове затварят. Голяма част от заведенията също. Голяма част обаче остават и първата част на септември. Ако ти се обикаля с колата мога да ти препоръчам няколко много добри попадения в района на Китен. Иначе винаги можеш да се присъединиш и към групата във водолазният център. Всяка вечер се организира събиране. Всеки купува по нещо и т.н. Има си скара, кухня, миялна машина...

Е, хотелът ни е баш на Атлиман....

В кой хотел си резервирал?

Теос. Това като оферта ли да го приемам?  :lol:

Макар че нямам против да натрупам малко опит в подводните снимки ;)

Теос. Това като оферта ли да го приемам?  :lol:

Макар че нямам против да натрупам малко опит в подводните снимки ;)

Мен много ме няма в темата със снимките. В смисъл имам доста познания, но има далече по - добри от мен на тази тема. Иначе когато решиш може да заповядаш.

Бах ма.а му заспалия българин.Имам пред вид протестите концентрирани основно в София и спорадично тук-таме като в Пловдив и Варна.Другаде да не би да са доволни от системата,че не им се чува гласа?!Велико Търново,Плевен,Русе,по-малките селища като Асеновград,Чирпан,Димитровград,Монтана,да не споменавам Видин и прочие,където трябва да ми бутнат куфарче с пари та да ида да живея  :mellow:

Ич го няма българина на коя и да е карта.

На другите места са доволни от сегашния избор. Аз не мога да разбера сегашните протести, и още по-малко защо да пада правителството, като протестира само един единствен ЯСНО десен град. В София се събират изключително малко хора. 12-13 хиляди. Какво са? За 1 200 000 души.

Във Варна, когато протестираха, излезнаха 33 000 души, ПРЕЗ ЗИМАТА. Когато в града има 250 000 души население. Когато това стане отново, тогава може да се говори за протест. Сега само се раздува, разнася, преекспонира и т.н.

Ами добре :) Ще го имам предвид. Видях къде ви е базата, остава да се разберем по-натам и аз времето.

А Лозенец през септември? http://goo.gl/maps/FGpLC

През септември винаги е по-спокойно, само дето аз лично имам неприятни спомени от проливни дъждове, градушки и съответно - внезапно застудяване... Ако не е някъде в Гърция или Турция, вече не се навивам на почивка на море през септември в България... Освен, ако някой не ми гарантира на 90+ %, че времето ще е пърфект... Но пък стават изненади, така че не ми се рискува просто... :grin:

Завиждам ви за морето, на нас това лято Черноморието ще ни се размине, за съжаление,  но пък сме планирали две супер почивки на планина. И двата комплекса са с басейн, въздухът - чист, обстановката - приятна, така че...нека да е лято! :)

Абе, колко да е лято? Нека има и дъжд :) Че иначе грозде няма и ракия няма.

Ред. Жената гледа "Кензел и Кретен" и не ще да повярва, че филма е мега-прост...

Ред. Жената гледа "Кензел и Кретен" и не ще да повярва, че филма е мега-прост...

Чак мега не е ... горе-долу ставаше за гледане

Чефо, стягай се да ходиш на парад в Даунтаун. Голям мач направиха Чикаго в Бостън тази вечер - два гола в последните две минути! :punk

Абеееееееее оууууу тия температура ли са имали като са писали цената или са били яко напушени: http://www.amazon.co.uk/Final-Challenge-Chess-Collector-Edition/dp/B0039WNXX2/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1372130133&sr=8-4&keywords=harry+potter+chess

Сега остава да издиря подобно нещо на човешка цена и да доставят до БГ...

Като гледам детайлите на изработката, даже е евтино....Има шахове десеторно по-скъпи.

Ред. Ето го - 250хил $

1371067317_519263432_2-Pictures-of--Uniq

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...