Grimjaur Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Ебаси...кажеш на хората място с чист въздух и добра ракия, и веднага те прокълнат, че не си им казал по-рано.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Голямо си зле. Честно! П.п. Ай Наздраве! http://www.youtube.com/watch?v=7wfYIMyS_dI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Голям ми е, прав си. И е зъл. А в тия жеги пък колко зле мирише.... Между другото, не знаех, че ментата замръзвала... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Нямах предвит теб, вее... Ама щом се разпозна, хуу... И ти си мноо зле, честно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Така е... Ментата върви с диня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Вчера в 6 вечерта беше 36 или поне толкова ми показваше колата. Тва лято четох някъде че го дават най-топлото лято от 160 години насам и ми се очертава да стоя плътно в града до средата на Август..... та кво има да го мисля ще се пържим и тва е. На мен също хич не ми понасят температури над 30 градуса..... Водата по морето е вече 24 градуса. Най - фрапиращото е, че и на дълбочина от 13-15 метра вече е толкова. Не е нормално юни месец да е такава температурата. Очаквам тази година пак да подмине 30 градуса на повърхността. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Кой има наблюдения какво е положението септември по Китен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 А Лозенец през септември? http://goo.gl/maps/FGpLC Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Кой има наблюдения какво е положението септември по Китен?За семейна почивка е отлично . Доста неща обаче затварят тогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Една кафе-машина и една лавка, дето продават мастика ми стига да има. А ако няма паплач, ще е повече от добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Кой има наблюдения какво е положението септември по Китен? Миналото лято отидохме от 1ви септември до към 6ти и беше добре ,нямаше много народ.Предполагам,че точно това търсиш да няма много народ.През останалото време е ад.Също на атлиман няма вече смисъл да се ходи станало е 20 реда чадъри и нищо друго. едит: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Е, хотелът ни е баш на Атлиман.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Една кафе-машина и една лавка, дето продават мастика ми стига да има. А ако няма паплач, ще е повече от добре.Толкова неща има и зимата. Въпросът е, че почти всичките барове затварят. Голяма част от заведенията също. Голяма част обаче остават и първата част на септември. Ако ти се обикаля с колата мога да ти препоръчам няколко много добри попадения в района на Китен. Иначе винаги можеш да се присъединиш и към групата във водолазният център. Всяка вечер се организира събиране. Всеки купува по нещо и т.н. Има си скара, кухня, миялна машина... Е, хотелът ни е баш на Атлиман....В кой хотел си резервирал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Теос. Това като оферта ли да го приемам? Макар че нямам против да натрупам малко опит в подводните снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Теос. Това като оферта ли да го приемам? Макар че нямам против да натрупам малко опит в подводните снимки Мен много ме няма в темата със снимките. В смисъл имам доста познания, но има далече по - добри от мен на тази тема. Иначе когато решиш може да заповядаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Бах ма.а му заспалия българин.Имам пред вид протестите концентрирани основно в София и спорадично тук-таме като в Пловдив и Варна.Другаде да не би да са доволни от системата,че не им се чува гласа?!Велико Търново,Плевен,Русе,по-малките селища като Асеновград,Чирпан,Димитровград,Монтана,да не споменавам Видин и прочие,където трябва да ми бутнат куфарче с пари та да ида да живея Ич го няма българина на коя и да е карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 На другите места са доволни от сегашния избор. Аз не мога да разбера сегашните протести, и още по-малко защо да пада правителството, като протестира само един единствен ЯСНО десен град. В София се събират изключително малко хора. 12-13 хиляди. Какво са? За 1 200 000 души. Във Варна, когато протестираха, излезнаха 33 000 души, ПРЕЗ ЗИМАТА. Когато в града има 250 000 души население. Когато това стане отново, тогава може да се говори за протест. Сега само се раздува, разнася, преекспонира и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Ами добре Ще го имам предвид. Видях къде ви е базата, остава да се разберем по-натам и аз времето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Кой има наблюдения какво е положението септември по Китен? А Лозенец през септември? http://goo.gl/maps/FGpLC През септември винаги е по-спокойно, само дето аз лично имам неприятни спомени от проливни дъждове, градушки и съответно - внезапно застудяване... Ако не е някъде в Гърция или Турция, вече не се навивам на почивка на море през септември в България... Освен, ако някой не ми гарантира на 90+ %, че времето ще е пърфект... Но пък стават изненади, така че не ми се рискува просто... Завиждам ви за морето, на нас това лято Черноморието ще ни се размине, за съжаление, но пък сме планирали две супер почивки на планина. И двата комплекса са с басейн, въздухът - чист, обстановката - приятна, така че...нека да е лято! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Абе, колко да е лято? Нека има и дъжд Че иначе грозде няма и ракия няма. Ред. Жената гледа "Кензел и Кретен" и не ще да повярва, че филма е мега-прост... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Ред. Жената гледа "Кензел и Кретен" и не ще да повярва, че филма е мега-прост...Чак мега не е ... горе-долу ставаше за гледане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Чефо, стягай се да ходиш на парад в Даунтаун. Голям мач направиха Чикаго в Бостън тази вечер - два гола в последните две минути! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Абеееееееее оууууу тия температура ли са имали като са писали цената или са били яко напушени: http://www.amazon.co.uk/Final-Challenge-Chess-Collector-Edition/dp/B0039WNXX2/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1372130133&sr=8-4&keywords=harry+potter+chess Сега остава да издиря подобно нещо на човешка цена и да доставят до БГ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Чшшш, тва да не са златни фигури бе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Като гледам детайлите на изработката, даже е евтино....Има шахове десеторно по-скъпи. Ред. Ето го - 250хил $ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.