gado Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Няма смисъл да хабиш лентата, при условие, че под нея няма да има изолация. Още повече, че ако я прихванеш към щита от двата и края, тогава тя самата ще отвежда топлина към не защитената част от кутията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Хосте, направо се изкушавам да ти дам едни линкчета в ютюба на едни пичове, дето разполагат с доста средства + дино и в ютюб-канала си постоянно слагат разни клипове, в които разбиват или потвърждават всякакви автомобилни митове...като почнеш от тестове на ибейските електрически "супер-чарджъри" и стигнеш до проби с най-различни спортни филтри и местоположението им под и над капака. И всичко това се прави със завъртания на диното, понеже явно нямат нашата финансова спирачка от 80 кинта за всяка проба. Ама все пак няма да ти ги пратя, понеже гледам, че сериозно майсториш и това ти доставя удоволствие, пък ще взема да ти сецна ентусиазма, което никак не е хубаво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Прати ми ги Мен ми доставя удоволствие всякакви безмислени неща да правя... вчера си направих 12ка вентилатор отпредн на кутията на компа който да вкарва въздух, после сложих една 8ца под захранващия блок да изкарва навън. И това на кутия която държа почти 90% от времето отворена щото тествам компоненти на нея ама имах време и си играх.... даже 12ката имаше само 2см кабел... намерих си кабелче, запоих си го... после си намерих и нужния за дъното вид на конектор за вентилатора, запоих си и него, махнах си задния капак на кутията, свалих си челния капак (щото е една с вратичка самата кутия отпред) сложих вентилаторите, включих си всичко, сипах си една каменица фреш грейпфрут и доволна усмивка си гледах безмисленото творение, щото като няма капак и духа на къде да е :D ама наистина ми е забавно да си майсторя. За тоя щит знам, че ще ми се ебе мамата от напасване на панелите и залепяне... ама знам, че аз съм си го правил и ми е кеф. ___________________________________Галине идеята ми е да облепя цялата незащитена част на кутията с алумин. А щита там където се свързват панелите и от вътре и от вън да има алумин?! Не трябва ли така да е? Щото все някаква фуга ще има. А там където свършва щита ще облепя с алумна да няма фуга. Поне така съм го замислил. Иначе доколкото те разбирам, алуминия само ще донагрява незащитената пластмаса ако го пльосна директно върху нея. __________________________________Мидекс-е дай клипа Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Да пукна ако ти разбрах нещо.... П.п. Знам, че съм тъп Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 L - като имаме ъгъл като тоя облепям ъгъла отвътре и отвън с лентата, за да нямам фуга. А там където свършва щита от към кутията да не седи грозно и да няма луфт/фуга облепям края на изолацията и леко част от кутията за да избегна влизане на топъл въздух под изолацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Какви щитове и фуги в лаптопи? Или пак съм прочел по диагонал нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Дедо пак е out of this world...даже beyond... @host, не ща бе...глей' к'ва инерция си набрал, направо ми е съвестно да те сецвам така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Ей ся като завали...И като стане един задух... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Хосте като го вземеш тоя проектор кажи как се представя като го вържеш към пс3-то Че сестра ми мислят да си взимат такова нещо вместо телевизор. а да аз на 28ми отивам на 22 градуса в Германия Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 L - като имаме ъгъл като тоя облепям ъгъла отвътре и отвън с лентата, за да нямам фуга. А там където свършва щита от към кутията да не седи грозно и да няма луфт/фуга облепям края на изолацията и леко част от кутията за да избегна влизане на топъл въздух под изолацията. Антъй... (за ъглите) Ама не е заради фугата, а за да се създаде термомост! Пък другото е лиготия, ама щом те радва..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Готово е! После ще има снимки. https://plus.google.com/105643993251313802283/posts/35oVthBU8Fd Те тва е! При замерване ми даде 10гр разлика с преди това. Ще видим в дългосрочен план какво е положението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Midex, on 23 Jun 2013 - 14:51, said: Дедо пак е out of this world...даже beyond... Не почвай тая тема, че жена ми като вземе да ти говори на тема "5 минути" на моята планета какво всъщност значат.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Вън е 34, докато стигна до площадката ще стане 33. Там ще има някви ледени курви, които се чекнат по лостовете и температурата ще бъде м/у 25 и 45 градуса. 25, когато ме гледат, и 45, когато аз ги гледам като клякат. Значи ще ми трябват 2 литра вода за тази тренировка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 И 2 презерватива? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 И 2 презерватива? Що му са - да ги пълни с вода от чешмата ли? Баси какъв порив на вятъра имаше преди малко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Аудиофили как се настройва и включва туй? > https://plus.google.com/105643993251313802283/posts/PEnLv1iEVCY Домочадието си е направило подарък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Тва е много сериозна техника. Само процесора в средата е 700лв.Честито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Баси какъв порив на вятъра имаше преди малко... Не беше порив... Пръднах! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 И 2 презерватива? Тцъ! Тубичка крем за ръце Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Не беше порив... Пръднах! Чак едни казани си преместил Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Не беше порив... Пръднах! Хахахахаха то верно доста бързо попремина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 М-м-м-м-ментичка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Шшшшуменско! Хората сбира... Основното му качество не е само в количеството Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Започвам да развивам остра непоносимост към БГ рап. По начало не харесвам рап но някак го трая ако не се заслушвам в текста ако е на английски. Обаче БГ рап-а ... просто такива малоумни текстове не знам как могат да се измислят - сигурно доста зор са си дали... или това или са пълни олигофрени.... то и песен няма в случая та всеки път си задавам въпроса ЩО изобщо го слушам това (щото това са пуснали по радиото всъщност) и някак инстинктивно цъкам да се смени станцията чуя ли БГ рап. Не мога да си предстая някой да се кефи на подобна песен ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Започвам да развивам остра непоносимост към БГ рап. По начало не харесвам рап но някак го трая ако не се заслушвам в текста ако е на английски. Обаче БГ рап-а ... просто такива малоумни текстове не знам как могат да се измислят - сигурно доста зор са си дали... или това или са пълни олигофрени.... .... Понеже преди десетина години доста записвах BG рап, тогава имах някакъв по-цялостен поглед какво се прави и на какво ниво ; сега вече не записвам BG рап, но докато прехвърлям каналите на тв-то или станциите на радиото в колата, попадам от време на време и на някоя bg-рап песен - честно да си кажа, за тия 10 години не виждам някакъв напредък точно в този стил...дори тогава имаше някои доста свежи песни и доста добре изпълнени, а от доста време не е имало случай да чуя нещо, дето да ми направи впечатление и/или да ми хареса, даже такива аматьорски неща слушах преди месец, че се чудя кой изобщо им се връзва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.